Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ło matko i córko... Ledwo Was nadrobiłam. Byliśmy na weekendowym wypadzie i tylko w wolnej chwili okiem rzucałam Witam nowe Mamuśki i trzymam kciuki za kolejne wizyty.
Do plamiących dziewczyn - u mnie brązowe plamienia były do 18 tygodnia ciąży. Dzisiaj mają 2,5 roku. Trzymam kciuki, żeby u Was też się tak skończyło
U mnie po kilku dniach ostrych mdłości końcówka tygodnia i weekend prawie bez dolegliwości, korzystam z życia (poprzednio muszlę tuliłam do mniej więcej 7 miesiąca)
Agness12 wrote:Ja mam urodziny 22 stycznia a termin wychodzi na 27 stycznia
U mnie tak samo, ale większe combo mama ma urodziny 19.01, ja 20.01, mnie wyznaczyło z owulacji na 25.01 będzie prezent poczwórny, bo jeszcze dzień dziadka i babci Ciekawa jestem na kiedy ginekolog sprecyzuje.
Agness12, kate88:), pietruszkanatki lubią tę wiadomość
-
Raven wrote:Nie mam terminu od tych mamusi dlatego jesteście na samym dole listy.
Jeśli możecie to podajcie chociaż taki wstępny termin z OM. Potem zawsze mogę zmienić.
Halinova
LASKA
Dorka87
Aenu
nieznajoma123
chabrowa
K01
☆gwiazdka
Lagostina
Maruder
Moj termin to 15 stycznia:)Raven lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdalenna wrote:Ło matko i córko... Ledwo Was nadrobiłam. Byliśmy na weekendowym wypadzie i tylko w wolnej chwili okiem rzucałam Witam nowe Mamuśki i trzymam kciuki za kolejne wizyty.
Do plamiących dziewczyn - u mnie brązowe plamienia były do 18 tygodnia ciąży. Dzisiaj mają 2,5 roku. Trzymam kciuki, żeby u Was też się tak skończyło
U mnie po kilku dniach ostrych mdłości końcówka tygodnia i weekend prawie bez dolegliwości, korzystam z życia (poprzednio muszlę tuliłam do mniej więcej 7 miesiąca)
Nawet nie wiesz jak mnie pocieszyłaś z tymi plamieniami, bo już odchodzę od zmysłów. Chciałabym, żeby już była wizyta. Niech ten czas szybciej leci!
A z mdłościami to korzystaj ile wlezie, bo nie wiadomo kiedy wrócą! Najlepiej nawcinać się na zapas Ja np. dzisiaj zaserwowałam sobie leniwe z masełkiem i bułką tartą...mmmm...przysmak dzieciństwa.
-
Magdalenna wrote:Ło matko i córko... Ledwo Was nadrobiłam. Byliśmy na weekendowym wypadzie i tylko w wolnej chwili okiem rzucałam Witam nowe Mamuśki i trzymam kciuki za kolejne wizyty.
U mnie tak samo, ale większe combo mama ma urodziny 19.01, ja 20.01, mnie wyznaczyło z owulacji na 25.01 będzie prezent poczwórny, bo jeszcze dzień dziadka i babci Ciekawa jestem na kiedy ginekolog sprecyzuje. -
Morwa wrote:Cześć Maruderku brakuje mi Twoje daty OM, aby dopisać Cię do listy
Witam wszystkie nowe Styczniowe mamusie :*
OM - ostatniej miesiączki? 6 kwiecień Termin ponoć 11 styczeń 2018.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2017, 22:01
Morwa, Raven lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny