STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem dziewczyny co myśleć.czuje ze coś jest nie tak.robilam wczoraj test po południu by sprawdzić czy krecha jest i była a dzisiaj z porannego wydaje się być słabsza. Krwawienia jeszcze nie było ale czekam.marnie coś to widzę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 07:25
-
channah wrote:Nie wiem dziewczyny co myśleć.czuje ze coś jest nie tak.robilam wczoraj test po południu by sprawdzić czy krecha jest i była a dzisiaj z porannego wydaje się być słabsza. Krwawienia jeszcze nie było ale czekam.marnie coś to widzę.Bartuś 26 Tc [*] aniołek
Mikołaj 29 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat -
Karolina1234 wrote:Dzień Dobry dziewczyny :*
Wariatka bardzo Ci współczuję sytuacji z matką, ale jesteś silna, masz swoją rodzinę jesteście szczęśliwi i to jest najwazniejsze:) I razem zawsze sobie poradźcie:)
Ja wczoraj ostatni raz pojechałam na moje kochane zajęcia z Pole Dancu pożegnać się z instruktorka i dziewczynami, ale mam nadzieje, że szybko uda mi się wrócić bo nie wiem jak wytrzymam
I czas się zbierać na szkolenie, wiec dzisiaj raczej będę was tylko czytać, niż się udzielać.
Miłego dnia Styczniówki :*
No rozumiem ... ja tez musialam sie pożegnać z fitnessem ale ćwiczę w domu. .. zamierzam powrocic jak bedzie wszystko ok na aktywne 9M zajecia dla kobiet w ciąży w lipcu
Tak w ogóle to dzien dobry. .. u nas dzisiaj fajna pogoda wiec troche posprzatam a potem relaks -
Ja nie wierze zadnym testom poza paskowy pepino o czulosci 10! Nigdy nie zawiodły i tym razem tez nie. Miala kupe testow na ten cykl i dzis zrobilam tak
jak ty channah test plytkowy zeby sprawdzic czy kreska ciemnieje. Jak zobaczylam ze jest taka sama jak 3 dni temu to sie tlyko nie potrzebnie zestresowałam. Zrobilam kolejny test właśnie pepino i roznica jest ogromna przez 2 dni. Jak będę miała dostep do kompa to podeślę foto z tel nie bardzo mam jak -
PeggySue dobrze mówi polać jej! soku!
wiecie co:) mój Synek kończy dziś 15 miesięcy
15 miesięcy temu też była sobota najpiękniejsza w moim życiu
o tej porze jeszcze nie wiedziałam co mnie będzie czekać za kilka godzin..przez co przejdę żeby mieć Janka przy sobie ale mimo bólu to były najpiękniejsze chwile mojego życia nigdy nie zapomnę jak zapłakał kiedy go urodziłam a kiedy położyli mi go na piersi i spojrzeliśmy sobie w oczy to się uspokoił to takie wzruszające..PeggySue, AnnaMaja lubią tę wiadomość
-
PeggySue wrote:Channah nie stresuj sie na zapas, spróbuj poczekać do poniedziałku i zrób ta betę wiem, łatwo sie mówi. Ja sie powstrzymuje z kolejnymi testami i beta bo wiem, ze bym sie stresowała jak ty
-
Channah, nie martw sie na zapas. Bo tak baprawde co ma być to będzie. Ale jak jest wszystko ok a Ty sie stresujesz to robisz szkodę swojemu organizmowi. I przyciagasz negatywne działania negatywnymi myślami. Wiem że trudno przestać myśleć i martwić się bo sama też tak robiłam, bo 1 ciążę poronilam, to zrozumialam ze jak musi byc serduszko to bedzie a jak nie to zadnymi lekami tego nie naprawić. Boli mnie podbrzusze, ale dopóki nie ma żadnego krwawienia, to teraz mam to w d....
-
http://wstaw.org/w/3W7P/linki/
http://wstaw.org/w/3W7Q/linki/
http://wstaw.org/w/3W7R/linki/
To moje testy które robilam w czw sob i wt w tamtym tyg i to zalezy od czulosci testu i tez mi się wydawalo ze ten drugi test wyszedl mi bledszy niz piereszy robilam je wieczorem a nie rano potem odczekalam 3 dni i we wt byla juz krecha ciemna po sekundzie takze odczekaj pare dni i zrob test lub idz na bete a najlepiej na usg i juz sie nie stresuj bo to szkodzi dzidzisiowiAstonia, angelstw lubią tę wiadomość