WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniowe Mamusie 2018
Odpowiedz

Styczniowe Mamusie 2018

Oceń ten wątek:
  • Aenu Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2017, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj piłam piwo bavaria bezalkoholowe;) polecam, pychota :)

• Girl25 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2017, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam piłam karmi :P

[link=https://www.suwaczki.com/]f2wlj44jhzx0jd7c.png[/link]

dxomanli5dlutv4a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2017, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życze slonecznej niedzieli dla Was wszystkie Kochane ❤❤❤❤

Angela* lubi tę wiadomość

• Angela* Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2017, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Życze slonecznej niedzieli dla Was wszystkie Kochane ❤❤❤❤

Wzajemnie kochana <3 <3

inessa lubi tę wiadomość

• BlackCatNorL Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2017, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny coś mi się dzisiaj przydazyło... :( Po "siku" na papierze pojawił się podbarwiony krwią śluz i malutki, żywoczerwony skrzep :( Jednorazowy incydent, nigdy wcześniej plamień czy krwawień... Tydzień temu wszystko u gina ok. Brzuch mnie nie boli, skurcze nieobecne. Czy to możliwe że to od przemęczenia (miałam gości w weekend, mało odpoczywałam)? Nie chcę panikować ale wystraszyłam się trochę :( Miałyście takie epizody? Dziś zaczęłam 16 tydzień ...

• Patrycja27 Przyjaciółka

Wysłany: 16 lipca 2017, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BlackCatNorL wrote:
    Dziewczyny coś mi się dzisiaj przydazyło... :( Po "siku" na papierze pojawił się podbarwiony krwią śluz i malutki, żywoczerwony skrzep :( Jednorazowy incydent, nigdy wcześniej plamień czy krwawień... Tydzień temu wszystko u gina ok. Brzuch mnie nie boli, skurcze nieobecne. Czy to możliwe że to od przemęczenia (miałam gości w weekend, mało odpoczywałam)? Nie chcę panikować ale wystraszyłam się trochę :( Miałyście takie epizody? Dziś zaczęłam 16 tydzień ...
    Ja miałam ale jasno różowe plamienie i położyli mnie w szpitalu a rozpoznanie dali poronienie zagrażające ale żywej krwi nie miałam także niewiem

eiktskjos217pbgb.png
  • Angela* Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2017, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BlackCatNorL wrote:

Ja na Twoim miejscu podjechalabym na IP na usg , żeby zobaczyc skad wziął się ten skrzep i krew ... Na spokojnie , nie można lekceważyć krwii a tym bardziej skrzepow w ciąży...

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2017, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ikarzyca padłam z tej połowy masła. :)

Ja dzisiaj dzień pod znakiem wymiotów i jeszcze mój szanowny mąż zmył się na cały dzień z domu. Mam go dość. Jak wróci to przegryzę mu tętnicę...

• Nadin Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2017, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też uważam że lepiej dmuchać na zimne i z pewnością pojechałabym na IP nawet z epizodem krwi. To może być niegroźna rzecz, ale bez sprawdzenia tego ocenić się nie da.

0d1ydqk308lmhbs3.png
    nzjd6vgcrs8oltsn.png
  • Lovilovi Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2017, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Ikarzyca padłam z tej połowy masła. :)

Ja dzisiaj dzień pod znakiem wymiotów i jeszcze mój szanowny mąż zmył się na cały dzień z domu. Mam go dość. Jak wróci to przegryzę mu tętnicę...

Hehehe :D Wybacz ale śmiesznie to zabrzmialo z ta tetnica :)
    A czemu masz dość szanownego męża?

Krokodylica lubi tę wiadomość

• Lovilovi Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2017, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BlackCatNorL wrote:

Też bym pojechała na IP to sprawdzić...

• Aenu Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2017, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    używacie kremu przeciw rozstępom perfecta mama? Dzisiaj kupiłam i zastanawiam się czy jest dobry ;)

• Polaj Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2017, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BlackCatNorL wrote:
    Mam nadzieję , że pojechałaś do szpitala z tymi objawami.

Córcia- 3 stycznia 2018
    Synek- grudzien 2012
  • Lovilovi Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2017, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Dziewczyny, wczoraj Tz pierwszy raz poczuł kopniaczka jak przylozyl rękę do brzuszka :D

A więc godzina 23, mój brzuch burczy, budzę Tz czy zrobi mi kanapkę z rzodkiewka i ogórkiem... bo miałam taka straszna ochotę:D Zjadłam, Tz przytulił się do mnie i położył rękę na brzuszku.. A tu taki kopniaczek, pyta mnie czy to czułam - no jasne że tak :D Później jeszcze się wiercil w brzuszku przez 5 minut... I chyba zasnął :) Tz był taki szczęśliwy, śmiał się że to chyba maluch miał ochotę na kanapkę i podziękował tatusiowi :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2017, 07:48

kasha86, Krokodylica, helagazela, natki89 lubią tę wiadomość

• BlackCatNorL Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2017, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polaj wrote:
    Mam nadzieję , że pojechałaś do szpitala z tymi objawami.
    Nie pojechałam, skontaktowałam się z ginkiem, kazał zwolnić tempo, leżeć i obserwować. Jeśli pojawi się więcej skrzepów to na IP. Nic się już później nie działo więc nie pojechałam na IP. Dzisiaj wieczorem do niego podjade na podgląd. Od wczoraj z łóżka prawie nie wychodzę. Wierzę, że to nic poważnego :(

• Polaj Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2017, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To trzymaj się i odpoczywaj - dzidzia najważniejszy :)

Córcia- 3 stycznia 2018
    Synek- grudzien 2012
  • Marzycielka111192 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2017, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My zaczynamy 17sty tydzień :D

Lovilovi, kasha86, Aenu, ana167, Krokodylica, helagazela, kate88:) lubią tę wiadomość

dqpr3e5ej28hk4e8.png
  • kasha86 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2017, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Ja dziś kończę 15 tydzień i na 15:45 mam wizytę u ginekologa. Trochę się stresuję, bo mam ciągle kłucie prawej strony brzucha i mnie to martwi. Poza tym mam mieć pobraną cytologię, a podobno potem można krwawić. Któraś z Was tak miała?

Trzymajcie kciuki!!
    Ktoś jeszcze ma dziś wizytę?

2nn3leb4ic2eh3rg.png
    New Baby <3
    relgtv73w2riqvl3.png
    Julia <3
  • Angela* Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2017, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny Trzymam kciukasy za wszysykie wizytujace ;)

kasha86 lubi tę wiadomość

• Angela* Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2017, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BlackCatNorL wrote:
    Nie pojechałam, skontaktowałam się z ginkiem, kazał zwolnić tempo, leżeć i obserwować. Jeśli pojawi się więcej skrzepów to na IP. Nic się już później nie działo więc nie pojechałam na IP. Dzisiaj wieczorem do niego podjade na podgląd. Od wczoraj z łóżka prawie nie wychodzę. Wierzę, że to nic poważnego :(

Kochana odpoczywaj i dbaj o Was ;)

BlackCatNorL lubi tę wiadomość

‹‹ 470 471 472 473 474 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ