STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Malowanka mamy podobnie ja mam syna ktory 17.01 bedzie mial 5 lat a teraz termin 28.01 w karcie ciazy, belly 26.01 usg ok 21.01 a ma byc cesarka wiec pewnie kilka dni bedzie miedzy moimi dziecmi
my z mezem mamy urodziny 3 i 5 sierpnia dzieci tez beda blisko siebie mialy. Ktos by pomyslal ze imprez mi sie robic nie chce i skumulowane robie heheMalowanka lubi tę wiadomość
Jakub nasze pierwsze szczęście 17.01.2012
Szymon nasze drugie szczęście 20.01.2017 -
PeggySue o nie będę sama tego dnia wizytowała:) a na którą masz godzinę? Ja na 9:10 Chodzisz prywatnie? Ja na NFZ mam nadzieje że zrobi mi w ogóle USG jak nie będzie chciał to mu powiem żeby zrobił bo plamiłam i chce się upewnić czy wszystko dobrze jest.
-
a jak Basia po wizycie? odzywała się, bo nie znalazłam.
Ciągle nie mogę uwierzyć, że moje maleństwo ma już ponad 5 cm.....ale te nasze fasolki szybko rosną.
Córka Kasandra 16 lat, Córka Zuzia 10lat, Syn Piotruś 6 lat, Mama dwóch Aniołków (8.01.16)
Z nadzieją i niepokojem szczęsliwa mama groszka -
To ja bede wizytowala dzien przed wami bo 5 lipca.Juz sie nie moge doczekac, jakos w tamtej ciazy sie az tak nie martwilam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 20:51
-
kiti wrote:To ja bede wizytowala dzien przed wami bo 5 lipca.Juz sie nie moge doczekac, jakos w tamtej ciazy sie az tak nie martwilam
kiti lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny!
Witam nowe Styczniówki
Mayas przykro mi obyś szybciutko wróciła do nas z dobrymi informacjami!! trzymamy kciuki!!
gratuluję dzisiejszych, wczorajszych wizyt. Nasze Maluchy już całkiem duże są
agii i dwa słowa do Ciebie. Pamiętaj że na podstawie USG wyliczane jest ryzyko które jest tylko statystyką! Czytałam o wielu przypadkach gdzie było duże ryzyko a dzieciaczki rodziły się zdrowe! Na pewno jest ci trudno, ale musisz wierzyć że wszystko będzie dobrze!
U nas prenatalne USG za tydzień w środę i już się doczekać nie mogę
dziś w lidlu wyłapałam 2 sukienki, super na lato i rosnący brzuszek warto zajrzeć jak macie możliwość -
zamyślOna wrote:PeggySue o nie będę sama tego dnia wizytowała:) a na którą masz godzinę? Ja na 9:10 Chodzisz prywatnie? Ja na NFZ mam nadzieje że zrobi mi w ogóle USG jak nie będzie chciał to mu powiem żeby zrobił bo plamiłam i chce się upewnić czy wszystko dobrze jest.
Także cały dzień będę w stresie rano wejdę będę czekać na Twoje wiesci :)z tego co pamietam to jeszcze chyba ze dwie dziewczyny wtedy majazamyślOna lubi tę wiadomość
[/url] -
Nie robie z krwi, mam 32 lata i w sumie robie tylko usg prenagalne, zakladam ze wszystko bedzie ok. Z mojej pierwszej ciazy pamietam ze to w ogole bylo super tak dokladnie dziecko obejrzec i sie uspokoic. Nawet nie mysle ze cos moze byc nie tak a bylo tyle przypadkow ze jeden lekarz nie widzial a drugi tak ze nie jest to usg jakas wyroczniaJakub nasze pierwsze szczęście 17.01.2012
Szymon nasze drugie szczęście 20.01.2017 -
amelik wrote:Nie robie z krwi, mam 32 lata i w sumie robie tylko usg prenagalne, zakladam ze wszystko bedzie ok. Z mojej pierwszej ciazy pamietam ze to w ogole bylo super tak dokladnie dziecko obejrzec i sie uspokoic. Nawet nie mysle ze cos moze byc nie tak a bylo tyle przypadkow ze jeden lekarz nie widzial a drugi tak ze nie jest to usg jakas wyrocznia
Właśnie ja też jestem bardziej chyba żeby nie robić tym bardziej że jakby co to można to zrobić później? -
amelik wrote:Malowanka mamy podobnie ja mam syna ktory 17.01 bedzie mial 5 lat a teraz termin 28.01 w karcie ciazy, belly 26.01 usg ok 21.01 a ma byc cesarka wiec pewnie kilka dni bedzie miedzy moimi dziecmi
my z mezem mamy urodziny 3 i 5 sierpnia dzieci tez beda blisko siebie mialy. Ktos by pomyslal ze imprez mi sie robic nie chce i skumulowane robie heheamelik lubi tę wiadomość
1cykl z Clo kwiecień 2016 -udany