STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
angelstw wrote:
witam się nieśmiało
nasz plan o rodzeństwo dla Jasia - wygląda na to że został zrealizowany pozytywnie
po tym jak wczoraj zaczęła mi śmierdzieć ulubiona perfuma Męża, nasikałam dziś popołudniu na testi oczom moim ukazały się II kreski
dziś 11 dni po owu. Termin @ na piątek, więc cierpliwie czekam z nadzieją ze nie nadejdzie przez długie miesiące!
Jestem lutówką 2015 - Synek Jaś
Jestem Mamą Aniołka - Córeczka Zuzia [*] 19tc (10.04.2014)
Jestem Mamą maleństwa które nie zdążyło zamieszkać pod moim sercem - ciąża biochemiczna - luty 2016
Mam nadzieję że teraz jest mój czasi że wszystko będzie jak być powinno!
no i że mogę do Was dołączyć?
angelstw lubi tę wiadomość
-
PeggySue wrote:Offową u mnie na razie bez objawów, trochę mnie coś mrowi w piersiach ale dopiero 2 tygodnie temu zakończyłam ostatnie karmienia poranne i trochę tego mleka sie jeszcze kłębi wiec nie wiem od czego
-
Wcale, moja by jadła cycka w nocy i co godzinę gdyby mogła a zaczęła sie sama obsługiwać, zaczęłam sie czuć jak dojna krowa
i powiedziałam dość
na noc dostaje butle mm i czasem jeszcze w nocy zje pół butelki i to by było na tyle. Oczywiście pół butelki w 4 ratach zeby nie było tak kolorowo
wy jeszcze cycujecie ?
[/url]
-
lula88 wrote:angelstaw a ty byłaś w lutówkach 2015? bo ja tak i coś kojarzej nick angel... ale nie wiem czy to ty
gratki i witamy w zafasolkowanej rodzinie
tak lula dokładnienie wiele się udzielałam tam na wątku ale jestem lutówką 2015
-
PeggySue wrote:Wcale, moja by jadła cycka w nocy i co godzinę gdyby mogła a zaczęła sie sama obsługiwać, zaczęłam sie czuć jak dojna krowa
i powiedziałam dość
na noc dostaje butle mm i czasem jeszcze w nocy zje pół butelki i to by było na tyle. Oczywiście pół butelki w 4 ratach zeby nie było tak kolorowo
wy jeszcze cycujecie ?
ja mu zabrałam dziennego cycka. I cyc jest tylko w nocy. W sumie jak mu nie idą żeby to prześpi całą noc i nad ranem jak mi się nie chce lulac to daje cycka i śpi :
juz nie je z niego tylko doi jak smoczka. Bo jest antysmoczkowy. Drugie nauczę od dnia narodzin doic smoka!
-
Basia90 wrote:U mnie wczorajsza beta 313
Jutro idę powtórzyć, niestety w moim labie wyniki sa najszybciej na drugi dzień
Dziewczyny puszecie o nólach brzucha, mnie też co chwilę pobolewa jak ma okres i troche się martwięBasia90 lubi tę wiadomość
-
Dużo mas tu w roczniaka mi przy boku. Fajnie ze tak dużo z nas się zdecydowało szybko ka drugie dziecko
ja chciałam szybciej ale okresu nie było. Udało mi się w sumie w pierwszym cyklu. Okres miałam tylko raz
i paczka podpasek znów poczeka 2-3 lata
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 22:35
-
Czesc dziewczyny! Troche mi glupio siać defetyzm, ale może komuś będzie to przydatne. Znam przyczynę poronienia. W dniu kiedy zaczelam plamic a potem krwawic, moje TSH wynosiło 6 !!! W zyciu takiego nie mialam. Najwyzsze to 4,1. W styczniu, 4 tyg po porodzie bylam u endokrynologa i bylam w nadczynnosci, zmniejszył dawkę euthyroksu i wyznaczyl nastepna wizyte na koniec maja. Nie przypuszczalam ze z nadczynnosci farmakologicznej moge wpaść w jeszcze glebsza niedoczynność i przez to stracić kruszynkę :'( cholernie mi z tym zle. Ale teraz sobie uswiadamiam, ze z takiego poziomu tsh szybko bym nie weszla w prawidlowy, wiec nawet jakbym zmienila dawke w dniu pozytywnych pierwszych testow mogłabym nie zdążyć uratować maleństwo. Z poczucia winy i rozgoryczenia zostaje smutek, żal, i bezsilność :'(
Dziewczyny, życzę Wam spokoju! I braku komplikacji! Bardzo żałuję, że nie mogę być w Waszym gronie. Badźcie szczęśliwymi mamusiami!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 00:23
-
Dzien dobry z rana. Witamy się ja syn i teletubisie
jedyna opcja by sie ubrac bo wtedy siedzi i patrzy w szczególności podoba mu sie odc mis i lew normalnie smieje sie w glos i piszczy... zaraz przedszkole i zakupy....
Hasija bardzo mi przykro z powodu Twojej straty... Beata a ty tam grzecznie wypoczywaj....Beata1987 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Obudziłam się jak zwykle o 5 zmierzyć temp a po chwili zrobiło mi się gorąco i mdło
Syn chodzi z kredkami i chowa mi je do garnkówchyba chce zupę kredkową na obiad
MarCza super suwaczek!ja chyba jeszcze chwilę zaczekam z suwaczkiem...boję się jak cholera
-
Offca przesunęłaś wizytę? Coś mi świta, że miałaś 17, dzień przede mną...?
Mdłości szczęśliwie przeszły, więc może rzeczywiście coś mi tylko zaszkodziłoO 10 przyjeżdża po nas kuzynka i jedziemy do galerii obkupić nasze małe damy bo, w długich bodziakach już jednak za ciepło
Dziewczyny moja mała co prawda wazy niecałe 7kg, ale już koło 74cm ma i czeka nas w przyszłym miesiącu zakup ''dorosłego'' fotelika, co polecacie?