STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
justyna1220 wrote:Beata krwawienie nie musi być koniecznie niebezpieczne, ale lepiej jechać to sprawdzić tak jak dziewczyny radzą, trzymam kciuki :* Daj znać jak będziesz już w domuBartuś 26 Tc [*] aniołek
Mikołaj 29 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat -
Beata1987 wrote:Przypomniało mi sie że mam mięśniaka i może to od tego to krwawienie. Jak dzwoniłam do mojego lekarza to kazał zwiększyć luteine i leżeć bo nie koniecznie to cos złego a gdyby zmian nie było to wtedy wieczorem albo rano do szpitala. Tylko problem bo nie mam z kim syna zostawić. Zastanawiam się czy nie pojechać dziś na wizytę do gina żeby chociaż sprawdził bo jak na złość nie mam co z dzieckiem zrobić
Jesli masz taką możliwość, że lekarz przyjmie Cię od ręki to jedź. Będziesz spokojniejsza, nerwy w ciąży to nic dobrego. Zbieraj synka i idź :* -
Witajcie wszytskie.
Od wczoraj do teraz nie mogłam sie zalogowac jakies naprawy techniczne na stronce, ale widze ze Wy miałyście dostęp.
Ja dzis poczułam co to mdłości, nawet nie wiedziałam ze tak szybko potrafię biec do łazienki Później klika razy mnie mdliło ale juz sie uspokoiło. Tylko zasypiam na siedząco, dzis mam wizyte. Ktos jeszcze dzis wizytuje?
Beata1987 mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze!
-
Kamila ;) wrote:Witajcie wszytskie.
Od wczoraj do teraz nie mogłam sie zalogowac jakies naprawy techniczne na stronce, ale widze ze Wy miałyście dostęp.
Ja dzis poczułam co to mdłości, nawet nie wiedziałam ze tak szybko potrafię biec do łazienki Później klika razy mnie mdliło ale juz sie uspokoiło. Tylko zasypiam na siedząco, dzis mam wizyte. Ktos jeszcze dzis wizytuje?
Kamila, który to tydzień?
Ja byłam wczoraj na wizycie. 5+3 dzisiaj dopiero ale fasola ma 0.12 cmKamila ;), Ana. lubią tę wiadomość
-
Rudaaa wrote:Kamila, który to tydzień?
Ja byłam wczoraj na wizycie. 5+3 dzisiaj dopiero ale fasola ma 0.12 cm
Dzis u mnie 5+5 wizyta 17:20 narazie licze ze bedzie widoczny pęcherzyk bo wynik bety na to wskazuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 15:48
-
Ana. wrote:Andziutka, witamy )
Uzbroj się w cierpliwość, dużo cierpliwości. Toeretycznie w 5 tygodniu powinien być pęcherzyk, ale wystarczy, że owulka była kilka dni później - i już wyjaśniona przyczyna jego braku. Na kiedy teraz wizyta umówiona?
Dzięki za słowa otuchy Teraz mam wizytę na 24 maja. Mam nadzieję, że zobaczę już cokolwiek (jest nawet mikro szansa na serduszko:) ), ale miałabym piękny prezent na dzień Matki ! -
PeggySue wrote:Cześć dziewczyny !
Jestem kwietniówką 2015 i mam nadzieję, że styczniówką 2017
Termin wg belly 12.01 na innych str 14.01
Wczoraj ujrzałam słabą drugą kreskę, wieczorem idę na betę i zobaczymy
Przy pierwszej ciąży też pierwszy test wyszedł blado więc jest ok
Nie staraliśmy się jakoś specjalnie ogólnie planowałam ciąże po wakacjach ale cieszę się bardzo i już bym chciała mieć wyniki
Pozdrawiam wszystkie mamusie obecne i przyszłe
Hej PeggySue
Ja prawdopodobnie też na 12.01 (ewentualnie 11, poczekam na USG
Witam Ciebie w naszym gronie!PeggySue lubi tę wiadomość
-
andziutka wrote:Dzięki za słowa otuchy Teraz mam wizytę na 24 maja. Mam nadzieję, że zobaczę już cokolwiek (jest nawet mikro szansa na serduszko:) ), ale miałabym piękny prezent na dzień Matki !
Ja na 19, gin stwierdził, że jeśli będzie wszystko dobrze powinno być już serduszko, będzie wtedy 6t3. U mnie owulka była 17 lub 18 dc. -
Czy tylko ja nie nadąrzam za swoimi dziećmi?? One biegaly by caly czas miedzy blokami starsza da sobie rade ale ta 3latke przydało by się pilnować ale nie mam siły na latanie za nimi. Dla mnie to cos dziwnego bo to było normalne ze szlysmy na długi spacer rowery piłka wszystko co możliwe a teraz godzina i mam dość. Zawsze byłam aktywna biegalam nawet w drugiej ciąży byłam bardzo aktywna piłka rowery wszystko a teraz odwrotnie nie mogę nic z tym zrobić bo nawet jak się zmuszeni aby dłużej z nimi na dworze zostać to wracam jak bym w kamieniołomach tyrala jestem bez sił... Macie na to receptę ?? Niechęć pić coli aby mieć więcej siły bo mam tendencje do tycia wiec teraz dużo wody zamiast słodkich napojów chociaż oprócz coli to mi nic nie smakuje bo za słodkie... Niewiele zrobilam a czuje się jak po 12 godzinach pracy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 17:50
Jagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016 -
Basia90 wrote:Dziewczyny a przy jakim wyniku bety jest już widoczny zarodek?
Jesli masz wynik ponad 1000 powinno byc widac.
Ja juz po wizycie, pęcherzyk 6mm. Nastepna wizyta 24.05 na ktorej ma byc juz serduszkoWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 18:34
Ana. lubi tę wiadomość
-
Jestem już po wizycie. Niestety znowu mam dużego krwiaka i stąd krwawienie. Czeka mnie leżenie leżenie i leżenie. Fasolka ma sie dobrze, serduszko bije. Teraz to zostało czekanie bo wszystko się może zdarzyć.Bartuś 26 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat -
U nas jeszcze nikt nie wie o ciąży i też czekamy do dobrych wieści po usg
Dziewczyny, czy to normalne, że podbrzusze boli dużo częściej tylko z jednej strony? Pojawiają się z tej strony też kłucia. Trochę się tym denerwuje, w poprzedniej ciąży miałam żadnych bóli. -
Beata1987, super ze fasolka ma sie dobrze! teraz wypoczywaj
Blackclouds, u mnie pojawiają sie kłócia i bóle najczęściej lewego jajnika, z niego własnie miałam owulacje (miałam monitoring cyklu). Dzis mówilam o tym ginowi, sprawdził na usg i powiedział ze wszystko jest ok -
Kamila ;) wrote:Beata1987, super ze fasolka ma sie dobrze! teraz wypoczywaj
Blackclouds, u mnie pojawiają sie kłócia i bóle najczęściej lewego jajnika, z niego własnie miałam owulacje (miałam monitoring cyklu). Dzis mówilam o tym ginowi, sprawdził na usg i powiedział ze wszystko jest okKamila ;) lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dziękuję wam za wsparcie. Naprawdę wiele to dla mnie znaczy. Każda wiadomość od was jest iskierką nadziei. Lekarz mówił że nie jest dobrze ale nie przekreśla szans na pozytywne rozwiązanie. Najważniejsze to leżeć i odpoczywać a resztę zostawiam Bogu. Odebrał mi dwóch synów ale dał też trzeciego i wierzę że teraz też nie odbierze mi fasolki :*Bartuś 26 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat