Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa wrote:https://global.thebump.com/tickers/fetus/info
. nie umiem tego wstawic
. jak to zrobic? skopiowalam i jeden i drugi adres i caly czas nie chce wchodzic ;/. co zle zrobilam??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2017, 17:00
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
KacperekiOliwka wrote:Jestem obecnie około 7 tygodnia ciąży tylko u mnie jest taka sytuacja że ciąża jest z zaskoczenia gdyż przesuneła mi się owulacja i zaszłam w ciąże w 32 dniu cyklu:) i długo czekałam na okres bo testy nie wychodziły ani nawet lekarz nic nie widział więc czekałam aż od tygodnia meczyyły mnie mdłości wiec zrobiłam test i wyszedł pozytywny potwierdzony wczoraj badaniem usg... termin wstępnie na 25.01.2018 dziękuje:)
-
Morwa wrote:
Zacytuj mój post i skopiuj sobie powyższy link i wrzuć u siebie w podpisa będzie działać :p
. Jak to zrobilas ja nie mialam zadnego takiego linku nawet patrzac pomiedzy tzn. byl ale nie wpadlam ze trzeba dodac jeszcze "png"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2017, 17:07
Morwa lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dziewczyny ja już po pracy, nogi w dupkę mi wchodzą. Jeszcze tylko jutro i weekend! Gratuluję samych wesołych wizyt
teraz już tylko tak bedzie. Ja właśnie wcinam świeżą bułeczke z przepysznym drobiowym pasztetem dla dzieci ( bo to przecież dla fasolki
) z plastrami ogórka konsereowego. Boże! Pycha!
FreshMm, pietruszkanatki, Krokodylica, Morwa, helagazela, Raven lubią tę wiadomość
-
A właśnie jak to jest z tymi pasztetami można jeść czy nie? Ja nie wiedząc jeszcze o tym raz zjadłam na obiad wątróbkę, a potem wyczytałam, że nie można jeść ani wątróbki ani pasztetów, które ją zawierają. Ogólnie to z tym jedzeniem można popaść w paranoje tyle rzeczy zakazane
-
Dziewczyny we wszystkim najważniejszy jest umiar, jak się zje trochę pasztetu czy wątróbki to przecież nic się nie stanie- to powiedziałam ja, która wciągnęła dziś trzy miseczki bigosu
Dobrze,że już jutro piątek, weekend minie szybko a w poniedziałek mam usg genetyczne-doczekać się nie mogęInez87, Krokodylica, natki89, Magdalenna, helagazela lubią tę wiadomość
-
Gratuluję udanych wizyt i witam nowe mamusie
Mnie dzisiaj w szpitalu odprawili z kwitkiem, pani w rejestracji stwierdziła, że nie jestem w 10 tyg. tylko w 9 i że krwi na Pappa mi nie "pobierom"! GrrrCiekawe kto mnie na taki termin zapisał! Mam przyjść w poniedziałek! Ale oczywiścue USG prenatalne zostawiła na 19.06, czyli 11 + 1! Wkurzam się strasznie! Już prawie 3 tyg. nie widziałam Kociątka, jak dobrze, że na 12 umówiłam się do ginusia, bo do tego 19 to bym "niewyczymała"!
-
ana167 wrote:Wątróbka zawiera ogromne ilości witaminy A, której nadmiar jest szkodliwy.. Ale jak zjesz jedna kanapke z pasztetem to bez przesady..
Ale watrobka raz na jakis czas jest w ciazy wskazana ... Wiadomo nie jeść codzinnie , ale raz w tyg dobrze zjesc
Żeby nie wpaść w anemieInez87 lubi tę wiadomość
-
A ja dziś nie wytrzymałam i poszłam na pad tai'a w podrzędnym chinolu.
Mam mega smaka na sushipodobno nawet jak się karmi nie wolno.
Zupkę chińska tez bym wchłonęła. Ehhh.
Ciekawe ile będę jutro ważyć po ubraniach widzę ze przytyłam:(
Z dobrych wieści jutro mam lekarza w przerwie obiadowej.