STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurczę a wczoraj właśnie wykrecałam moje sutki na wszystkie strony i nic. No ale u mnie ten masaż nie trwał tak długo bo już mnie strasznie bolały. Dzisiaj się bardziej przyłożę i może męża na jakieś sexy namówie. Chociaż wczoraj do 23 walczyli z remontem i dzisiaj też planują robić dość długo więc czasami może nie wyjść
-
No z owsikami mojego od jutra juz nie puszczam i licze ze sie nie zaraził.
Poza tym dzis na wizycie znowu mu sie przepływy nie podobały. Tym razem w głowie małego. Mam skierowanie na poniedziałek do szpitala. CC jeśli przepływy będą gorsze od razu w poniedziałek, a jak będzie ok to pewnie poleże. Mały ma 3500. Dlatego bym już wolała by zrobili od razu CC niż czekać i sie denerwować.Jakub nasze pierwsze szczęście 17.01.2012
Szymon nasze drugie szczęście 20.01.2017 -
No u mnie to działa super. Ale może też musi być odpowiedni termin. Ja tak raczej właśnie je skręcalam w ta i z powrotem. I na następny dzień też pomogło bo skurcze były dużo mocniejsze. Grunt to rozbujac.
Amelik trzymam kciuki za Was ;*
My jutro wyjdziemy po 17 jak z małą będzie ok ☺dodinka lubi tę wiadomość
-
Amelik na pewno wszystko będzie w porządku
Robiłam już dzisiaj raz ten masaż ale moje sutki od samego początku ciąży krzyczą na sam dotyk. Jeszcze trochę przed spaniem je powykręcam.
Offca szybciutko Was wypuszcza. Oby było ok bo wiadomo w domu zawsze najlepiej -
Kochane, będę wdrażać na blogu cykl wspomnieniowy związany z ciążą, porodem, macierzyństwem. Ma to być kolaż naszych wspólnych wspomnień. Przewidziane nagrody dla najciekawszych wspomnień. Jeżeli ktoś by chciał wziąć udział, szczegóły tutaj: http://mama-to-ja.bloog.pl/id,358653981,title,Zwierzenia-brzucha-od-ucha-do-ucha-Gdy-szpital-juz-tuz-tuz,index.html Dodatkowo zamieszczam opis moich ostatnich wizyt lekarskich i wiszącego nade mną widma cesarki.
-
Ja zabiegana od rana-spacer z psem,wizyta w szpitalu u taty,teraz obiad,potem kolęda i wieczorem po wózek wreszcie jedziemy. Na mnie pełnia nie działa. Boli mnie krocze i chodzę jakbym miała kij między nogami Brzuch twardnieje, a mała nie daje mi usiąść bo jak tylko to zrobię, to dostaje szału i rozpycha się.nikaaa_87
-
U mnie pełnia sprawiła tylko ze nie mogłam spać... wieczorne wykręcanie skutków wywołało tylko twardnienie brzucha, ale dzisiaj działam z nimi dalej.
Nikaaa mam tak samo, od rana boli mnie krocze i strasznie szyjka kłuje a mały szaleje w najlepsze. -
mi dzis rogal do karmienia przyszedł
Przygotowalam wszystko na przewijaku na gotowo
Musze wyciagnac z pralki maskotki starszego ale mi sie po robieniu obiadu nic nie chceWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 16:02
Jakub nasze pierwsze szczęście 17.01.2012
Szymon nasze drugie szczęście 20.01.2017