STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy ja chodzę do takiego lekarza który pracuje w szpitalu i w klinice leczenia niepłodności. Ja byłam na stymulacji Femara i dostałam zastrzyk z pregnylu, wiec nie miałam tak prosto jak większość z Was. Staraliśmy się długo. Nie mówił czemu takie badania, a ja nie zapytałam. Ob słynie ze zlecania dużej ilości badań i leków on tez się nie boi. A ja mu ufam
Dziewczyny od ostatniego okresu minęło 5tyg i 3 dni. Kiedy coś może być widoczne? Owulacji była późno bo w 24 dcCo ma być to będzie...
-
justyna1220 wrote:O tak kawa to najlepsze rozpoczęcie dnia Ja właśnie zajadam pożywne śniadanko i popijam kawkę Co do snu to powiem Ci, że Haneczka obudziła mi się tylko raz na smoczka, ale za to rozpoczęłyśmy dzień o 4 także tego...nie wiem co gorsze Zazdroszczę, że jutro już masz wizytę, też bym chciała wiedzieć co i jak
Mój jest nie smoczkowy wiec zazdroszczę ze Hania w nocy złapie smoczka i śpi. Mój się drze aż się nie uspokoi chyba mu się przebijala dolna czwórka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 08:46
-
Karolina1234 wrote:Hej dziewczyny, nieśmiało do was dołączam , termin wg bell na 16.01., wizyta dopiero umówiona na 30.05.
Jestem już kwietniówka 2015, ale wtedy tylko podczytywałam:) Mam nadzieje, że mnie przyjmie cie
Witaj
Co do tego fotelika Joie i-anchor to super, że jest możliwość obustronnego kierunku jazdy bo nie ukrywam, że trochę się obawiam tak wcześnie jazdy przodem Orientujesz się jak cenowo te foteliki? -
Justyna, terminy może inne przez to, że ja do wyliczenia daty rozpoczęcia ciąży w ustawieniach dałam ostatnią opcję, nie wiem dokładnie co tam pisało ale chyba "automatycznie na podstawie kalendarza owulacji". Wizytę mam na 17.15, wtedy usg powie dokładniejszą datę niż automatyczny kalendarz
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
beata czekam więc na Twoją kolejną wizytę i oczywiście za pozytywne wieści :*
Amy długo wzbraniałam się przed smoczkiem, ale u nas cycek poszedł szybko w odstawkę więc radziłam sobie inaczej, a to rzeczywiście dobra sprawa, daje smoczek okręca się na boczek i śpi dalej ;)Nie strasz z tymi mdłościami Z Hanią równo od 10 do 20 tc. wymioty kilka razy dziennie, ale i wcześniej zdarzało się sporadycznie, teraz widzę, że będzie lepiej, oby
Wszamanka, naprawdę idziemy łeb w łeb ja mam wizytę na 17:20 -
A co do kawy, to ja zawsze kawosz straszny byłam, a w tym cyklu już parę dni po owulacji kawa powoli zaczynała mi przestawać smakować. Teraz brakuje mi samego "rytuału" picia kawy i tej przyjemności którą miałam z każdego łyka, ale nawet jak sobie zrobię, to łyknę parę razy i niedobra mi się wydaje...
Starania od 10.2015.
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
2 ❄❄ -
Fotelik chyba 1200 zl z baza. Mój się obawiał jak będzie wyglądała jazda tyłem, ale mała siedzi grzecznie wiec jestem zadowolna;) on ma możliwość montażu na isofix i na pasy Mad maxi cosi i besafe tez brałam pod uwagę ale do jednego auta mi nie pasowały.
-
justyna1220 wrote:Offca przesunęłaś wizytę? Coś mi świta, że miałaś 17, dzień przede mną...?
Mdłości szczęśliwie przeszły, więc może rzeczywiście coś mi tylko zaszkodziło O 10 przyjeżdża po nas kuzynka i jedziemy do galerii obkupić nasze małe damy bo, w długich bodziakach już jednak za ciepło
Dziewczyny moja mała co prawda wazy niecałe 7kg, ale już koło 74cm ma i czeka nas w przyszłym miesiącu zakup ''dorosłego'' fotelika, co polecacie?
Super, że nie masz już mdłości Mnie za to cosik dopadają
-
Amy_ wrote:Wszamanka do kogo chodzisz?
Jakiś rok temu zaczęłam chodzić do Szczerby na Placu Wolności. Pewnie u niego będę prowadzić ciążę, bo póki co z tych u których w ogóle kiedykolwiek byłam to ten się najsensowniejszy wydaje. Chociaż czasami się zastanawiam czy nie poszukać by jakiegoś innego, ale za bardzo nie wiem do kogo.
Starania od 10.2015.
7.08 crio blastki😢
2 ❄❄ -
wszamanka wrote:Jakiś rok temu zaczęłam chodzić do Szczerby na Placu Wolności. Pewnie u niego będę prowadzić ciążę, bo póki co z tych u których w ogóle kiedykolwiek byłam to ten się najsensowniejszy wydaje. Chociaż czasami się zastanawiam czy nie poszukać by jakiegoś innego, ale za bardzo nie wiem do kogo.