STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Beata będzie dobrze. Wszystko się dobrze skończy teraz odpoczywaj i łez jak kazał lekarz aby zadbać o swoja fasolke. Jesteśmy z toba i będziemy aż do rozwiązania i będzie tylko dobrze
Beata1987 lubi tę wiadomość
Jagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016 -
Chciałam iść w czwartek. Ale mój lekarz jest na chorobowym. Ja mieszkam w de i w sobote jedziemy do pl. I chyba tam pójdę prywatnie. A tutaj od razu po powrocie. Mój lekarz tak zaangażował sie w moje leczenie że przyjmuje mnie w takim wypadku bez terminu a poprzednio nawet poza kolejką
-
Ja idę 20 maja. Chciałabym już widzieć serduszko i mieć większą pewność
Beatko musi być dobrze ! Innego scenariusza nie będzie ;*
Ja też się martwię bo normalnie brak objawów. Czasami coś tam pobolewa. No i cycki bola ale tak to nic. Zero. A jak u Was z objawami macie mdłości ?
-
witam się nieśmiało
nasz plan o rodzeństwo dla Jasia - wygląda na to że został zrealizowany pozytywnie
po tym jak wczoraj zaczęła mi śmierdzieć ulubiona perfuma Męża, nasikałam dziś popołudniu na testi oczom moim ukazały się II kreski
dziś 11 dni po owu. Termin @ na piątek, więc cierpliwie czekam z nadzieją ze nie nadejdzie przez długie miesiące!
Jestem lutówką 2015 - Synek Jaś
Jestem Mamą Aniołka - Córeczka Zuzia [*] 19tc (10.04.2014)
Jestem Mamą maleństwa które nie zdążyło zamieszkać pod moim sercem - ciąża biochemiczna - luty 2016
Mam nadzieję że teraz jest mój czasi że wszystko będzie jak być powinno!
no i że mogę do Was dołączyć?
Amy_, AnnaMaja, justyna1220 lubią tę wiadomość
-
PeggySue wrote:Cześć dziewczyny !
Jestem kwietniówką 2015 i mam nadzieję, że styczniówką 2017
Termin wg belly 12.01 na innych str 14.01
Wczoraj ujrzałam słabą drugą kreskę, wieczorem idę na betę i zobaczymy
Przy pierwszej ciąży też pierwszy test wyszedł blado więc jest ok
Nie staraliśmy się jakoś specjalnie ogólnie planowałam ciąże po wakacjach ale cieszę się bardzo i już bym chciała mieć wyniki
Pozdrawiam wszystkie mamusie obecne i przyszłegrrr
-
Amy bardzo rzadko, na początku nie pisałam a jak zaczęłam to już byłyście tak "zżyte", że szkoda się było wtrącać miedzy Wasze posty
ale śledziłam na bieżąco i nawet dziś widziałam Twój post o przejściu na szczęśliwa listę
Amy_ lubi tę wiadomość
[/url]
-
Ja mam wizytę 12go. Nie miała to być ciążowa wizyta. Tylko jajnikowo kontrolna. Ale los chciał inaczej
wiem ze pewnie nic nie będzie widac.. ale co tam.
Zamierzam od razu prosić o l4. Syn ma 13miesiecy i jeszcze nie wróciłam do pracy i na chwilę nie zamierzam.
Ja mdłości jeszcze nie mam i ciesze się na zapas. Poprzednio miałam. Ale mam straszne zawroty głowy. Każdego dnia po kilka razy dziennie. W sumie mam wrażenie ze kręci mi się w głowie non stop.
KTOŚ JEST Z OKOLIC ALBO Z samego RZESZOWA? -
PeggySue wrote:Amy bardzo rzadko, na początku nie pisałam a jak zaczęłam to już byłyście tak "zżyte", że szkoda się było wtrącać miedzy Wasze posty
ale śledziłam na bieżąco i nawet dziś widziałam Twój post o przejściu na szczęśliwa listę
super ze się znów spotykamy:)