Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Marzycielka111192 wrote:Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Niewiem czy widziałyście ale na forum sa juz marcówki 2018, masakra jak też czas leci szybko
O matko.. już marcówki?rzeczywiście ten czas upływa w masakrycznie szybkim tempie
tylko od wizyty do wizyty coś się dłuży :p
Krokodylica lubi tę wiadomość
Wg USG ciąża 3 dni starsza. Dziewczyneczka Juleczka
-
Aenu wrote:Kawa mi przestała smakować
buu...
Łączę się w bólu, kiedyś piłam na okrągło, a dziś mi od razu mdło, jak tylko poczuję zapach...A po ince to już w ogóle, nawet nie zaglądam do szafki, w której stoi...
Co najgorsze, nadal mam problem z otwieraniem lodówki. Jak tylko poczuję cokolwiek ze środka, to od razu mi gorzej...
-
P. wrote:Łączę się w bólu, kiedyś piłam na okrągło, a dziś mi od razu mdło, jak tylko poczuję zapach...
A po ince to już w ogóle, nawet nie zaglądam do szafki, w której stoi...
Co najgorsze, nadal mam problem z otwieraniem lodówki. Jak tylko poczuję cokolwiek ze środka, to od razu mi gorzej...mogę do kawy dać nawet 3 łyżeczki cukru, a i tak jest gorzka
zmusze się i wypije połowę, a zaraz mi nie dobrze
a jak nie wypije przez cały dzień kawy to chce mi się strasznie spać...
-
Hej dziewczyny
ja do soboty szukam sobie sporo pracy aby czas zleciał do prentalnych
Nie mam zbytnio i tak czasu na forum więc przepraszam,że się nie udzielam
A co dostrzegłam na większe tematy to:
-my z mężem mieszkamy u teściów z mała i mamy swój własny pokój. Jak narazie musimy pomieścić się na nim do przyszłego roku bo zaczynamy remont góry u teściów. To są złote osoby.
-co do imion to dla chłopca mamy Kubuś a dla dziewczynki Marcelinka
-do wyprawki to mam wszystko jeśli będzie dziewczynka,wiadomo że kilka rzeczy trzeba będzie dokupić,a dla chłopca no to niestety cała wyprawkę będzie trzeba zakupić
-na temat szczepień nie chce się wypowiadać,bo każda z nas inaczej patrzy na ten temat,który jest jak rzeka.
To na tyle. Czekam na relacje z dzisiejszych wizyt i trzymam mocno kciuki ❤ :*Jeżyna37 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny !! Ja USG I trymestru mam jutro! (Ostatnio byłam u ginekologa 3 tyg. temu). Jestem kłębkiem nerwów !! Tym bardziej , że ja się ciągle źle czuję ;( nie mam wstrętu do potraw i napojów, nie wymiotuję, nie mam mdłości ale ból, kłucie w brzuchu co chwilę - to chyba nie jest normalne (wiem, że macica się powiększa - ale to inny rodzaj bólu). Też tak macie ? No i ogromny problem z zaparciami - ale to dlatego,że po 30 min spaceru jestem wykończona i muszę się położyć. To tez chyba nie jest normą w 12 tc?
Trzymam kciuki za wasze badania prenatalne - dajcie znać!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2017, 11:51
New Baby
Julia -
Aenu wrote:
mogę do kawy dać nawet 3 łyżeczki cukru, a i tak jest gorzka
zmusze się i wypije połowę, a zaraz mi nie dobrze
a jak nie wypije przez cały dzień kawy to chce mi się strasznie spać...
Kasha ja to ostatnio czuję się jak emerytka, zero kondycji.[/url]
-
kasha86 wrote:Hej Dziewczyny !! Ja USG I trymestru mam jutro! (Ostatnio byłam u ginekologa 3 tyg. temu). Jestem kłębkiem nerwów !! Tym bardziej , że ja się ciągle źle czuję ;( nie mam wstrętu do potraw i napojów, nie wymiotuję, nie mam mdłości ale ból, kłucie w brzuchu co chwilę - to chyba nie jest normalne (wiem, że macica się powiększa - ale to inny rodzaj bólu). Też tak macie ? No i ogromny problem z zaparciami - ale to dlatego,że po 30 min spaceru jestem wykończona i muszę się położyć. To tez chyba nie jest normą w 12 tc?
Trzymam kciuki za wasze badania prenatalne - dajcie znać!też nie wymiotuję, nie mam mdłości (chyba,ze z głodu
) i ogólnie nic mi się nie chce i jestem taka wypompowana z życia
Wg USG ciąża 3 dni starsza. Dziewczyneczka Juleczka
-
Ikarzyca wrote:Dziewczyny kochane - powodzenie dzisiaj na wizytach - zwłaszcza tych prenatalnych
Ja mam prenatalne jutro i już się stresujęMam nadzieję, że wszystko będzie w najlepszym porządku, ale zawsze jest jeszcze cień niepewności.
Ja też mam jutro!!! Także trzymam kciuki za nas obie -
Helka891 wrote:Ja mam wizytę w środę po 4 tyg
też nie wymiotuję, nie mam mdłości (chyba,ze z głodu
) i ogólnie nic mi się nie chce i jestem taka wypompowana z życia
Ale chodzisz do pracy normalnie? Bo u mnie są takie dni, że nie jestem w stanie czasem ruszyć się z łóżka. A tym bardziej do pracy.
New Baby
Julia -
Karmelova wrote:Aenu a może spróbuj z zieloną herbatą. Ja jak wypijałam kawę ok 19:00 to raczej nie miałam problemów z zaśnięciem, a po zielonej herbacie o spaniu mogłam zapomnieć
Kasha ja to ostatnio czuję się jak emerytka, zero kondycji.
Mi ginka zakazała pić herbatę zieloną. Powiedziała, że z herbatami to w ogóle ostrożnie, jedynie rooibos podobno jest ok, a wręcz dobry (bo zawiera żelazo).