STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny. U mnie dziś smutno. Zaczęłam krwawić i do tego ból brzucha dzwoniłam do swojego gina i mam zwiększyć luteine i leżeć. Jak do wieczora nie przejdzie to do szpitala. Tak sie boję o maleństwoBartuś 26 Tc [*] aniołek
Mikołaj 29 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat -
Cześć dziewczyny !
Jestem kwietniówką 2015 i mam nadzieję, że styczniówką 2017
Termin wg belly 12.01 na innych str 14.01
Wczoraj ujrzałam słabą drugą kreskę, wieczorem idę na betę i zobaczymy
Przy pierwszej ciąży też pierwszy test wyszedł blado więc jest ok
Nie staraliśmy się jakoś specjalnie ogólnie planowałam ciąże po wakacjach ale cieszę się bardzo i już bym chciała mieć wyniki
Pozdrawiam wszystkie mamusie obecne i przyszłeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 14:49
Amy_ lubi tę wiadomość
[/url] -
to się zaczęło jak w poprzedniej ciąży... mdłości wymioty już wstręt na zapachy zwłaszcza mięsa.. od wczoraj zdycham.. ratują mnie gumy i nieszczęsna cola jeju a myślałam ze będzie w tej ciąży lżej.. miałam iść porobić na budowie bo płytki do mycia to poszłam..
Mam nadzieję że was to ominie
-
Gochta dlatego właśnie się nie stresuję jak poprzednim razem, gdzie zrobiłam chyba z 5 testów i 3 bety szaleństwo.
Co ma być to będzie, to dopiero 4 tydzień teoretycznie
Beata spokój, spokój i jeszcze raz leżenie, leżenie i leki działają cuda
[/url] -
Beata1987 wrote:Cześć dziewczyny. U mnie dziś smutno. Zaczęłam krwawić i do tego ból brzucha dzwoniłam do swojego gina i mam zwiększyć luteine i leżeć. Jak do wieczora nie przejdzie to do szpitala. Tak sie boję o maleństwo
Myśl pozytywnie wiem łatwo się mówi a sama ryczałam jak bóbr trzymam kciukiBeata1987 lubi tę wiadomość
-
Ja wiem, że u mnie na objawy typu mdłości jeszcze trochę za wcześnie. Ale boli mnie brzuch jak na @. To normalne prawda? Troche niepokoi mnie to, że piersi nie bardzo się zmieniły i nie bolą. W poprzedniej ciąży to był pierwszy objaw...
-
PeggySue wrote:Gochta dlatego właśnie się nie stresuję jak poprzednim razem, gdzie zrobiłam chyba z 5 testów i 3 bety szaleństwo.
Co ma być to będzie, to dopiero 4 tydzień teoretycznie
Beata spokój, spokój i jeszcze raz leżenie, leżenie i leki działają cuda
-
Gochta wrote:Ja wiem, że u mnie na objawy typu mdłości jeszcze trochę za wcześnie. Ale boli mnie brzuch jak na @. To normalne prawda? Troche niepokoi mnie to, że piersi nie bardzo się zmieniły i nie bolą. W poprzedniej ciąży to był pierwszy objaw...
wariatka3 lubi tę wiadomość
-
Lula to chyba tak już jest przy drugim dziecku, człowiek wie co i jak
Ja nawet się jeszcze nie umówiłam do lekarza, w pierwszej ciąży byłam w 5 tyg i była tylko plamka, oczywiście się zestresowałam i 2 tygodnie o tym myślałam i martwiłam się Teraz najwcześniej pójdę w 7-8 tyg dla spokoju ducha
Widzę, że u nas podobna różnica wieku między dziećmi nie martwisz się jak to będzie bo ja powiem szczerze trochę się obawiam jak podołam
[/url] -
PeggySue wrote:Lula to chyba tak już jest przy drugim dziecku, człowiek wie co i jak
Ja nawet się jeszcze nie umówiłam do lekarza, w pierwszej ciąży byłam w 5 tyg i była tylko plamka, oczywiście się zestresowałam i 2 tygodnie o tym myślałam i martwiłam się Teraz najwcześniej pójdę w 7-8 tyg dla spokoju ducha
Widzę, że u nas podobna różnica wieku między dziećmi nie martwisz się jak to będzie bo ja powiem szczerze trochę się obawiam jak podołam
-
Gochta wrote:jak to jak będzie z dwójką? Wesoło
-
Boroweczka mam identycznie jak Ty z mdłościami i jedzeniem.. Ja muszę w siebie wciskać.
Jak do tej pory nie miałam nigdy problemow z zasypianiem, a miałam problemy z wstawaniem wcześnie, to teraz zasnąć wieczorem nie mogę, a dziś od 6 nie śpię...
U Was rodzina juz poinformowana?
Co do witamin miałam problem z wyborem, bo większość ma małą zawartość magnezu. Dwa dni szperania i zamówiłam wczoraj Oligobos bez magnezu i oddzielnie magnez, żeby mieć pewność, że jego nie zabraknieboróweczka lubi tę wiadomość
-
Gochta wrote:Lula88 powiem Ci szczerze, że na dzień dzisiejszy najgorzej wspominam wiek 1-1,5. A z wiekiem jest coraz lepiej