STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie dziś nad ranem obudził silny okresowy ból w dolnej części brzucha, myślałam, że coś ruszy ale nic z tego. Tylko brzuch twardnieje i raz na jakiś czas pobolewa jak przed okresem. Taka jakaś ociężała chodzę i nie mam kompletnie siły Nawet mala jakos dzis mniej aktywna.Niech już się dzieje...nikaaa_87
-
Mam skurcze ale nieregularne. Na ktg sie pieknie pisaly. W poludnie po masazu sutkow sie znow rozkrecilo i tak nadal sa. Niedlugo przyjada do mnie moi chlopcy a wieczorem znow sutki i chodzenie zeby sie konkretnie rozkrecilo. Ciekawa jestem czy cokolwiek ruszylo ta szyjke.
Nika a dzialasz z sutkami? -
Wow super wiesci tu czytam. Dorocia oby sie rozkrecilo!
No ja troche w domu porobilam i synw brzuchu sie rozbija az boli. Jakies skurcze tez sa. Przy czy mam jeszcze troche do terminu wiec sama nie wiem co lepsze.
Denerwuje sie jutrem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 16:02
Jakub nasze pierwsze szczęście 17.01.2012
Szymon nasze drugie szczęście 20.01.2017 -
Dorcia rewelacja! No i masuj. To działa jak oxy więc i rozwarcie powinno iść. U mnie jedynie szyjka nie chciała się skrócić. Miałam pełne rozwarcie a główka wysoko. Musiałam tak przec później. Żeby zeszła niżej. Także no trzymam kciuki aby w końcu ruszyło! ☺ a poród będzie z mężem? Czy sama?
-
Ja tez skurcze mam brzuch boli a po jakims czasie przechodzi i wk... mnie to do tego sypie mnie konkretnie juz mam dosyc tej osutki jutro ide zapytac czy poloza mnie i cos dozylnie dadza na to czy moze wywolaja porod wczesniej bo nie dam rady z ta pokrzywka jeszcze dwa tyg sie meczyc
-
Ja przestałam odbierać telefony,bo wczoraj ciągle ktoś dzwonił /pisał, czy radzę. A już najlepsza była siostra-pyta jak się czuję i w ogóle. Mówię, że dobrze ,że na wizycie tydzień temu też było wszystko Oki,a ona ze u jej córki też było wszystko dobrze,a potem przecież pamiętam jak tętno zaczęło spadać i szybko cesarke robili Jakbym mało się denerwowala...Dziś nie odbieram wcale telefonów bo już nie chce mi się słuchać tych madroscinikaaa_87
-
Offca88 wrote:Ja 3 dni przed porodem miałam takie coś. Nogi po stronie wewnętrznej ale czerwone miałam i ciągle się drapalam. Okropne. Nie wiem co to było ale miałam dość. Balsam mi pomagał jedynie. Choć nie na długo.
Ja juz ponad 3 tyg tak sie mecze cala zdrapana jestem bo leki mam slabe i nie dzialaja -
O 23.30 po masowaniu sutkow i wywolanych przez nich skurczach odeszly mi wody. W badaniu szyjka dluga i lekkie rozwarcie. Polozne kazaly mi sie polozyc i przespac, daly mi cos na uspokojenie do wypicia i faktycznie usnelam. Niedawno wstalam i biore sie zaraz dalej za masaz, niech wywoluje skurcze. Tak bardzo bym chciala urodzic naturalnie. No ale mimo wszystko malutka niedlugo bedzie z nami.
-
dorocia2324 wrote:O 23.30 po masowaniu sutkow i wywolanych przez nich skurczach odeszly mi wody. W badaniu szyjka dluga i lekkie rozwarcie. Polozne kazaly mi sie polozyc i przespac, daly mi cos na uspokojenie do wypicia i faktycznie usnelam. Niedawno wstalam i biore sie zaraz dalej za masaz, niech wywoluje skurcze. Tak bardzo bym chciala urodzic naturalnie. No ale mimo wszystko malutka niedlugo bedzie z nami.