Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w poprzedniej ciąży miałam kontrolę z zusu. Na zwolnieniu mialam ze moge chodzic a i tak mnie sprawdzili. Oczywiscie mnie akurat w domu nie bylo (bylam u moich rodzicow, kilometr dalej). Zostawili pismo ze w ciagu bodajze 3 dni mam sie wstawic w siedzibie zusu. Tam mnie pytali gdzie bylam, powiedzialam ze u mamy, kazali podpisac i tyle. Ale to bylo wtedy, gdy to juz zus wyplacal mi swiadczenie, bo pracodawca przez 30 dni wyplaca. Skoro masz od niedawna to L4, to bardziej bym sie kontroli pracodawcy obawiala, bo to on placi...
-
Morwa sto lat!
Ajj dziewczyny, współczuję z tymi wymiotami... Mnie "na szczęście" tylko mdłości męczą ale z nimi też ciężko żyć. Miałam jutro iść na powtórkę glukozy, ale zasnęłam z córką i dopiero teraz zjadłam banana na kolację, to chyba większego sensu nie ma..
My poinformowaliśmy w weekend kolejną część najbliższej rodziny. W szoku byli ale chyba ucieszeni.helagazela, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Rybaaaa wrote:Morwa sto lat!
Ajj dziewczyny, współczuję z tymi wymiotami... Mnie "na szczęście" tylko mdłości męczą ale z nimi też ciężko żyć. Miałam jutro iść na powtórkę glukozy, ale zasnęłam z córką i dopiero teraz zjadłam banana na kolację, to chyba większego sensu nie ma..
My poinformowaliśmy w weekend kolejną część najbliższej rodziny. W szoku byli ale chyba ucieszeni.
U nas podobne reakcje. Szkoda, ze to trzecie niektórzy postrzegają jak patologie. Nas prawie wszyscy pytali czy to wpadka... -
Marzycielka111192 wrote:Już teraz bedxie z górki
Kiedy masz kolejną wizytę? Ja w następnym czwartek więc jakoś zleci
Krokodylica masakra, dlaczego Cię tak męczy
11.07 we wtorekI już nie mogę się doczekać
Krokodylica - współczujęciekawe ile jeszcze będzie Cię męczyć...
Marzycielka111192, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam.
Wszystkiego najlepszego Morwa!
A ja od wczoraj jestem w szpitalu, szał zakupów z córką wyszedł mi bokiem, dostałam krwawienia i pojechałam wieczorem na izbę. Z dzidziolem było dobrze na usg, ale przyczyna krwawienia nie ustalona, jest przypuszczenie że polip, czy krwiak jakiś...
Takze uważajcie na siebie, bo ja chyba zbytnio pofolgowałam sobie wczoraj. A z racji wieku, jak widać nie powinnam. W poprzednich ciążach nie miałam żadnych tego typu ekscesów.