Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniowe Mamusie 2018
Odpowiedz

Styczniowe Mamusie 2018

Oceń ten wątek:
  • Aenu Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2017, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj piłam piwo bavaria bezalkoholowe;) polecam, pychota :)

• Girl25 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2017, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam piłam karmi :P

[link=https://www.suwaczki.com/]f2wlj44jhzx0jd7c.png[/link]

dxomanli5dlutv4a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2017, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życze slonecznej niedzieli dla Was wszystkie Kochane ❤❤❤❤

Angela* lubi tę wiadomość

• Angela* Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2017, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Życze slonecznej niedzieli dla Was wszystkie Kochane ❤❤❤❤

Wzajemnie kochana <3 <3

inessa lubi tę wiadomość

• BlackCatNorL Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2017, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny coś mi się dzisiaj przydazyło... :( Po "siku" na papierze pojawił się podbarwiony krwią śluz i malutki, żywoczerwony skrzep :( Jednorazowy incydent, nigdy wcześniej plamień czy krwawień... Tydzień temu wszystko u gina ok. Brzuch mnie nie boli, skurcze nieobecne. Czy to możliwe że to od przemęczenia (miałam gości w weekend, mało odpoczywałam)? Nie chcę panikować ale wystraszyłam się trochę :( Miałyście takie epizody? Dziś zaczęłam 16 tydzień ...

• Patrycja27 Przyjaciółka

Wysłany: 16 lipca 2017, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BlackCatNorL wrote:
    Dziewczyny coś mi się dzisiaj przydazyło... :( Po "siku" na papierze pojawił się podbarwiony krwią śluz i malutki, żywoczerwony skrzep :( Jednorazowy incydent, nigdy wcześniej plamień czy krwawień... Tydzień temu wszystko u gina ok. Brzuch mnie nie boli, skurcze nieobecne. Czy to możliwe że to od przemęczenia (miałam gości w weekend, mało odpoczywałam)? Nie chcę panikować ale wystraszyłam się trochę :( Miałyście takie epizody? Dziś zaczęłam 16 tydzień ...
    Ja miałam ale jasno różowe plamienie i położyli mnie w szpitalu a rozpoznanie dali poronienie zagrażające ale żywej krwi nie miałam także niewiem

eiktskjos217pbgb.png
  • Angela* Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2017, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BlackCatNorL wrote:

Ja na Twoim miejscu podjechalabym na IP na usg , żeby zobaczyc skad wziął się ten skrzep i krew ... Na spokojnie , nie można lekceważyć krwii a tym bardziej skrzepow w ciąży...

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2017, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ikarzyca padłam z tej połowy masła. :)

Ja dzisiaj dzień pod znakiem wymiotów i jeszcze mój szanowny mąż zmył się na cały dzień z domu. Mam go dość. Jak wróci to przegryzę mu tętnicę...

• Nadin Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2017, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też uważam że lepiej dmuchać na zimne i z pewnością pojechałabym na IP nawet z epizodem krwi. To może być niegroźna rzecz, ale bez sprawdzenia tego ocenić się nie da.

0d1ydqk308lmhbs3.png
    nzjd6vgcrs8oltsn.png
  • Lovilovi Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2017, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Ikarzyca padłam z tej połowy masła. :)

Ja dzisiaj dzień pod znakiem wymiotów i jeszcze mój szanowny mąż zmył się na cały dzień z domu. Mam go dość. Jak wróci to przegryzę mu tętnicę...

Hehehe :D Wybacz ale śmiesznie to zabrzmialo z ta tetnica :)
    A czemu masz dość szanownego męża?

Krokodylica lubi tę wiadomość

• Lovilovi Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2017, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BlackCatNorL wrote:

Też bym pojechała na IP to sprawdzić...

• Aenu Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2017, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    używacie kremu przeciw rozstępom perfecta mama? Dzisiaj kupiłam i zastanawiam się czy jest dobry ;)

• Polaj Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2017, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BlackCatNorL wrote:
    Mam nadzieję , że pojechałaś do szpitala z tymi objawami.

Córcia- 3 stycznia 2018
    Synek- grudzien 2012
  • Lovilovi Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2017, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Dziewczyny, wczoraj Tz pierwszy raz poczuł kopniaczka jak przylozyl rękę do brzuszka :D

A więc godzina 23, mój brzuch burczy, budzę Tz czy zrobi mi kanapkę z rzodkiewka i ogórkiem... bo miałam taka straszna ochotę:D Zjadłam, Tz przytulił się do mnie i położył rękę na brzuszku.. A tu taki kopniaczek, pyta mnie czy to czułam - no jasne że tak :D Później jeszcze się wiercil w brzuszku przez 5 minut... I chyba zasnął :) Tz był taki szczęśliwy, śmiał się że to chyba maluch miał ochotę na kanapkę i podziękował tatusiowi :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2017, 07:48

kasha86, Krokodylica, helagazela, natki89 lubią tę wiadomość

• BlackCatNorL Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2017, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polaj wrote:
    Mam nadzieję , że pojechałaś do szpitala z tymi objawami.
    Nie pojechałam, skontaktowałam się z ginkiem, kazał zwolnić tempo, leżeć i obserwować. Jeśli pojawi się więcej skrzepów to na IP. Nic się już później nie działo więc nie pojechałam na IP. Dzisiaj wieczorem do niego podjade na podgląd. Od wczoraj z łóżka prawie nie wychodzę. Wierzę, że to nic poważnego :(

• Polaj Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2017, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To trzymaj się i odpoczywaj - dzidzia najważniejszy :)

Córcia- 3 stycznia 2018
    Synek- grudzien 2012
  • Marzycielka111192 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2017, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My zaczynamy 17sty tydzień :D

Lovilovi, kasha86, Aenu, ana167, Krokodylica, helagazela, kate88:) lubią tę wiadomość

dqpr3e5ej28hk4e8.png
  • kasha86 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2017, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Ja dziś kończę 15 tydzień i na 15:45 mam wizytę u ginekologa. Trochę się stresuję, bo mam ciągle kłucie prawej strony brzucha i mnie to martwi. Poza tym mam mieć pobraną cytologię, a podobno potem można krwawić. Któraś z Was tak miała?

Trzymajcie kciuki!!
    Ktoś jeszcze ma dziś wizytę?

2nn3leb4ic2eh3rg.png
    New Baby <3
    relgtv73w2riqvl3.png
    Julia <3
  • Angela* Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2017, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny Trzymam kciukasy za wszysykie wizytujace ;)

kasha86 lubi tę wiadomość

• Angela* Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2017, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BlackCatNorL wrote:
    Nie pojechałam, skontaktowałam się z ginkiem, kazał zwolnić tempo, leżeć i obserwować. Jeśli pojawi się więcej skrzepów to na IP. Nic się już później nie działo więc nie pojechałam na IP. Dzisiaj wieczorem do niego podjade na podgląd. Od wczoraj z łóżka prawie nie wychodzę. Wierzę, że to nic poważnego :(

Kochana odpoczywaj i dbaj o Was ;)

BlackCatNorL lubi tę wiadomość

‹‹ 470 471 472 473 474 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ