Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruda_ann wrote:jagodowa... tak mi przykro
trzymaj się kochana i wracaj szybko na fioletową stronę!
alexast lubi tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010moje Szczęście!
Aniołki[*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Ruda_ann wrote:Dzień dobry dziewczynki
po wczorajszych wieściach na koniec dnia jakoś tak mi na banię wsiadło że postanowiłam rano pójść upuścić krew...
Betka 57 598 (pierwsza, bo zapierałam się że nie zrobię w tej ciąży)
Cieszę się bardzo i uspokoiło mnie to trochę
Teraz spokojnie czekam do wizyty. Choć zastanawiam się czy jest sens robić przyrost po 48h? to chyba już za wysoki poziom, żeby rosło tak szybko, co?
Looo z taką imponująca beta to już napewno wzrosty są mniejszechyba nawet kalkulatory bet nie mają zakresów dla takich wysokich wartości
Ruda_ann lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIkarzyca wrote:Looo z taką imponująca beta to już napewno wzrosty są mniejsze
chyba nawet kalkulatory bet nie mają zakresów dla takich wysokich wartości
jeśli powie że mam powtórzyć to to zrobię
Na razie dziękuję Bogu za spokój ducha
Teraz cierpliwie czekamy na USG -
nick nieaktualnyA co do cukrzycy - poprzednim razem też pierwsze wyniki glukozy miałam wyhuśtane
mimo że nie dotykałam nic słodkiego ani z wysokim IG. I o ile przed ciążą miałam zdecydowanie zbyt niski cukier, to w ciąży poszedł w górę.
Wynik miałam 99.
Niestety obciążenia glukozą nie zdążyłam już zrobić bo poroniłam.
Zobaczymy jak będzie tym razem -
I ja już po wizycie, jest pęcherzyk ciążowy, co prawda mówił ile ale nie zapamiętałam i ciałko żółtkowe, zarodka brak
mam się stawić za 10-14 dni na kolejne USC. Boję się że będzie tak jak w zeszłym roku
FreshMm lubi tę wiadomość
-
Jagodowa tulę, trzymam kciuki byś szybko wróciła na fioletową stronę
Anuśka - super, że wszystko jest w porządku z kijankamia powiedz mi ty w Łodzi byłaś u ginekologa teraz?? w czmp ?? jeśli możesz zdradzić do jakiej Pani doktor się zapisałaś??
Anuśka lubi tę wiadomość
-
ŚwinkaMinka wrote:Anuśka - super, że wszystko jest w porządku z kijankami
a powiedz mi ty w Łodzi byłaś u ginekologa teraz?? w czmp ?? jeśli możesz zdradzić do jakiej Pani doktor się zapisałaś??
Ja generalnie chodzę a raczej jeżdżę do Gamety do Rzgowa bo tam u dr Dziatosza prowadziłam ostatnio ciążę i było super. Rodziłam też w Gamecie i baaardzo miło wspominam
Teraz też chodzę do Gamety ale do jego żony Magdalena Rycel-Dziatosz - świetna kobitkaNo i ona mówiła, że pracuje w CZMP.
Chciałam szukać jakiegoś lekarza prowadzącego z CZMP ale skoro ona tam pracuje to myślę, że nie będę już cudować tylko zostanę z nią, zwłaszcza, że jest na NFZ i baaardzo sympatyczna i rzeczowa
Myszka kochana nie stresuj się... Czasem dzidziol późno się pokazuje... -
Cześć dziewczyny,
Chętnie do Was dołączę.
Wczoraj test pokazał 2 piękne krechy. Dzisiejsza beta hcg wynosi 452,5
W piątek planuję powtórzyć betę hcg.
Belly wyliczyło mi termin na 29.01.2018
Jestem po przejściach w 2014 ciąża pozamaciczna, w 2016 poronienie... Teraz liczę na szczęśliwe zakończenie
Obym nie zapeszyła.
ktosiowa, Ikarzyca, Magdalenna, Anuśka, FreshMm, malka, Krokodylica, Morwa, Raven, be_aduska, alexast, kate88:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEllasi zapraszamy i 3mamy kciuki.
Powiem wam że nie moge przestać myśleć o tym cholernym żelazie. Sprawdzilam i brałam 15 dni. A myślałam że dobrze robie. Oczywiście nadgorliwość gorsza od faszyzmu..... jak wracalam do domu to tyczalam w aucie jak sobie pomyslalam ze to moglo miec negatywny wpływ na płód....Ellasi lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Ja tak plamię już dwa tygodnie... Oszaleć idzie... Leżakuj i odpoczywaj2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18