Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo faktycznie maluch
.
Ciekawe co u mnie bedzie....
Kurde spac nie moge..... cała akcja mnie wybiła ze snu. Mąż z synem śpią w najlepsze.
Przeczytalam internety i niewiem co robić.
Najgorsze jestto że dopadło mnie czarnowidztwo i zaczynam rozmyślać o wsxystkich błędach popełnionych w ciąży i mam wyrzuty sumienia . Wiem że to bez sensu no ale nic na to nie poradze. Już tak mam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ojojoj ile tu naskrobane, chyba nie ogarnę ... Dobrze, że jest lista rozpakowanych to przynajmniej wiem kto już po drugiej stronie
Aenu dopisz Nince wagę 3530g i 57cm wzrostu
Dziewczyny jestem zakochana do granic możliwosci mojej córuni!
Jest idealna, wymarzona i takie tam
Ma burzę długich czarnych włosków czyli ten zabobob o zgadze i włosach to jednak prawda
Operacja tragedia, ból po nie do zniesienia a pobyt w szpitalu to jakiś koszmar!
Ale ciul z tym! Ważne , że mam przy sohbie moją miłość, całą i zdrową!
8 wychodzimy, jak się ogarnę to postaram się nadrobić zaległości forumowe. Rozpakowanym gratuluję a za oczekujące zaciskam kciuki! Buziaki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2018, 09:01
Muska, Szmaragdowa, Aenu, Paula_29, helagazela, Krokodylica, Morwa, Myszk@ lubią tę wiadomość
-
Marzycielka i Kasha gratulacje!
Karmelova to może jak pojedziesz znowu i będą chcieli cię odesłać to powiedz że masz cukrzycę i wskazanie do wcześniejszego rozwiązania i żeby ci odmowę na piśmie napisali bo się boisz o dziecko.
U nas we Wro jak się prosi o odmowę na piśmie (nie mogą odmówić) to zwykle gdzieś upychają na jakimś oddziale
My pobudka łaskawie o 7 dopiero,bo córka tyle spala.Czyli trzeba się cieszyć że nie o 6
A z wesołych rzeczy to w koncu naszła mnie ochota na seks.Cala noc mi się śniło więc rano męża wybudziłam i dawaj.No,i wtedy przyszła nasza córka i stanęła mi prZed twarzą z pluszakami j kazała je przytulić i poszła po więcej.Tyle z seksuNie ma że się chce,ale trzeba jeszcze uwzględnić 3latke w domu
zostaje szalony seks wieczorem,a wtedy same wiecie jak jest.Ja tam zwykle zasypiam umęczona po całym dniu.Poza tym ten szalony seks na boczku aż taki szalony nie jest
Szmaragdowa, Krokodylica, kasha86 lubią tę wiadomość
-
No i jako że dzisiaj mija magiczna granica donoszenia ciąży to zamierzam korzystać z wszelkich dobrodziejstw pomagających urodzić,czyli głównie seksu (normalnie paranoja z tym dzisiaj będzie),sprzątania,spacerów,surowego ananasa no i czy już pisałam o seksie?
Miłego dnia dziewczynyPolaj, kate88:), Aenu, Paula_29, helagazela, Krokodylica, Szmaragdowa lubią tę wiadomość
-
Witam i ja. Gratuluję rozpakowanym. U mnie lekki tylko bóle i klucia nieregularne więc luz. Mała się rusza. Czekam na mocniejszy hardcore. Umowie się jeszcze do gina na wtorek ( w piątek mam mieć planowana wizytę), niech zobaczy czy mi się rozdarcie nie robi przez te bóle i poprosze już o skierowanie na cc i pojadę się umówić do szpitala, wtedy jakoś tak będę spokojniejsza. Póki co trzymam kciuki za porodu, która dziś
?
Pola
Hania -
Kasha,Myszk@ - gratuluję
Byłam wczoraj u Malutkiej 2 razy i raz przystawiałam do piersi,nawet ładnie ssała,choć wiadomo że dużo tam nie było... Podobno wszystko jest ok i jeśli dzisiejsze badania wyjdą ok to dadzą ją do mnie już z wcześniaków. Boję się tylko czy dam radę się nią opiekować... Bardzo chcę ją mieć przy sobie ale też się boję. Wstawanie nadal sprawia sporo problemów, najgorzej jest po siedzeniu chyba i te łóżka tak koszmarnie niewygodne... Kręgosłup daje się we znaki-jakby sam brzuch nie wystarczył...
A to Łucja:
https://zapodaj.net/09198dcf0bf8e.jpg.html
Na zdjęciu wydaje się strasznie duża ale jest drobniutka.. Paluszki jak zapałeczki, do zacałowania ! Ale jak na 35t6d jest bardzo długa,mierzy 51 cm więc nie wiem ile miałaby do terminu.... A waga malutka 2390 ale i tak jest ładnieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2018, 09:22
Polaj, kate88:), Vilu, Aenu, Oublier, Maruder, natki89, Paula_29, Mama-Ali, ana167, helagazela, wronka, Karmelova, Krokodylica, Szmaragdowa, .aś., kasha86, Morwa, Myszk@ lubią tę wiadomość
-
Myszk@ wrote:Hej
przedwczoraj wyszłyśmy ze szpitala, więc szybciutko oznajmiam, że 21.12.2017 o 22:05 SN urodziła się nasza Izunia. Miałyśmy trochę przejść, ale teraz staram sie nas ogarnąć w domu więc nie bardzo mam czas opisać.
Mała ważyła 2400 (nie 2700 jak mówil lekarz) i 49 cm. Poród był ekspresowy ale niestety zabiegowy bo malutkiej tętno zanikało, potem trafiła na długi czas do inkubatora, ale już jest
Gratuluję wszystkim mamusiom i trzymam kciuki za oczekujące na rozwiązanie.
Nie3 wiem czy Was nadrobię
Myszka gratulacje, martwilysmy się tu o Was. -
Gratuluję wszystkim mamusiom z dzieciaczkami u boku !!♡♡
No i czekam na kolejne wieści
Ja wczoraj przypomnialam sobie jak to jest wisieć nad porcelanaoby to był jednorazowy incydent
-
emi2016 wrote:Kasha,Myszk@ - gratuluję
Byłam wczoraj u Malutkiej 2 razy i raz przystawiałam do piersi,nawet ładnie ssała,choć wiadomo że dużo tam nie było... Podobno wszystko jest ok i jeśli dzisiejsze badania wyjdą ok to dadzą ją do mnie już z wcześniaków. Boję się tylko czy dam radę się nią opiekować... Bardzo chcę ją mieć przy sobie ale też się boję. Wstawanie nadal sprawia sporo problemów, najgorzej jest po siedzeniu chyba i te łóżka tak koszmarnie niewygodne... Kręgosłup daje się we znaki-jakby sam brzuch nie wystarczył...
A to Łucja:
Na zdjęciu wydaje się strasznie duża ale jest drobniutka.. Paluszki jak zapałeczki, do zacałowania ! Ale jak na 35t6d jest bardzo długa,mierzy 51 cm więc nie wiem ile miałaby do terminu.... A waga malutka 2390 ale i tak jest ładnie
Piękna jestemi2016 lubi tę wiadomość
-
emi2016 wrote:Kasha,Myszk@ - gratuluję
A to Łucja:
Na zdjęciu wydaje się strasznie duża ale jest drobniutka.. Paluszki jak zapałeczki, do zacałowania ! Ale jak na 35t6d jest bardzo długa,mierzy 51 cm więc nie wiem ile miałaby do terminu.... A waga malutka 2390 ale i tak jest ładnieemi2016 lubi tę wiadomość
-
Polaj wrote:Dziewczyny trzymajcie kciuki. Corcia pojechala na Usg bioderek, glowy i brzucha. Jak bedzie ok to wychodzimy
Szmaragdowa teraz mam czas, siedzę w domu i oczekuje, aż mnie weźmieJak trafię do szpitala to fakt, może być gorzej z prowadzeniem listy i wtedy dam wam znać, żeby mnie ktoś zastąpił
Bo jednak fajnie wygląda taka lista i lubię do niej zaglądać
emi2016 śliczna dziewczynkaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2018, 10:17
Polaj, Krokodylica, Szmaragdowa, emerald_m lubią tę wiadomość
-
Szmaragdowa wrote:Calza nawet nic nie mów, ja w desperacji raz kebsa do szpitala zamówiłam
Haha pamiętam jak z Zuzią leżałam w szpitalu i mąż jednej z dziewczyn przemycił nam frytki i cała sala ciężarnych siedziała i wpieprzała frytki w ukryciu bo położne się darły za takie rzeczy.