STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Udzielam się mało, więc możecie mnie nie kojarzyć, ale jestem z Wami od początku
Byłam na prenatalnych i u nas wszystko w porządku Jak czytam ile ciąż się zakończyła , to aż mam dreszcze dlaczego tak ?
Mayas strasznie mi przykro ((
U nas podglądnął płeć i póki co na 80 % będzie dziewczynka. No ale zobaczymy Celowałam w chłopca
Madzia1888, merida17, kiti, skallarek, angelstw, EwaP, never give up, zicka, Ana. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOffca nawet się zastanawialiśmy ostatnio, gdzie przepadlas!
Fajnie, ze juz prawie wiesz
Mayas sciskam Cie Skarbie!!
Marcza, jak tam sytuacja na froncie? U nas ostatnio tez tylko tata i tata mama od biedy moze byc! Co sie dziwić, jak takie flaki z niej
A pozostałym Mamuskom gratuluje udanych wizyt!Madzia1888 lubi tę wiadomość
-
Ufff. Wasze kciuki bezcenne. Wszystko w porzadku. Ryzyko wady genetycznej niskie ale czekam jeszcze na wyniki z krwi. Drugi raz wyszło przesuniecie daty porodu z 10 na 7 stycznia. Żelek ma lekko ponad 6cm i wszystko na swoim miejscu. Dobrze że zjadłam tego pączka bo sobie energicznie machał rękami i nogami.
skallarek, angelstw, freya, anettte, Madzia1888, vioris, kiti, EwaP, never give up, zicka, amelik lubią tę wiadomość
-
anettte wrote:Powodzenia na wizytach dziewczyny!
A co do luteiny dopochwowej jak tez zaczęłam mocno krwawić po użyciu aplikatora( tak twierdza lekarze), wylądowałam wtedy na IP i na następny dzień wszystko znikło. Teraz na wszelki wypadek zamiast luteiny biorę dupka. Krwawienie na szczęście juz nie powróciło.
U mnie tez deszczowo wiec kończę śniadanie w łożku i sie z niego nie ruszam;) -
Tak lekarze powiedzieli ze to przez aplikator, bo wszystko tam teraz bardziej ukrwione i dodatkowo ja mam duża ektopie;/ i ona tez potrafi krwawić. Ja ze względu na prace ( dużo dźwigania) i poprzednie poronienia na zwolnieniu od 6 tc.
Hashimotka,
Oluś27.12.2016❤️
Aniołek 09.2015, Aniołek 01.2016 -
anettte wrote:Tak lekarze powiedzieli ze to przez aplikator, bo wszystko tam teraz bardziej ukrwione i dodatkowo ja mam duża ektopie;/ i ona tez potrafi krwawić. Ja ze względu na prace ( dużo dźwigania) i poprzednie poronienia na zwolnieniu od 6 tc.
-
A i jeszcze selfie. Piona ciotki!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0635789a3706.jpgkiti, moniaaa_1988, EwaP, zamyślOna, never give up, freya, PeggySue, zicka, angelstw, MarCza, karpetta, anettte, vioris, Madzia1888, merida17, Kamila ;), Sis, Wiedźma82, Beata1987 lubią tę wiadomość
-
Sweet CupCake cudowna dzidzia
Ja też po szybkiej wizycie, mój lekarz powiedział, że dla nas najcięższy okres. Już nie ma objawów, a jeszcze nie czuć ruchów i na tym etapie najwięcej nerwów mamusie maja.
Nasz dzidziuś ma już 5,18 cm i wszystko wygląda ok. Zakrywał twarz ręką, chyba nie może uwierzyć, ze mama taka panikara i spać mu nie daje
Dobrze, że pojechałam, bo się uspokoiłam i łatwiej mi będzie czekać do poniedziałku.never give up, kiti, angelstw, amelik, vioris, Madzia1888, merida17, Kamila ;) lubią tę wiadomość
Córka Kasandra 16 lat, Córka Zuzia 10lat, Syn Piotruś 6 lat, Mama dwóch Aniołków (8.01.16)
Z nadzieją i niepokojem szczęsliwa mama groszka -
EwaP wrote:Co za wiadomości z rana....Mayas przykro mi.
Tak się zestresowałam tą informacją, że się umówiłam na 18 do lekarza, nie mam objawów od kilku dni i miałam wytrzymać do prenatalnych w poniedziałek, ale nie dam rady. trzymacie kciuki proszę.....EwaP lubi tę wiadomość
1cykl z Clo kwiecień 2016 -udany
-
Mayas to ja Ci życzę wymarzonego wiosennego, letniego bobasa:) Trzymam kciuki
EwaP właśnie miałam pisać jak po wizycie u Ciebie:) Super że wszystko dobrze, już się nie zamartwiaj
Sweet_CupCake fajne foto hihi
Kurcze już się nie mogę doczekać mojej wizyty na 6 lipca żeby zobaczyć tego maluchaEwaP lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny super wiesci z wizyt.
Sweet CupCake boskie zdjecieEwaP lubi tę wiadomość