Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMania1085 wrote:Dziewczyny a od kiedy się podaje te kaszki? i one są na wodzie?
Gosiak, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam dzosiaj dosyć. Kubuś bardzo grzeczny. Z kedzeniem lepiej dzisiaj ale syarszy dał mi popalić bo dzien rozpoczal sie od awantury nie wiem o co. Wstal w zlym humorze i urządził histerie ehhhh obidził mnie z tekstem ze mnie nie kocha nie chce mnie tu i woli do taty. Po takich tekstać ciężko mi być miłą dlaniego
-
*Sylwia wrote:Ja mam dzosiaj dosyć. Kubuś bardzo grzeczny. Z kedzeniem lepiej dzisiaj ale syarszy dał mi popalić bo dzien rozpoczal sie od awantury nie wiem o co. Wstal w zlym humorze i urządził histerie ehhhh obidził mnie z tekstem ze mnie nie kocha nie chce mnie tu i woli do taty. Po takich tekstać ciężko mi być miłą dlaniego
Starsze dzieci mają swoje humory,gorsze dni tak jak my.Wiem że czasem ciężko bo ja nieraz mam ochotę ja zamknąć w piwnicy (której nie mam notabene) i uciekać w góry.
Wczoraj darła się wieczorem już z łóżka ciągle.Maaaaama.choooodz.przychodze i słyszę że nie może spać.Potem znowu ze musi się napic.potem że nóżka boli,że za gorąco jej,że pluszak ja kopie (!),że nie jest zmęczona itp itd.Az w końcu nakrYczalam że więcej nie przychodzę to zaczęła wołać tatę.I podobnie.Tez wymieklam i powiedział mi że jak jeszcze raz go zawoła to ja udusi... Także ten.Chyba tylkoelisa nas uratuje.
Ja jak jestem na skraju wytrzymałości to wysyłam męża,a jak widzę że on już zaraz wybuchnie to go zamieniam.Trzeba się wspierać bo nas te małe dziadygi wykończą.Gosiak, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
U mnie mleka jakby więcej,ale pije jak opętana ciągle.Suszy mnie non stop.Femaltiker też pije.Maly dzisiaj nie szaleje ale nie chce spać za bardzo.Rano go chciałam ululac a ten nic,patrzył się na mnie z wózka tylko.Wykulalam wózek na spacer,a ten nic.Nawet poszłam do lasu to jakby przysypiał i się budził od razu,więc wróciłam do domu to potem na trochę dopiero zasnął.Po czym obudził się z mega płaczem z bolu. No i tak się bujamy.
A córka dzisiaj zaczęła coś kaszleć Kazałam mężowi ja zawieźć do dziadków a nie do przedszkola.Oby jej szybko przeszło bo wyjeżdżamy w weekend.A jeszcze w sobotę na wesele idziemy.Nie wiem jak mamy z dzieciakami w niedzielę po tym weselu wyjechać.To jakiś hardcore będzie. -
nick nieaktualnyDzieki za wsparcie. Jestem na skraju wytrzymałości. Niby wiem ze on jest zazdrosny ale juz czasami nie moge. To ze mnie nie lubi i nie kocha slysze od tygodni. Najgorsze ze ma durny nawyk bicia drapania i kopania. Nie wiem jak z tym skoncYc. Wstal dzisiaj w zlym humorze i zaczal mnie kopac i bic. Jak cos jest nie po jego mysli to robi podobnie. Ma za to kare ale nic to nie daje. Czekam az w przedszkolu ktos mu odda bo inaczej chyba sye nie nauczy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja synkowi rozszerzalam diete po skonczonym 4 miesiacu mimo kp. Wtedy wracalam do pracy po 6 miesiacach.
Teraz mimo ze wracam po roku to tez bede rizszerzac za jakies 2_tyg.Krokodylica lubi tę wiadomość
Córcia- 3 stycznia 2018
Synek- grudzien 2012 -
Hej, za nami ciężka noc. Wczoraj miałyśmy szczepienie kolejną dawkę 6 w1 i kolejną dawkę rotawirusa...Mała zasnęła o 19, ja zaraz po niej o 20. I budziła się na cyca 3 razy...chyba bo nie pamiętam, ale spała bardzo niespokojnie, mam wrażenie, że przebudzała się co 1,5h a ja oczywiście razem z nią. Dobrze, że tez położyłam się wcześniej bo dziś byłaby masakra.