STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
justyna1220 wrote:andziutka Wyślij mi na priv. link do swojego profilu na FB
never give up u mnie waga się waha, zależy od dnia, ale +/- 1,5 kg
Temat mężów... mój tez nie wykazuje zainteresowania, przy Hani skakał przy mnie jak oszalały, a teraz tak jak u Peggy, małą zaniesie do auta i w sumie na tym się kończy, może jak pojawi się większy brzuszek i zobaczy bąbla na USG to dojdzie to do niego i zacznie się bardziej starać Jak nie to będzie miał poważną rozmowę
Justyna, wysłałam Ci zaproszenie do Przyjaciółek, inaczej nie mogę Ci wysłać prywatnej wiadomości.justyna1220 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny!
Mojego Lubego to chwalić musze normalnie praca, a w domu gotuje, ogarnia mała do żłobka, w nocy karmi on, chalupe ogarnie, ogólnie poza praca moge nic nie robić oczywiście ogarniam Z kiedy on w pracy, bo my sie wymieniamy. Na prawdę anioł, nie człowiek.
A co Ziajki tez lubilam, a sroka zrobił ranking i poza jedna pasta do zębów dla dzieci wszystko było na nie!
Az mnie to zaskoczyło! -
Tez nie jestem za ziaja bo składy maja z roku na rok gorsze! Dla Majki ani razu ziaji nie użyłam a swoje skończyłam i więcej nie kupuje
Te upały mnie wykończą mam ochotę wykopać dziurę w ziemi i tak wpelznacEwaP, merida17 lubią tę wiadomość
[/url] -
cześć dziewczyny dziś taki żar lał się z nieba że marzyłam już o tej chwili jaka teraz trwa. Mąż pojechał na nockę do pracy, Jaś śpi a ja po chłodnym prysznicu wreszcie mam chwilę dla siebie
Mój Mąż ogólnie jest bardzo opiekuńczy. Nie pozwala mi dźwigać, zakupy zawsze sam wnosi na górę, Jasia znosi i wnosi tak samo - Młody dopiero ogarnia wchodzenie po schodach ale dobrze mu to idzie często jest tak że mojego M muszę powiedzieć jasno i wyraźnie czego oczekuje. Zrób to czy podaj tamto. Faceci są mało domyślni ale jak powiem to nigdy nie robi problemu
Ziaja - pomijając skład bardzo chwalę sobie od początku kremowy olejek na ciemieniuchę dla niemowląt i dzieci a także do mycia ciała. Pomógł nam pozbyć się ciemieniuchy nie jeden raz. Do tego bardzo mi pachnie
gratuluję wizyt -
Składy składami, ja ziaję uwielbiam za efektywność przy bardzo niskiej cenie. A, że w kwestii kosmetyków jestem minimalistką i mam ich dosłownie kilka na półce - jakoś się polubiliśmy - żel pod prysznic, balsam, żel do twarzy, pasta do zębów, antyperspirant A antyperspiranty z ziaji to jedyne, jakie są dla mnie skuteczne i nie podrażniają
EwaP, angelstw, justyna1220 lubią tę wiadomość
-
WItam,
ale lało żarem z nieba dzisiaj......dzieciaczki mi wyjechały na weekend, więc zamierzam leżec i się nie ruszać, przy wiatraczku oczywiście
angelstw lubi tę wiadomość
Córka Kasandra 16 lat, Córka Zuzia 10lat, Syn Piotruś 6 lat, Mama dwóch Aniołków (8.01.16)
Z nadzieją i niepokojem szczęsliwa mama groszka -
Wiedźma82 wrote:Ta temperatura dzisiaj była zabójcza. Czy Wy też dziewczyny w ciąży gorzej znosicie tak wysokie temperatury? Ja zawsze byłam ciepłolubna, więc to jak mój organizm teraz reaguje jest dla mnie totalnym zaskoczeniem
wydaje mi się że z Jasiem w ciąży lepiej zniosłam lato niż teraz...teraz czuję się strasznie zmęczona tym ciepłem a podobno jutro i pojutrze ma być jeszcze gorzej... -
angelstw wrote:wydaje mi się że z Jasiem w ciąży lepiej zniosłam lato niż teraz...teraz czuję się strasznie zmęczona tym ciepłem a podobno jutro i pojutrze ma być jeszcze gorzej...
W niedzielę w Poznaniu podobno ma padać. Już się doczekać nie mogę. -
nick nieaktualny
-
4:20
sąsiedzi z dołu kończą imprezę na balkonie a never oczy otwiera i o kawie i śniadaniu myśli. Wyspana, zwarta i gotowa
5:52
never zjadła, kawę wypiła, sesję zdjęciową poranną zrobiła i nie wie co dalej robić. Termomert wskazuje już 25st - chyba sobie jeszcze poleżę -
Witam
W Toruniu pogoda też dobija. Wczoraj patrzyłam na pogodę i w niedziele miało burzyć, a dzisiaj już się zmieniło i ma być nadal skwar także tego..
Uciekamy od tych temperatur i jedziemy na dwa dni nad jeziorko Miłego i chłodnego weekendunever give up, angelstw, wariatka3, EwaP lubią tę wiadomość
-
I dzień dobry z lubuskiego:)
Czekam na obiecany deszcz z burzą
Pytanko. Czy też macie fazy na książki????
Ja oderwać się nie mogę
Z Kubą w ciąży pochłaniałam thrillery Alex Kavy. Teraz wzięłam się za naszego Remigiusza Mroza tak więc lezymy ja z kryminalem, syn z komiksem, M z poduszką i czekamy na chłód -
SIS gratulacje teraz juz spokojniej jak 12 wybiła lubię słyszeć ze kończymy następne tygodnie i juz największe zagrożenia zaczyna mijac później będzie juz spokojniej
Sis, never give up lubią tę wiadomość
Jagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016 -
Sis wrote:Dzień dobry
Zaczynamy 13 tydzień, ale czad
Dziewczyny które miały już usg genetyczne powiedzcie ile ono trwało u Was?
w tej ciąży jeszcze nie miałam ale z Jasiem trwało ok 30 minut bardzo dokładne pomiary, kilka razy sprawdzane NT, wszystko mierzone także wymaga czasu i skupienia a jeszcze jak do tego maluch nie współpracuje bo fika koziołki no to już w ogóle super 13 tydzień to już cośSis lubi tę wiadomość