STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny. U mnie dziś smutno. Zaczęłam krwawić i do tego ból brzucha
dzwoniłam do swojego gina i mam zwiększyć luteine i leżeć. Jak do wieczora nie przejdzie to do szpitala. Tak sie boję o maleństwo
Bartuś 26 Tc [*] aniołek
Mikołaj 29 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat -
Cześć dziewczyny !
Jestem kwietniówką 2015 i mam nadzieję, że styczniówką 2017
Termin wg belly 12.01 na innych str 14.01
Wczoraj ujrzałam słabą drugą kreskę, wieczorem idę na betę i zobaczymy
Przy pierwszej ciąży też pierwszy test wyszedł blado więc jest ok
Nie staraliśmy się jakoś specjalnie ogólnie planowałam ciąże po wakacjach ale cieszę się bardzo i już bym chciała mieć wyniki
Pozdrawiam wszystkie mamusie obecne i przyszłeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 14:49
Amy_ lubi tę wiadomość
[/url]
-
to się zaczęło jak w poprzedniej ciąży... mdłości wymioty już wstręt na zapachy
zwłaszcza mięsa.. od wczoraj zdycham.. ratują mnie gumy i nieszczęsna cola
jeju a myślałam ze będzie w tej ciąży lżej.. miałam iść porobić na budowie bo płytki do mycia to poszłam..
Mam nadzieję że was to ominie
-
Gochta dlatego właśnie się nie stresuję jak poprzednim razem, gdzie zrobiłam chyba z 5 testów i 3 bety
szaleństwo.
Co ma być to będzie, to dopiero 4 tydzień teoretycznie
Beata spokój, spokój i jeszcze raz leżenie, leżenie i leki działają cuda
[/url]
-
Beata1987 wrote:Cześć dziewczyny. U mnie dziś smutno. Zaczęłam krwawić i do tego ból brzucha
dzwoniłam do swojego gina i mam zwiększyć luteine i leżeć. Jak do wieczora nie przejdzie to do szpitala. Tak sie boję o maleństwo
głowa do góry czasem warto iść do szpitala oni napewno nie zaszkodzą a mogą pomóc wam
Myśl pozytywnie wiem łatwo się mówi a sama ryczałam jak bóbrtrzymam kciuki
Beata1987 lubi tę wiadomość
-
Ja wiem, że u mnie na objawy typu mdłości jeszcze trochę za wcześnie. Ale boli mnie brzuch jak na @. To normalne prawda? Troche niepokoi mnie to, że piersi nie bardzo się zmieniły i nie bolą. W poprzedniej ciąży to był pierwszy objaw...
-
PeggySue wrote:Gochta dlatego właśnie się nie stresuję jak poprzednim razem, gdzie zrobiłam chyba z 5 testów i 3 bety
szaleństwo.
Co ma być to będzie, to dopiero 4 tydzień teoretycznie
Beata spokój, spokój i jeszcze raz leżenie, leżenie i leki działają cudaale i tak już kocham małego groszka
-
Gochta wrote:Ja wiem, że u mnie na objawy typu mdłości jeszcze trochę za wcześnie. Ale boli mnie brzuch jak na @. To normalne prawda? Troche niepokoi mnie to, że piersi nie bardzo się zmieniły i nie bolą. W poprzedniej ciąży to był pierwszy objaw...
ani nawe nie są wrażliwe.. chyba już zahartowane są
wariatka3 lubi tę wiadomość
-
Lula to chyba tak już jest przy drugim dziecku, człowiek wie co i jak
Ja nawet się jeszcze nie umówiłam do lekarza, w pierwszej ciąży byłam w 5 tyg i była tylko plamka, oczywiście się zestresowałam i 2 tygodnie o tym myślałam i martwiłam sięTeraz najwcześniej pójdę w 7-8 tyg dla spokoju ducha
Widzę, że u nas podobna różnica wieku między dziećminie martwisz się jak to będzie bo ja powiem szczerze trochę się obawiam jak podołam
[/url]
-
PeggySue wrote:Lula to chyba tak już jest przy drugim dziecku, człowiek wie co i jak
Ja nawet się jeszcze nie umówiłam do lekarza, w pierwszej ciąży byłam w 5 tyg i była tylko plamka, oczywiście się zestresowałam i 2 tygodnie o tym myślałam i martwiłam sięTeraz najwcześniej pójdę w 7-8 tyg dla spokoju ducha
Widzę, że u nas podobna różnica wieku między dziećminie martwisz się jak to będzie bo ja powiem szczerze trochę się obawiam jak podołam
choć mały coraz bardziej robi się taki samodzielny ale jednak to jeszcze maluszek.. w lecie usimy się odpieluchować choć marnie to widzę
-
Gochta wrote:jak to jak będzie z dwójką? Wesoło
-
Boroweczka mam identycznie jak Ty z mdłościami i jedzeniem.. Ja muszę w siebie wciskać.
Jak do tej pory nie miałam nigdy problemow z zasypianiem, a miałam problemy z wstawaniem wcześnie, to teraz zasnąć wieczorem nie mogę, a dziś od 6 nie śpię...
U Was rodzina juz poinformowana?
Co do witamin miałam problem z wyborem, bo większość ma małą zawartość magnezu. Dwa dni szperania i zamówiłam wczoraj Oligobos bez magnezu i oddzielnie magnez, żeby mieć pewność, że jego nie zabraknieboróweczka lubi tę wiadomość
-
Gochta wrote:Lula88 powiem Ci szczerze, że na dzień dzisiejszy najgorzej wspominam wiek 1-1,5. A z wiekiem jest coraz lepiej