Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
stere wrote:A moj znowu wisi na cycu... psychicznie i fizycznie idzie sie wykonczyc
...zdrowka dla chorujacych zycze...
Młoda też, od wczoraj. Mamy wszystkie objawy kryzysu laktacyjnego. Leżymy w łóżku i tylko jej podaję piersi na zmianę, a ona biedna próbuje coś uciagnać. Przetrwamy.
małżowinka lubi tę wiadomość
-
Oj kroko wspolczuje i rozumie u nas też ciągle cos synek ma jakieś nie fajne wyniki moczu do powtórki.. średnie dziecko oprucz ciągłych płaczu z zazdrości o mamę to narazie w miarę a najmlodsza spi kiepsko budzi sie co dwie godziny w nocy rzuca po łóżku i niewiem o co chodzi a niemowie o jedzeniu je co półtora godziny po 60 mm padam co ja robię źle1 szczescie 7 lat
2 szczescie 2 latka
3 szczescie Wanessa 1 rok
odmawiajmy modlitwe do sw. Rity -
Ślicznie wam dzieci jedzą moja poltoraroczna córcia tak ładnie jadła i je dalej jak zdrowa synek nie Jacek a teraz ciężko powiedzieć bo córcia je mało ale czesto1 szczescie 7 lat
2 szczescie 2 latka
KacperekiOliwka wrote:Miało być synek nie jadek..
Dziewczyny czy Wam w dzień dzieci też tak kiepsko śpią moja po parę minut i odlozons się budzi z tym ze na rękach super
Tyle że mi najczesciej zasypia albo na lezaco przy cycku albo w lozeczku na kółkach wiec rzadko kiedy ja odkladamWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 16:13
-
nick nieaktualnyzdarza się. Dzisiaj Kubus spi ładnie, ale wczoraj była masakra.
Co do chorób to u nas na razie ok aczkolewiek ja mam katar już 3 tygodnie. I nie wiem czy to ten sam sie ciagnie czy złapałam kolejny. Jedno szczęści (ptfu ptfu) że Kubuś nie złapał. Może to jakis niezarażliwy jest.... Ale juz tez mam dosyć. -
nick nieaktualnyzobaczcie to
https://bunnyandmommy.com/kategoria/niezapominajka/niezapominajka-bransoletka-z-grawerem-z-zawieszka-duzy-chlopiec-bunny-mommy
zamówiłam sobie takie 2 z grawerami imion i data i godzina narodzin. Sa superMania1085 lubi tę wiadomość
-
małżowinka wrote:Moja mniej więcej na pół godziny zasypia i najlepiej żeby był wtedy absolutny spokój, a na rękach to by dużo dłużej spała
Tyle że mi najczesciej zasypia albo na lezaco przy cycku albo w lozeczku na kółkach wiec rzadko kiedy ja odkladamGosiak lubi tę wiadomość
Córcia- 3 stycznia 2018
Synek- grudzien 2012 -
Kuba z tym spaniem w dzień to różnie. Raz potrafi zasnąć 2-3 razy na 30 minut, a raz położyć go chociaż na 5 minut to już wyczyn. Od jakiegoś czasu w zasadzie bardzo mało śpi w dzień. No dziś coś mu się stało i spał chyba z 5 razy po 20-30 minut, więc to u nas od dnia zależy
-
nick nieaktualny
-
Bubu93 wrote:Kuba z tym spaniem w dzień to różnie. Raz potrafi zasnąć 2-3 razy na 30 minut, a raz położyć go chociaż na 5 minut to już wyczyn. Od jakiegoś czasu w zasadzie bardzo mało śpi w dzień. No dziś coś mu się stało i spał chyba z 5 razy po 20-30 minut, więc to u nas od dnia zależy
U nas to samo ze spaniem w dzień. Naszemu coś wczoraj odbiło i zasnął na brzuszku o 18 a o 22 musieliśmy go budzić na kąpiel. Oczywiście potem nie spał do 2 w nocy.
A rano nie drzemał. Teraz jest padnięty, ale od jakichś 2 godzin nie potrafi zasnąć. Wisi przy cycu. Dziś pierwszy raz od dłuższego czasu nie byliśmy na spacerze i bardzo mu widać tego brakuje. No ale mieliśmy gościa z daleka. Jutro też goście, ale najwyżej wyjdę z nim przed południem. -
Kroko znam to bo tak samo jest u mnie a jak miałam kusić się z dwójką teraz z trójką w taką pogodę to aż płakać się chce a to nie jest katar alergiczny?1 szczescie 7 lat
2 szczescie 2 latka
KacperekiOliwka wrote:Kroko znam to bo tak samo jest u mnie a jak miałam kusić się z dwójką teraz z trójką w taką pogodę to aż płakać się chce a to nie jest katar alergiczny?
Raczej nie alergiczny.
Katar katarem ale jeszcze prócz tego gardło chore. -
szczepicie już maluchy na pneumokoki?zastanawiam się czy nie przeciągnąć w czasie tego szczepienia...ehhh boje się jakoś,sama nie wiem...i starszą też wydzwaniają żeby zaszczepić ale chyba zrezygnuje bo to tylko do końca kwietnia można a moja była chora i dalej ma oko zaropiałe
. -
ana167 wrote:Moje dziecko odkrylo ręce, wczoraj chcialam ja wyciagnac z lozeczka a ty opor poczulam,zlapala sie za szczebelek... Lapie grzechotke a pozniej chce palce włożyć do buzi,a tu niespodzianka grzechotka laduje i sie wsciekam..hehe jeszcze nie lapie ze "trza" puscic.
-
Ana hehe a to dobre, przepraszam ale uśmiałam się z tego egzorcysty.
Może w końcu te choroby nam odpuszczą, Zuza poszła pierwszy rok do przedszkola i wszystko łapie, a jak pisałam wcześniej rodzice przyprowadzają chore dzieci.
Makasa zaszczepiłam na jednej wizycie 6w1 i pneumokoki póki Łucja była zdrowa.makasa lubi tę wiadomość