Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorka87 wrote:Mi dzis udało się umówić na wizytę na 19:30 żeby sprawdzić czy nic więcej się nie dzieje... prosze trzymajcie kciuki!
Izalika bardzo mi przykro... trzymaj się!
Trzymam kciuki , będzie na pewno wszystko dobrze
Maruder - super wieści:) -
izalika wrote:u mnie brak akcji serca, dzieciątko przez 2 tygodnie urosło tylko 1mm. Dostałam dupaston i mam brac przez tydzien - jezeli nie dostane krwaweinia to mam się zgłosić za tydz na wizytę. Dostałam tabletki na ciśnienie bo skoczylo na 180/108 i nie chce mi się żyć
Izalika tak mi przykro... Wiem niestety Kochana przez co teraz przechodzisz. U mnie to samo było, serduszko się zatrzymało prawie 2 tyg przed wizytą. Ja jestem ponad tydzień po zabiegu w szpitalu. Musisz swoje przepłakać, przeboleć. Nie mam żadnej mądrej recepty na ból, który teraz przeżywasz. Uwierz mi tylko, że z każdym dniem będzie ciut lepiej, choć przez pierwsze 3 dni ciężko było mi w to uwierzyć. Nadal bardzo boli, ale staram się uśmiechać. Jest łatwiej, bo mam już synka i męza, który mnie wspiera. Jak tylko miną zalecane 3 cykle przerwy znow będziemy próbować walczyć o drugi Skarb.
Trzymaj się Kochana i pamiętaj, że to nie Twoja wina, że tak się stało. Tak miało być, jakaś koszmarna loteria...izalika lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Angela* wrote:Jezuu dziewczyny Wy tak czesto na wizyty chodzicie , a ja czekam cierpliwie na 28
moze tez powinnam sie umowic na przyszly tydz na usg , żeby zobaczyc jak tam moje dzidziusie
Nie zostawiaj mnie :p czekaj ze mną do 28)
Angela* lubi tę wiadomość
Wg USG ciąża 3 dni starsza. Dziewczyneczka Juleczka
-
Wysypało mi twarz jakimiś czerwonymi krostkami. Czoło to jedna wielka rozpacz. Nie wiem od czego... wygląda jak jakaś reakcja uczuleniowa ,ale wyszło tylko na twarzy!? Nie używam za dużo kosmetyków , używam tylko tuszu do rzęs. Nic w ostatnim okresie nie zmieniałam. Kurde co to może być ?
-
Morwa wrote:Wysypało mi twarz jakimiś czerwonymi krostkami. Czoło to jedna wielka rozpacz. Nie wiem od czego... wygląda jak jakaś reakcja uczuleniowa ,ale wyszło tylko na twarzy!? Nie używam za dużo kosmetyków , używam tylko tuszu do rzęs. Nic w ostatnim okresie nie zmieniałam. Kurde co to może być ?
Krokodylica, Magdalenna, Ruda_ann lubią tę wiadomość
-
Mikuśka wrote:Położyli na oddział dziewczynę leży ze mną w pokoju 10 tc miała plemienia ale już jej przeszły i tak słyszę jak rozmawia przez telefon ze była cała noc na imprezie ze idzie zapalić bo już nie może wytrzymać szlag mnie trafia ze takie to nie przywiązują wagi do tego wszystkiego i u nich wszystko się układa a czlowiek dba i nieraz takie nieszczescia
Kur*a też taką miałam na oddziale jak lezalam w pierwszej ciąży.
Co pół godziny na fajkę do kibla chodzila.
Nóż się w kieszeni otwiera.
Dobrze że u Ciebie ok Mikuśka.
Izalika bardzo mi przykro. -
izalika wrote:u mnie brak akcji serca, dzieciątko przez 2 tygodnie urosło tylko 1mm. Dostałam dupaston i mam brac przez tydzien - jezeli nie dostane krwaweinia to mam się zgłosić za tydz na wizytę. Dostałam tabletki na ciśnienie bo skoczylo na 180/108 i nie chce mi się żyć
:'(
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Angela* wrote:Jezuu dziewczyny Wy tak czesto na wizyty chodzicie , a ja czekam cierpliwie na 28
moze tez powinnam sie umowic na przyszly tydz na usg , żeby zobaczyc jak tam moje dzidziusie
Ja mam standardowo co miesiąc. Też będę czekaćteraz do ok. 10.07
-
helagazela wrote:5 kg czeresni
Nie udzielam się często ale czytam na bieżąco.
Ja w tej ciąży czuje się jakbym miałam przewlekła jelitowke. Słaba jestem, ciągle leżę, śpię dużo. W brzuchu mnie muli. Mdli mnie masakryczne. Trochę lepiej jest od ok. 17. W poprzedniej ciąży było mi niedobrze fakt. Ale tylko jakaś godzinkę lub dwie. Teraz cały dzień. Ale tak jak mówiłam wcześniej może mnie mdli, byleby tylko bez wymiotów.
Izalika współczuję.
Ja następna wizytę mam 4 lipca. Niestety u mojej gin nie ma usg, bo na NFZ. Ale mam tajna broń. Dostałam od niej skierowanie na usg do innego gabinetu. Trzymam jak asa w rękawie.
Krokodylica lubi tę wiadomość
Pola
Hania -
Morwa wrote:Wysypało mi twarz jakimiś czerwonymi krostkami. Czoło to jedna wielka rozpacz. Nie wiem od czego... wygląda jak jakaś reakcja uczuleniowa ,ale wyszło tylko na twarzy!? Nie używam za dużo kosmetyków , używam tylko tuszu do rzęs. Nic w ostatnim okresie nie zmieniałam. Kurde co to może być ?
-
A tak poważnie to może od słonka?
Morwa lubi tę wiadomość
-
BlackCatNorL wrote:Alergia na czereśnie hihihi
A tak poważnie to może od słonka?