STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
MarCza wrote:Dzien dobry z rana. Witamy się ja syn i teletubisie
jedyna opcja by sie ubrac bo wtedy siedzi i patrzy w szczególności podoba mu sie odc mis i lew normalnie smieje sie w glos i piszczy... zaraz przedszkole i zakupy....
Hasija bardzo mi przykro z powodu Twojej straty... Beata a ty tam grzecznie wypoczywaj....Bartuś 26 Tc [*] aniołek
Mikołaj 29 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat -
MarCza wrote:Dzien dobry z rana. Witamy się ja syn i teletubisie
jedyna opcja by sie ubrac bo wtedy siedzi i patrzy w szczególności podoba mu sie odc mis i lew normalnie smieje sie w glos i piszczy... zaraz przedszkole i zakupy....
U Was teletubisie, u nas Gumimiś -
Dzień dobry, dzień dobry! Nie na jak to wcześnie zacząć dzień
Nie wiem co mają teletubisie w sobie, że dzieci je kochają. Moja siostrzenica też je uwielbia
Mnie czeka dziś zebranie w szkole. Mam nadzieję, że mdłości nie będą dawać o sobie znać.
Hashija tak mi przykro. Trzymam kciuki, żebyś jak najszybciej cieszyła się pozytywnymi testami kochana :*
MarCza zacny suwaczek! -
Beata jeśli nie krwawisz to dobry znak, wypoczywaj ile tylko możesz, a na pewno będzie dobrze :*
Blackclouds u mnie zawsze było tak, że jak mieliśmy jakieś wyjścia to mdłości przechodziłyOby było tak i u Ciebie
AnnaMaja lubi tę wiadomość
-
justyna1220 wrote:Beata jeśli nie krwawisz to dobry znak, wypoczywaj ile tylko możesz, a na pewno będzie dobrze :*
Blackclouds u mnie zawsze było tak, że jak mieliśmy jakieś wyjścia to mdłości przechodziłyOby było tak i u Ciebie
mam zamiar leżeć plackiem, jak wczoraj na usg zobaczyłam bijące serduszko to się rozpłakałam ze szczęścia bo cztery dni wcześniej jeszcze nie było widać.
justyna1220 lubi tę wiadomość
Bartuś 26 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat -
Amy_ wrote:
KTOŚ JEST Z OKOLIC ALBO Z samego RZESZOWA?
Amy_ ja z Rzeszowa. Czyżby Ty też?
Justyna, Ty masz wizytę 18? Bo jak tak to idziemy łeb w łeb;) Ja też 18.05 i też na razie wychodzi że będzie 7 tydzień (6t2d)
Beata, będzie dobrze, za dużo nas tu trzyma kciuki za Ciebie i maleństwo żeby mogło być inaczej:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 08:00
Amy_ lubi tę wiadomość
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
justyna1220 wrote:Beata, cudownie że usłyszałaś już serduszko, który dokładnie tydzień i dzień u Ciebie? Mam wizytę w 7 tygodniu (6+2) aczkolwiek z obliczeń owulki wychodzi dalej
I mam nadzieję już zobaczyć bijące
Bartuś 26 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat -
AnnaMaja wrote:Ja jestem z Lublina. Będziesz rodziła w Lublinie? Pamiętaj, że mamy ten sam termin
a ty w którym szpitalu chcesz rodzic?
Jagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016 -
wszamanka wrote:Amy_ ja z Rzeszowa. Czyżby Ty też?
Justyna, Ty masz wizytę 18? Bo jak tak to idziemy łeb w łeb;) Ja też 18.05 i też na razie wychodzi że będzie 7 tydzień (6t2d)
Beata, będzie dobrze, za dużo nas tu trzyma kciuki za Ciebie i maleństwo żeby mogło być inaczej:)Bartuś 26 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat -
wszamanka wrote:Amy_ ja z Rzeszowa. Czyżby Ty też?
Beata, będzie dobrze, za dużo nas tu trzyma kciuki za Ciebie i maleństwo żeby mogło być inaczej:) -
Witam się po kiepskiej nocy. Syn płakał co chwilę. Teraz też maruda. Mdłości jeszcze brak wiec się ciesze ale podejrzewam ze mnie nie ominą tez i tym razem
idę rozpocząć swój dzień dobra kawa! Ja suwaka tez nie zakładam bo nawet nie wiem który to może być tydzień. Bbf mówi ze 5 ale ja nie wiem kiedy mogłam mieć ovu. Ostatni cykl przy kp miał 49dni.. a moje cykle mają 30 wiec tylko usg może mi podpowiedzieć który to może być tydz. Jutro wizyta
-
Wszamanka tak mam wizytę 18
A to dziwne, że pomimo tego samego dnia ciąży mamy rozbieżne terminy... Bo u mnie wychodzi 9 styczeń
Wizyty u doktorków wszystko zweryfikują
Na którą masz wizytę?
Beata to jest nadzieja, że i ja zobaczę już bijące serduszkoA co lekarz Ci mówił, na temat tego krwiaczka, jakie są szanse, że się wchłonie całkowicie? Kiedy masz jakąś kontrole?
-
Amy_ wrote:Witam się po kiepskiej nocy. Syn płakał co chwilę. Teraz też maruda. Mdłości jeszcze brak wiec się ciesze ale podejrzewam ze mnie nie ominą tez i tym razem
idę rozpocząć swój dzień dobra kawa! Ja suwaka tez nie zakładam bo nawet nie wiem który to może być tydzień. Bbf mówi ze 5 ale ja nie wiem kiedy mogłam mieć ovu. Ostatni cykl przy kp miał 49dni.. a moje cykle mają 30 wiec tylko usg może mi podpowiedzieć który to może być tydz. Jutro wizyta
O tak kawa to najlepsze rozpoczęcie dniaJa właśnie zajadam pożywne śniadanko i popijam kawkę
Co do snu to powiem Ci, że Haneczka obudziła mi się tylko raz na smoczka, ale za to rozpoczęłyśmy dzień o 4 także tego...nie wiem co gorsze
Zazdroszczę, że jutro już masz wizytę, też bym chciała wiedzieć co i jak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 08:19
-
Emilka ja Ci niestety nie pomogę bo nie robiłam nigdy tsh ale myślę, że gdzieś w necie znajdziesz jakieś normy. No i zawsze na wynikach mam zaznaczone normy.
Amy ja też wcześniej mdłości nie miałam i na razie też cisza, mam nadzieję, że już się nie zaczną
U nas nocka ok, mała może 2 razy się obudziła na picie ale wstała o 6:40 ! leżałam nieprzytomna chociaż zazwyczaj wstajemy o tej porze a ta siedziała nade mną i biła mnie butelką bo głowie, mówiąc "am am am "wyrodna matka
Bete odbieram dopiero jutro bo 2 dni na moim zadupiu się czeka jak się zrobi badanie o 17 ;/ grrr
Wczoraj za to zrobiłam drugi test i była ładna jasna kreska, bez patrzenia pod światło także oby do jutra
[/url]
-
justyna1220 wrote:Wszamanka tak mam wizytę 18
A to dziwne, że pomimo tego samego dnia ciąży mamy rozbieżne terminy... Bo u mnie wychodzi 9 styczeń
Wizyty u doktorków wszystko zweryfikują
Na którą masz wizytę?
Beata to jest nadzieja, że i ja zobaczę już bijące serduszkoA co lekarz Ci mówił, na temat tego krwiaczka, jakie są szanse, że się wchłonie całkowicie? Kiedy masz jakąś kontrole?
Bartuś 26 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat