STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Wylądowałam na izbie przyjęć, plamię, boję się.
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
Coconue wrote:Czy Was też kłuje w pochwie?
Powiedziały tylko tyle, że jeśli jest to mocno niepokojące to trzeba iść na ip.Dawid 19.01.2017
2gie szczęście w drodze -
zyzia i wszamanka - moja mama jak była ze mną w ciąży, też dostała plamień, długo utrzymujących się, pojechała do szpitala i lekarz powiedział jej, że po prostu ciąża jest duża, a przy dużych płodach może zjawić się plamienie, i faktycznie mała nie byłam 4,9 kg się urodziłam, więc wielkość płodu też ma znaczenie, może i tak jest w waszym przypadku?
3mam kciuki za was, i wierzę że wszystko jest ok
coconue - ja mam takie kłucia w pochwie, uznałam to zna normalne zjawisko, bo wszystko się tam "dostosowuje" do dzidziusia.
-
Angelstw dziękuje wiem,ze czuwają nasze dziewczynki i musi być dobrze ja mysle,ze teraz juz żaden lekarz nie zawali i nie stracę mojego maleństwa z kogoś winy
Witaj Kamila nie wiedziałam,ze juz tu jestes nie chwaliłaś sie ,ja dopiero teraz sie odważyłam :-
Waszmanka bedzie wszystko dobrze, wiele dziewczyn ma plamienia i wszystko dobrze sie kończy
Coconue ja w pierwszej ciąży miałam kłucia w pochwie od poczatku i gin mówił,zeby sie tym nie przejmować ,bo tam wszystko sie teraz rozciąga i zmienia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 19:24
angelstw, Kamila ;) lubią tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Wszamka trzymam kciuki ! Daj znac jak będziesz coś wiedzieć.
Kupuję witaminy lekarz mi polecił: Mama dha premium plus. Jakby ktoś był chętny to tu jest o nich, tylko ciężko mi było znaleźć te z plusem http://www.aptekagemini.pl/mamadha-premium-plus-60-kapsulek.htmlCo ma być to będzie...