STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Beata będzie dobrze. Wszystko się dobrze skończy teraz odpoczywaj i łez jak kazał lekarz aby zadbać o swoja fasolke. Jesteśmy z toba i będziemy aż do rozwiązania i będzie tylko dobrze
Beata1987 lubi tę wiadomość
Jagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016 -
Chciałam iść w czwartek. Ale mój lekarz jest na chorobowym. Ja mieszkam w de i w sobote jedziemy do pl. I chyba tam pójdę prywatnie. A tutaj od razu po powrocie. Mój lekarz tak zaangażował sie w moje leczenie że przyjmuje mnie w takim wypadku bez terminu a poprzednio nawet poza kolejką
-
Ja idę 20 maja. Chciałabym już widzieć serduszko i mieć większą pewność
Beatko musi być dobrze ! Innego scenariusza nie będzie ;*
Ja też się martwię bo normalnie brak objawów. Czasami coś tam pobolewa. No i cycki bola ale tak to nic. Zero. A jak u Was z objawami macie mdłości ?
-
witam się nieśmiało
nasz plan o rodzeństwo dla Jasia - wygląda na to że został zrealizowany pozytywnie
po tym jak wczoraj zaczęła mi śmierdzieć ulubiona perfuma Męża, nasikałam dziś popołudniu na test i oczom moim ukazały się II kreski dziś 11 dni po owu. Termin @ na piątek, więc cierpliwie czekam z nadzieją ze nie nadejdzie przez długie miesiące!
Jestem lutówką 2015 - Synek Jaś
Jestem Mamą Aniołka - Córeczka Zuzia [*] 19tc (10.04.2014)
Jestem Mamą maleństwa które nie zdążyło zamieszkać pod moim sercem - ciąża biochemiczna - luty 2016
Mam nadzieję że teraz jest mój czas i że wszystko będzie jak być powinno! no i że mogę do Was dołączyć?Amy_, AnnaMaja, justyna1220 lubią tę wiadomość
-
PeggySue wrote:Cześć dziewczyny !
Jestem kwietniówką 2015 i mam nadzieję, że styczniówką 2017
Termin wg belly 12.01 na innych str 14.01
Wczoraj ujrzałam słabą drugą kreskę, wieczorem idę na betę i zobaczymy
Przy pierwszej ciąży też pierwszy test wyszedł blado więc jest ok
Nie staraliśmy się jakoś specjalnie ogólnie planowałam ciąże po wakacjach ale cieszę się bardzo i już bym chciała mieć wyniki
Pozdrawiam wszystkie mamusie obecne i przyszłe -
Amy bardzo rzadko, na początku nie pisałam a jak zaczęłam to już byłyście tak "zżyte", że szkoda się było wtrącać miedzy Wasze posty ale śledziłam na bieżąco i nawet dziś widziałam Twój post o przejściu na szczęśliwa listę
Amy_ lubi tę wiadomość
[/url] -
Ja mam wizytę 12go. Nie miała to być ciążowa wizyta. Tylko jajnikowo kontrolna. Ale los chciał inaczej wiem ze pewnie nic nie będzie widac.. ale co tam.
Zamierzam od razu prosić o l4. Syn ma 13miesiecy i jeszcze nie wróciłam do pracy i na chwilę nie zamierzam.
Ja mdłości jeszcze nie mam i ciesze się na zapas. Poprzednio miałam. Ale mam straszne zawroty głowy. Każdego dnia po kilka razy dziennie. W sumie mam wrażenie ze kręci mi się w głowie non stop.
KTOŚ JEST Z OKOLIC ALBO Z samego RZESZOWA? -
PeggySue wrote:Amy bardzo rzadko, na początku nie pisałam a jak zaczęłam to już byłyście tak "zżyte", że szkoda się było wtrącać miedzy Wasze posty ale śledziłam na bieżąco i nawet dziś widziałam Twój post o przejściu na szczęśliwa listę