STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
MarCza wrote:Dzien dobry z rana. Witamy się ja syn i teletubisie jedyna opcja by sie ubrac bo wtedy siedzi i patrzy w szczególności podoba mu sie odc mis i lew normalnie smieje sie w glos i piszczy... zaraz przedszkole i zakupy....
Hasija bardzo mi przykro z powodu Twojej straty... Beata a ty tam grzecznie wypoczywaj....Bartuś 26 Tc [*] aniołek
Mikołaj 29 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat -
MarCza wrote:Dzien dobry z rana. Witamy się ja syn i teletubisie jedyna opcja by sie ubrac bo wtedy siedzi i patrzy w szczególności podoba mu sie odc mis i lew normalnie smieje sie w glos i piszczy... zaraz przedszkole i zakupy....
U Was teletubisie, u nas Gumimiś -
Dzień dobry, dzień dobry! Nie na jak to wcześnie zacząć dzień Nie wiem co mają teletubisie w sobie, że dzieci je kochają. Moja siostrzenica też je uwielbia
Mnie czeka dziś zebranie w szkole. Mam nadzieję, że mdłości nie będą dawać o sobie znać.
Hashija tak mi przykro. Trzymam kciuki, żebyś jak najszybciej cieszyła się pozytywnymi testami kochana :*
MarCza zacny suwaczek! -
Beata jeśli nie krwawisz to dobry znak, wypoczywaj ile tylko możesz, a na pewno będzie dobrze :*
Blackclouds u mnie zawsze było tak, że jak mieliśmy jakieś wyjścia to mdłości przechodziły Oby było tak i u CiebieAnnaMaja lubi tę wiadomość
-
justyna1220 wrote:Beata jeśli nie krwawisz to dobry znak, wypoczywaj ile tylko możesz, a na pewno będzie dobrze :*
Blackclouds u mnie zawsze było tak, że jak mieliśmy jakieś wyjścia to mdłości przechodziły Oby było tak i u Ciebiejustyna1220 lubi tę wiadomość
Bartuś 26 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat -
Amy_ wrote:
KTOŚ JEST Z OKOLIC ALBO Z samego RZESZOWA?
Amy_ ja z Rzeszowa. Czyżby Ty też?
Justyna, Ty masz wizytę 18? Bo jak tak to idziemy łeb w łeb;) Ja też 18.05 i też na razie wychodzi że będzie 7 tydzień (6t2d)
Beata, będzie dobrze, za dużo nas tu trzyma kciuki za Ciebie i maleństwo żeby mogło być inaczej:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 08:00
Amy_ lubi tę wiadomość
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
justyna1220 wrote:Beata, cudownie że usłyszałaś już serduszko, który dokładnie tydzień i dzień u Ciebie? Mam wizytę w 7 tygodniu (6+2) aczkolwiek z obliczeń owulki wychodzi dalej I mam nadzieję już zobaczyć bijąceBartuś 26 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat -
AnnaMaja wrote:Ja jestem z Lublina. Będziesz rodziła w Lublinie? Pamiętaj, że mamy ten sam terminJagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016 -
wszamanka wrote:Amy_ ja z Rzeszowa. Czyżby Ty też?
Justyna, Ty masz wizytę 18? Bo jak tak to idziemy łeb w łeb;) Ja też 18.05 i też na razie wychodzi że będzie 7 tydzień (6t2d)
Beata, będzie dobrze, za dużo nas tu trzyma kciuki za Ciebie i maleństwo żeby mogło być inaczej:)Bartuś 26 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat -
wszamanka wrote:Amy_ ja z Rzeszowa. Czyżby Ty też?
Beata, będzie dobrze, za dużo nas tu trzyma kciuki za Ciebie i maleństwo żeby mogło być inaczej:) -
Witam się po kiepskiej nocy. Syn płakał co chwilę. Teraz też maruda. Mdłości jeszcze brak wiec się ciesze ale podejrzewam ze mnie nie ominą tez i tym razem idę rozpocząć swój dzień dobra kawa! Ja suwaka tez nie zakładam bo nawet nie wiem który to może być tydzień. Bbf mówi ze 5 ale ja nie wiem kiedy mogłam mieć ovu. Ostatni cykl przy kp miał 49dni.. a moje cykle mają 30 wiec tylko usg może mi podpowiedzieć który to może być tydz. Jutro wizyta
-
Wszamanka tak mam wizytę 18 A to dziwne, że pomimo tego samego dnia ciąży mamy rozbieżne terminy... Bo u mnie wychodzi 9 styczeń Wizyty u doktorków wszystko zweryfikują Na którą masz wizytę?
Beata to jest nadzieja, że i ja zobaczę już bijące serduszko A co lekarz Ci mówił, na temat tego krwiaczka, jakie są szanse, że się wchłonie całkowicie? Kiedy masz jakąś kontrole? -
Amy_ wrote:Witam się po kiepskiej nocy. Syn płakał co chwilę. Teraz też maruda. Mdłości jeszcze brak wiec się ciesze ale podejrzewam ze mnie nie ominą tez i tym razem idę rozpocząć swój dzień dobra kawa! Ja suwaka tez nie zakładam bo nawet nie wiem który to może być tydzień. Bbf mówi ze 5 ale ja nie wiem kiedy mogłam mieć ovu. Ostatni cykl przy kp miał 49dni.. a moje cykle mają 30 wiec tylko usg może mi podpowiedzieć który to może być tydz. Jutro wizyta
O tak kawa to najlepsze rozpoczęcie dnia Ja właśnie zajadam pożywne śniadanko i popijam kawkę Co do snu to powiem Ci, że Haneczka obudziła mi się tylko raz na smoczka, ale za to rozpoczęłyśmy dzień o 4 także tego...nie wiem co gorsze Zazdroszczę, że jutro już masz wizytę, też bym chciała wiedzieć co i jakWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 08:19
-
Emilka ja Ci niestety nie pomogę bo nie robiłam nigdy tsh ale myślę, że gdzieś w necie znajdziesz jakieś normy. No i zawsze na wynikach mam zaznaczone normy.
Amy ja też wcześniej mdłości nie miałam i na razie też cisza, mam nadzieję, że już się nie zaczną
U nas nocka ok, mała może 2 razy się obudziła na picie ale wstała o 6:40 ! leżałam nieprzytomna chociaż zazwyczaj wstajemy o tej porze a ta siedziała nade mną i biła mnie butelką bo głowie, mówiąc "am am am " wyrodna matka
Bete odbieram dopiero jutro bo 2 dni na moim zadupiu się czeka jak się zrobi badanie o 17 ;/ grrr
Wczoraj za to zrobiłam drugi test i była ładna jasna kreska, bez patrzenia pod światło także oby do jutra
[/url] -
justyna1220 wrote:Wszamanka tak mam wizytę 18 A to dziwne, że pomimo tego samego dnia ciąży mamy rozbieżne terminy... Bo u mnie wychodzi 9 styczeń Wizyty u doktorków wszystko zweryfikują Na którą masz wizytę?
Beata to jest nadzieja, że i ja zobaczę już bijące serduszko A co lekarz Ci mówił, na temat tego krwiaczka, jakie są szanse, że się wchłonie całkowicie? Kiedy masz jakąś kontrole?Bartuś 26 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat