Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nie wiem czemu jak pisze z telefonu to wyświetla się tylko kilka słów, resztę ucina
Ja też jutro mam wizytę i już doczekać się nie mogę.
Wiecie może od kiedy robią usg przez brzuch?
Pamiętam,że genetyczne to już na pewno,ale nie wiem jak będzie jutro. -
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:Pietruszka sądzę że ten sernik nie powinien Cię martwić.
-
ana167 wrote:Pietruszkanatki, moj ostatnio z imprezy,zadowlony,przyniosl mi tatara.. Otrzymal lekcje, czego nie moge jeść i dlaczego..
-
Hej dziewczęta, pisałam w środę że lekarz nie widział zarodka, w piątek w pracy poczułam że jest coś nie tak, poszłam do łazienki a tam plamienie na beżowo, wystraszyłam się trochę że zaczyna się poronienie, a tu weekend za pasem, wróciłam do biurka i sprawdziłam czy jest jakaś wizyta u gina na piątek właśnie (w pracy mam wykupiony luxmed), były ale na drugim końcu miasta no i w godzinach pracy, głupio mi się było zwalniać, poczekałam chwilkę i zwolniła się wizyta w placówce w tym samym budynku co pracuję, więc bez namysłu ją zaklepałam, odczekałam to półtorej godziny i poszłam... Lekarz zgarnął mnie na USG i pokazał 8 mm zarodeczka z bijącym serduchem!!! Łza mi się po policzku potoczyła, głupie myśli natychmiast z głowy wyparowały! Moje maleństwo zrobiło mi prezent na Dzień matki
postanowiliśmy z małżem od razu powiedzieć naszym mamom, więc pojechaliśmy do domów, dopiero wróciliśmy z weekendu i dorwałam się do kompa żeby Wam przekazać nowinę.
Nie dostałam zwolnienia, bo brudzenie jest mikroskopijne i po prostu mam się bardziej oszczędzać, ale dostałam receptę na dupka i kartę ciąży
Teraz spróbuję Was nadrobićRaven, emi2016, ana167, kate88:), BlackCatNorL, Ruda_ann, Morwa, Magdalenna, s1985, Marzycielka111192, FreshMm, Agness12, be_aduska, ktosiowa, wronka, helagazela, agulineczka, Krokodylica, sunset06, jagodowa91 lubią tę wiadomość
-
Helagazela ukłony za te 20km! Ja bym chyba teraz tyle nawet nie przeszła
Myszka gratuluję serduszka!
Nadin pewnie dodajesz buźki z klawiatury w telefonie. Dlatego ucina. Belly toleruje tylko te zwykle buźkihelagazela, Krokodylica lubią tę wiadomość
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
nick nieaktualnyMyszka - super wieści
Dziewczyny, to my gadamy o tym całymi dniami, czytamy i się dokształcamy - co wolno a czego nie wolnomyślę, że nie ma co pomstować i się denerwować że coś tam nasi panowie nie ogarniają, albo nie pamiętają... tylko cierpliwie tłumaczyć
mają 9 miesięcy na to żeby się nauczyć
w końcu dotrze
Mój akurat jest kucharzem i sam się doinformował, bo to on w sumie gotuje w domuja zdecydowanie rzadziej
ale czasem o pewnych produktach i ja jemu muszę przypomnieć
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Nadin wrote:nie wiem czemu jak pisze z telefonu to wyświetla się tylko kilka słów, resztę ucina
Ja też jutro mam wizytę i już doczekać się nie mogę.
Wiecie może od kiedy robią usg przez brzuch?
Pamiętam,że genetyczne to już na pewno,ale nie wiem jak będzie jutro.november123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
helagazela, a w jakim wieku masz dzieciaczki?
U nas też 3, ale jak jeszcze w ciąży byłam to mówiliśmy rodzinie. Tylko nie wiedzieli, że tak szybko
Teściowa chyba tylko nie uwierzyła, bo ostatnio o sąsiadce z 3 dzieci tak mówiła, tzn. nie źe coś złego ale że generalnie jej współczuje tyle tego miećhelagazela, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ruda_ann wrote:Ja sobie siknęłam ostatni raz 10.05
To aż mi się śmiać chciało bo kreska ciązowa była dobrze widoczna zanim siuśki doleciały do kreski testowejhahahahahaahah
Ruda_ann lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Hej dziewczyny :* dawno tutaj mnie nie było,bo miałam bardzo aktywny tydzień i kolejny zapowiada się taki sam
w weekend idziemy z M na wesele
później 06.06 wizyta a 7 czerwca wyjeżdżam sama na Mazury na 5 dni na wycieczkę
nie mam przeciwskazań od lekarza
a ja czuję się dobrze. Piersi przestały boleć to zaczęły się mdłości
dzisiaj na komunii prawie nic nie tknęłam
do tego mam zatoki chore
a co do Was dziewczyny to każdej gratuluję ❤ i przykro mi te które odeszły
a jak u Was ? Jak wy się czujecie ?
-
Rybaaaa wrote:helagazela, a w jakim wieku masz dzieciaczki?
U nas też 3, ale jak jeszcze w ciąży byłam to mówiliśmy rodzinie. Tylko nie wiedzieli, że tak szybko
Teściowa chyba tylko nie uwierzyła, bo ostatnio o sąsiadce z 3 dzieci tak mówiła, tzn. nie źe coś złego ale że generalnie jej współczuje tyle tego mieć
A u Ciebie? Dzieciom tez juz mówiłaś? My czekamy, aż bedzie trochę bezpieczniej, zeby uniknąć tematu poronienia w razie czego.