STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
angelstw wrote:witam się nieśmiało
nasz plan o rodzeństwo dla Jasia - wygląda na to że został zrealizowany pozytywnie
po tym jak wczoraj zaczęła mi śmierdzieć ulubiona perfuma Męża, nasikałam dziś popołudniu na test i oczom moim ukazały się II kreski dziś 11 dni po owu. Termin @ na piątek, więc cierpliwie czekam z nadzieją ze nie nadejdzie przez długie miesiące!
Jestem lutówką 2015 - Synek Jaś
Jestem Mamą Aniołka - Córeczka Zuzia [*] 19tc (10.04.2014)
Jestem Mamą maleństwa które nie zdążyło zamieszkać pod moim sercem - ciąża biochemiczna - luty 2016
Mam nadzieję że teraz jest mój czas i że wszystko będzie jak być powinno! no i że mogę do Was dołączyć?angelstw lubi tę wiadomość
-
PeggySue wrote:Offową u mnie na razie bez objawów, trochę mnie coś mrowi w piersiach ale dopiero 2 tygodnie temu zakończyłam ostatnie karmienia poranne i trochę tego mleka sie jeszcze kłębi wiec nie wiem od czego
-
Wcale, moja by jadła cycka w nocy i co godzinę gdyby mogła a zaczęła sie sama obsługiwać, zaczęłam sie czuć jak dojna krowa i powiedziałam dość na noc dostaje butle mm i czasem jeszcze w nocy zje pół butelki i to by było na tyle. Oczywiście pół butelki w 4 ratach zeby nie było tak kolorowo wy jeszcze cycujecie ?
[/url] -
lula88 wrote:angelstaw a ty byłaś w lutówkach 2015? bo ja tak i coś kojarzej nick angel... ale nie wiem czy to ty gratki i witamy w zafasolkowanej rodzinie
tak lula dokładnie nie wiele się udzielałam tam na wątku ale jestem lutówką 2015 -
PeggySue wrote:Wcale, moja by jadła cycka w nocy i co godzinę gdyby mogła a zaczęła sie sama obsługiwać, zaczęłam sie czuć jak dojna krowa i powiedziałam dość na noc dostaje butle mm i czasem jeszcze w nocy zje pół butelki i to by było na tyle. Oczywiście pół butelki w 4 ratach zeby nie było tak kolorowo wy jeszcze cycujecie ?
-
Basia90 wrote:U mnie wczorajsza beta 313 Jutro idę powtórzyć, niestety w moim labie wyniki sa najszybciej na drugi dzień
Dziewczyny puszecie o nólach brzucha, mnie też co chwilę pobolewa jak ma okres i troche się martwięBasia90 lubi tę wiadomość
-
Dużo mas tu w roczniaka mi przy boku. Fajnie ze tak dużo z nas się zdecydowało szybko ka drugie dziecko ja chciałam szybciej ale okresu nie było. Udało mi się w sumie w pierwszym cyklu. Okres miałam tylko raz i paczka podpasek znów poczeka 2-3 lata
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 22:35
-
Czesc dziewczyny! Troche mi glupio siać defetyzm, ale może komuś będzie to przydatne. Znam przyczynę poronienia. W dniu kiedy zaczelam plamic a potem krwawic, moje TSH wynosiło 6 !!! W zyciu takiego nie mialam. Najwyzsze to 4,1. W styczniu, 4 tyg po porodzie bylam u endokrynologa i bylam w nadczynnosci, zmniejszył dawkę euthyroksu i wyznaczyl nastepna wizyte na koniec maja. Nie przypuszczalam ze z nadczynnosci farmakologicznej moge wpaść w jeszcze glebsza niedoczynność i przez to stracić kruszynkę :'( cholernie mi z tym zle. Ale teraz sobie uswiadamiam, ze z takiego poziomu tsh szybko bym nie weszla w prawidlowy, wiec nawet jakbym zmienila dawke w dniu pozytywnych pierwszych testow mogłabym nie zdążyć uratować maleństwo. Z poczucia winy i rozgoryczenia zostaje smutek, żal, i bezsilność :'(
Dziewczyny, życzę Wam spokoju! I braku komplikacji! Bardzo żałuję, że nie mogę być w Waszym gronie. Badźcie szczęśliwymi mamusiami!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 00:23
-
Dzien dobry z rana. Witamy się ja syn i teletubisie jedyna opcja by sie ubrac bo wtedy siedzi i patrzy w szczególności podoba mu sie odc mis i lew normalnie smieje sie w glos i piszczy... zaraz przedszkole i zakupy....
Hasija bardzo mi przykro z powodu Twojej straty... Beata a ty tam grzecznie wypoczywaj....Beata1987 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Obudziłam się jak zwykle o 5 zmierzyć temp a po chwili zrobiło mi się gorąco i mdło
Syn chodzi z kredkami i chowa mi je do garnków chyba chce zupę kredkową na obiad
MarCza super suwaczek! ja chyba jeszcze chwilę zaczekam z suwaczkiem...boję się jak cholera -
Offca przesunęłaś wizytę? Coś mi świta, że miałaś 17, dzień przede mną...?
Mdłości szczęśliwie przeszły, więc może rzeczywiście coś mi tylko zaszkodziło O 10 przyjeżdża po nas kuzynka i jedziemy do galerii obkupić nasze małe damy bo, w długich bodziakach już jednak za ciepło
Dziewczyny moja mała co prawda wazy niecałe 7kg, ale już koło 74cm ma i czeka nas w przyszłym miesiącu zakup ''dorosłego'' fotelika, co polecacie?