STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja chyba najwięcej przytyłam z tego co widzę 23 kg na plusie póki co, masakra będzie co zrzucać hehe fakt że przed ciążą byłam bardzo szczupła i większość ciąży przelezalam więc brak ruchu robi swoje ale nie powiem bo zachcianki też były;) ale najważniejsze żeby dziecko było zdrowe reszte można wypracować, życzę wam na nowy rok szybkich, mało bolesnych porodów i zdrowych pociech;-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2016, 17:09
-
Wiedźma82 ja zamawialam w aptece gemini i szybko dostałam paczke, a reszte na allegro.
Ja zas mam mocne upławy ostatnio, siku chodzę średnio co 2h ale tez duzo pije.
Dzis bylam na większych zakupach z moim, kurcze myślałam ze zemdleje przy kasie
Na sylwestra idziemy do znajomych, blisko mieszkająimpreza z przebraniami i w co sie przebrać jak większość ubrań za mala
Wspaniałego Nowego Roku, szybkiego rozwiązania w 2017 roku -
Davanda u nas ja wybierałam dla pierwszego a maz akceptował, teraz miało byc na opak. W sumie mąż tego Szymka przyniósł ale syn potem się uparł, ze on chce Szymka. Mi sie spodobało a mąż by chętniej inaczej nazwał ale juz nie ma wyjscia i cała rodzina sie przyzwyczaiła że to Szymek.
Offca bedziemy miały obie styczniowe podwojne urodziny. U nas w dodatku ja jestem z 5 a maz z 3 sierpnia. Synow by pasowało na 17 jest jeden i duza szansa ze drugi 19 jesli mnie wezma do szpitala 18 i uznaja ze juz cos rusza.
O 17.30 zaczelam pisac z kumpela i sie okazało, ze zostaja w domu bo syn ma ospe. Był u nas wczoraj- ten 5 latek co pisałam wam ze dwoch bawiłam. Dzis wyszło ze ma ospe. Mieli gdzies jechac a zostali w domu. Zaprosili nas spontanicznie. Moj juz mial ospe wiec spoko. Wrocilismy ok 22.30 i lezalam a przed 1przyszli na godzine moj brat z sasiadem i ciocia z mezem. Wypili po drinku zyczenia. Szok ze mam juz taki balonNo i ide spac dopiero
Plecy bola na calego ale sylwester fajny.Jakub nasze pierwsze szczęście 17.01.2012
Szymon nasze drugie szczęście 20.01.2017 -
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku! nadal w dwupaku
zobaczymy ktora zacznie rozpakowywanie
Kamila u mnie a upławami to samo ostatnio... taka koncowka
Wiedzma tez łudze sie ze opadnie i lzej mi sie bedzie oddychało, poduszki do spania nie kupowałam bo z tym spaniem nie jest az tak zle
Madzi poza tym ze przeleciało to mi zal ze to drugie dziecko i juz sie nie zdecydujemy na trzecie, juz nie poczuje jak to jest miec maluszka w brzuszku i go czuc.
Moj syn napiera na szyjke bo czuje pikanie, ale sie nie przejmuje bo na tym etapke tak moze byc. W poniedzialek moi faceci ida do pracy przedszkola wiec bede miała luz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2017, 08:52
Jakub nasze pierwsze szczęście 17.01.2012
amelik wrote:Davanda u nas ja wybierałam dla pierwszego a maz akceptował, teraz miało byc na opak. W sumie mąż tego Szymka przyniósł ale syn potem się uparł, ze on chce Szymka. Mi sie spodobało a mąż by chętniej inaczej nazwał ale juz nie ma wyjscia i cała rodzina sie przyzwyczaiła że to Szymek.
Offca bedziemy miały obie styczniowe podwojne urodziny. U nas w dodatku ja jestem z 5 a maz z 3 sierpnia. Synow by pasowało na 17 jest jeden i duza szansa ze drugi 19 jesli mnie wezma do szpitala 18 i uznaja ze juz cos rusza.
O 17.30 zaczelam pisac z kumpela i sie okazało, ze zostaja w domu bo syn ma ospe. Był u nas wczoraj- ten 5 latek co pisałam wam ze dwoch bawiłam. Dzis wyszło ze ma ospe. Mieli gdzies jechac a zostali w domu. Zaprosili nas spontanicznie. Moj juz mial ospe wiec spoko. Wrocilismy ok 22.30 i lezalam a przed 1przyszli na godzine moj brat z sasiadem i ciocia z mezem. Wypili po drinku zyczenia. Szok ze mam juz taki balonNo i ide spac dopiero
Plecy bola na calego ale sylwester fajny.
Oj kochana uważaj. Bo można złapać od tego półpasca. Albo zapalenie jamy ustnej,jak już miałaś ospe. Wcale nie jesteś bezpieczna. obys teraz nie złapała niczego
-
Offca kiedys gdy moj syn miał ospe juz ogarniałam temat i z tym półpaścem to nie jest prawda. Lekarka potwierdziła. Gdyby ten kolega miał ospe i polpasiec owszem ale z samej ospy nie zaraze sie polpascem.
Moj wczoraj tez był aktywny po połnocy a teraz spi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2017, 08:53
Jakub nasze pierwsze szczęście 17.01.2012
Ja przytyłam równe 10 kg, ale czuję się jak totalna foka- schylanie, obracanie na drugi bok w łóżku, wstawanie z fotela to pokaz niezdarności w moim wykonaniu. Też mi ciężko oddychać, nie mam miejsca na jedzenie, często mi niedobrze, mój próg irytacji i wkurzenia na rodzinę oraz nawet obcych ludzi jest baaaardzo niski i mam wrażenie, że wszyscy odliczają dni, kiedy odzyskają mnie w normalnym wydaniu.
-
amelik wrote:Offca kiedys gdy moj syn miał ospe juz ogarniałam temat i z tym półpaścem to nie jest prawda. Lekarka potwierdziła. Gdyby ten kolega miał ospe i polpasiec owszem ale z samej ospy nie zaraze sie polpascem.
Moj wczoraj tez był aktywny po połnocy a teraz spi.