Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
O tak faceci są przemadrzali bo zawsze wiedzą lepiej.. właśnie mi też dr powiedziała ze u takich maluszków jest cienka granica trzymam kciuki żeby u Was było lepiej niż u nas tym bardziej ze u Was nie miała się od kogo za bardzo zarazićKrokodylica wrote:Dorka faceci są okropni.
To niech by zadzwonił wczoraj jak taki mądry.
1 szczescie 7 lat
2 szczescie 2 latka
3 szczescie Wanessa 1 rok
odmawiajmy modlitwe do sw. Rity -
Poczekaj co powie lekarz ja tez zaczęłam od kataru potem jedno kaszlniecie a lekarka wymyśliła w sobotę oskrzela i szpital byłam w szokuDorka87 wrote:Krokodylica u mnie to samo, wlasnie maz dzwonił do lekarza ale nie odbiera... wczoraj było lepiej a dzis według mnie dużo gorzej. I jeszcze moj maz do tego,z pretensja że mogliśmy wczoraj w takim razie wezwać lekarza... ja już też myslami pakuje torbę do szpitala...1 szczescie 7 lat
2 szczescie 2 latka
nick nieaktualnyAle moze wysluchala cos w oskrzelach? Jak byla pediatra u mnie w czwartek to mowila ze jedno kaszlniecie o niczym nie świadczy. To musi byc kaszel ciagly. Pomijam teraz oskrzela czy pluca. Jak u Ciebie wyszly szmery no to nie ma wyjscia. Yakie maluchy leczy sie w szpitalu bo antybiotyli podaje sie tylko dożylnie
-
nick nieaktualny
-
Tak ta prywatnie co byłam w sobotę wysłuchała szmery i skierowała do szpitala ale ordynator dziś i wczoraj wieczór nic nie słyszała stwierdziła jednak ze brzydko się rozkaszlala do tego katar i zawale dziecko i niewiadomo co z tego będzie.. mam dość bo właśnie ił Max ze cora nie chce mu pić cos zje ale nie piję jak tak będzie to każe mu tu ja przywieźć bo co zrobi daje antybiotyk karmi ale czemu nie piję jak potrafiła wypić nam nawet litr wody tzn soki lub watersa*Sylwia wrote:Ale moze wysluchala cos w oskrzelach? Jak byla pediatra u mnie w czwartek to mowila ze jedno kaszlniecie o niczym nie świadczy. To musi byc kaszel ciagly. Pomijam teraz oskrzela czy pluca. Jak u Ciebie wyszly szmery no to nie ma wyjscia. Yakie maluchy leczy sie w szpitalu bo antybiotyli podaje sie tylko dożylnie1 szczescie 7 lat
2 szczescie 2 latka
U nas inhalacje nie pomogły, ale u nas wirus się rozwijał a pediatra sama nie wiedziała czy są jakieś szmery czy to tylko nosek tak charczy dlatego wysłała nas do szpitala. I w sumie dobrze, że tak zrobiła, bo słyszałam, że przy późno wykrytym RSV może dojść do niedotlenienia i potem problemy przez całe życie, ehhhh
-
A kp czy mm?u mnie jak jest na kpto kupa jest codziennie jak podam chodź raz mm to kupa po 3 dniach...małżowinka wrote:Moja położna na suche powietrze polecała disnemar baby.
Dziewczyny jak często Wasze maluchy robią kupę? U nas trzeci dzień nic, męczy ją już trochę ten brzuszek, ale lecą same bąki, jak jej pomóc? Kładę na brzuszku ale póki co bez skutku -
To mieliście tego wirusa ale już wszystko w porzadku? Długo byliście w szpitaluGosiak wrote:U nas inhalacje nie pomogły, ale u nas wirus się rozwijał a pediatra sama nie wiedziała czy są jakieś szmery czy to tylko nosek tak charczy dlatego wysłała nas do szpitala. I w sumie dobrze, że tak zrobiła, bo słyszałam, że przy późno wykrytym RSV może dojść do niedotlenienia i potem problemy przez całe życie, ehhhh1 szczescie 7 lat
2 szczescie 2 latka
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa teraz wiaze z filmikami ale przy starszym synku wzielam doradce raz i cos tam jeszcze pamietam z tego co ona mowila.makasa wrote:A którejś z was udało się nauczyć wiązania dziecka w chuscie na podstawie filmików z Youtube? nie wiem czy próbować czy to strata czasu i brać doradcę
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH