Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa ja tez pomyslałam o czeresniach
kurcze tak mnie dzis muli ze jak nie bede miala akcji zwrotnej to uznam to za cud. Jeszcze w ciazy nie wymiotowalam i nie chce zaczac ale czeka mnie podroz samochodem wiec boje sie mojej choroby lokomocyjnej do tego wszystkiego ;/
udanego weekendu wszystkim -
Używacie wkładek? Ja pamiętam w pierwszej ciąży walczylam ze śluzem nosząc wkładki, często miałam przez to infekcje i grzybka... wstyd się przyznać ale teraz nie noszę wkładek, ale infekcji dzięki temu też nie ma. Nie wiem co począć
Tak źle i tak nie dobrze.
-
Lovilovi wrote:Używacie wkładek? Ja pamiętam w pierwszej ciąży walczylam ze śluzem nosząc wkładki, często miałam przez to infekcje i grzybka... wstyd się przyznać ale teraz nie noszę wkładek, ale infekcji dzięki temu też nie ma. Nie wiem co począć
Tak źle i tak nie dobrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2017, 17:08
-
nick nieaktualnyUfff znów weekend
Wyniki badań porannych odbiorę dopiero w poniedziałek... gaddemyt! Wszystko mam w ALABIE na jednym kodzie, a przez to że jest wśród badań HIV to nie odbiorę tego przez internet tylko muszę pójść w pn i odebrać ranono ale... i tak to lepiej niż poprzednio w szpitalu
gdzie miesiąc czekałam na kolejną wizytę i wyniki, bo tylko lekarz mógł mi je oddać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela* wrote:Ja mam śluz glównie bialo - żółty, uzywam caly czas wkladek , czesto je zmieniam
Jak więcej pochodze to leci mi go troszke wiecej a tak to czasami tylkoAngela* lubi tę wiadomość
-
Ja wyniki badań odebrałam dzisiaj i wszytsko idealnie aż jestem pozytywnie zaskoczona. Jedynie tarczyca... od ponad roku przyjmuje dawkę 50 eutyroxu na niedoczynność. W marcu robiłam badania i były naprawdę ok. Dzisiaj TSH 0.273 (minimum musi być 0.270) a ft4 23 (Max 19). Wynika z tego ze teraz mam nadczynność.czy któraś z Was tak miała?
Wizyta u gina dopiero we wtorek A u Endo nigdy nie byłam. Lekarz rodzinny ustalił mi dawkę. Nie wiem co robić z tym eutyroxem. Może któraś bardziej z Was jest bardziej doświadcZona w tym temacie?
KurcZę ciągle coś. Nie wiem kiedy przestanę się martwić tymi problemami. Przy nadczynnosci u dZiecka mogą wystąpić wady wrodzone:(
-
nick nieaktualny
-
Magdalenna wrote:Ja się już nie mogę doczekać wizyty. Jeszce 4 godziny tylko. Najlepsze, że od dwóch tygodni chodzą mi po głowie bliźniaki. Ciekawe czy to tylko ciążowe urojenia czy coś w tym jest
Dorka trzymam kciuki żeby było dobrze2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Dziewczyny ja już po wizycie. Bąbel ma 1.29 cm, serduszko ładnie bije
na razie została data z miesiączki 14.01, będziemy weryfikować na prenatalnych. Wg usg 7t3dz. I wszystko w porządku
Jedziemy uczcić to pyszną kolacjąWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2017, 19:35
Morwa, alexast, Ruda_ann, Aenu, Nadin, Inez87, Krokodylica, Mama-Ali, madzia8lenka, helagazela, kate88:), Patrycja27, Angela*, FreshMm, be_aduska, emerald_m, Myszk@, Raven lubią tę wiadomość
-
natki89 wrote:Ja wyniki badań odebrałam dzisiaj i wszytsko idealnie aż jestem pozytywnie zaskoczona. Jedynie tarczyca... od ponad roku przyjmuje dawkę 50 eutyroxu na niedoczynność. W marcu robiłam badania i były naprawdę ok. Dzisiaj TSH 0.273 (minimum musi być 0.270) a ft4 23 (Max 19). Wynika z tego ze teraz mam nadczynność.czy któraś z Was tak miała?
Wizyta u gina dopiero we wtorek A u Endo nigdy nie byłam. Lekarz rodzinny ustalił mi dawkę. Nie wiem co robić z tym eutyroxem. Może któraś bardziej z Was jest bardziej doświadcZona w tym temacie?
KurcZę ciągle coś. Nie wiem kiedy przestanę się martwić tymi problemami. Przy nadczynnosci u dZiecka mogą wystąpić wady wrodzone:(
A powiedz mi jak się teraz czujesz masz kołatanie serca ?