Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica wrote:Dorka faceci są okropni.
To niech by zadzwonił wczoraj jak taki mądry.1 szczescie 7 lat
2 szczescie 2 latka
3 szczescie Wanessa 1 rok
odmawiajmy modlitwe do sw. Rity -
Dorka87 wrote:Krokodylica u mnie to samo, wlasnie maz dzwonił do lekarza ale nie odbiera... wczoraj było lepiej a dzis według mnie dużo gorzej. I jeszcze moj maz do tego,z pretensja że mogliśmy wczoraj w takim razie wezwać lekarza... ja już też myslami pakuje torbę do szpitala...1 szczescie 7 lat
2 szczescie 2 latka
nick nieaktualnyAle moze wysluchala cos w oskrzelach? Jak byla pediatra u mnie w czwartek to mowila ze jedno kaszlniecie o niczym nie świadczy. To musi byc kaszel ciagly. Pomijam teraz oskrzela czy pluca. Jak u Ciebie wyszly szmery no to nie ma wyjscia. Yakie maluchy leczy sie w szpitalu bo antybiotyli podaje sie tylko dożylnie
-
nick nieaktualny
-
*Sylwia wrote:Ale moze wysluchala cos w oskrzelach? Jak byla pediatra u mnie w czwartek to mowila ze jedno kaszlniecie o niczym nie świadczy. To musi byc kaszel ciagly. Pomijam teraz oskrzela czy pluca. Jak u Ciebie wyszly szmery no to nie ma wyjscia. Yakie maluchy leczy sie w szpitalu bo antybiotyli podaje sie tylko dożylnie1 szczescie 7 lat
2 szczescie 2 latka
U nas inhalacje nie pomogły, ale u nas wirus się rozwijał a pediatra sama nie wiedziała czy są jakieś szmery czy to tylko nosek tak charczy dlatego wysłała nas do szpitala. I w sumie dobrze, że tak zrobiła, bo słyszałam, że przy późno wykrytym RSV może dojść do niedotlenienia i potem problemy przez całe życie, ehhhh
-
małżowinka wrote:Moja położna na suche powietrze polecała disnemar baby.
Dziewczyny jak często Wasze maluchy robią kupę? U nas trzeci dzień nic, męczy ją już trochę ten brzuszek, ale lecą same bąki, jak jej pomóc? Kładę na brzuszku ale póki co bez skutku -
Gosiak wrote:U nas inhalacje nie pomogły, ale u nas wirus się rozwijał a pediatra sama nie wiedziała czy są jakieś szmery czy to tylko nosek tak charczy dlatego wysłała nas do szpitala. I w sumie dobrze, że tak zrobiła, bo słyszałam, że przy późno wykrytym RSV może dojść do niedotlenienia i potem problemy przez całe życie, ehhhh1 szczescie 7 lat
2 szczescie 2 latka
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymakasa wrote:A którejś z was udało się nauczyć wiązania dziecka w chuscie na podstawie filmików z Youtube? nie wiem czy próbować czy to strata czasu i brać doradcę
-
nick nieaktualny