Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyczesc wszytstkim.
My w weekend bylismy na weselu i sie super wybawilismy. Wytańczylismy sięza duzo nie skakałam ale troszkę
Ogólnie weekend męczący i dzisiaj jestem niewyspana.
Musze juz skupic jakies spodnie ciążowe bo nie zapinam juz guzika w moich spodniach.
Śniło mi sie dzisij że czułam nóżki dziecka, ale tak wyrażne (każda stópke zosobna) i tak sie zastanmawiam czy wszystko w porządku......
wizyta u gina za dobry miesiąc bo wyjeźdża na wakacje.... -
Lovilovi wrote:Hehehe
Wybacz ale śmiesznie to zabrzmialo z ta tetnica
A czemu masz dość szanownego męża?
To taki wku**iający typ co ma wiecznie różne rzeczy na głowie a ja i dziecko całymi dniami same.
A wczorajszej niedzieli również nie spędził z nami, miał wrócić o 16/17 a wrócił o 20.
Jeszcze tego pożałuje. Już wczoraj córka płakała że nie chce żeby on jej czytał do snu tylko mama. Dziecko głupie nie jest...
Ja dziś miałam szybciutkie podglądanie dzidzi na usg, wszystko w porządku.
Mam brać nospę bo dokuczają mi bóle brzucha a jest tam jakiś skurcz macicy, stąd ból.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.kasha86, kate88:) lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:To taki wku**iający typ co ma wiecznie różne rzeczy na głowie a ja i dziecko całymi dniami same.
A wczorajszej niedzieli również nie spędził z nami, miał wrócić o 16/17 a wrócił o 20.
Jeszcze tego pożałuje. Już wczoraj córka płakała że nie chce żeby on jej czytał do snu tylko mama. Dziecko głupie nie jest...
Ja dziś miałam szybciutkie podglądanie dzidzi na usg, wszystko w porządku.
Mam brać nospę bo dokuczają mi bóle brzucha a jest tam jakiś skurcz macicy, stąd ból.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Może powinnaś z Nim porozmawiać? A gdzie on tak wybyl na cały dzień? Nie mógł was zabrać ze sobą?
Chociaż mój też czasem "ucieka z domu" , ale ja to rozumiem.. zazwyczaj to idzie do garażu i coś tam grzebieWkoncu raz na jakiś czas ludzie potrzebują odpocząć od siebie.
Może na następny weekend zostaw mu dziecko i wyjdź gdzieś z koleżankądobrze Ci to zrobi...
-
Ja po prenatalnych
dzieć 5.7 cm ( na 60 % dziewczynka
) zdrowiutki, wszystko wzorcowe a ryzyko z Pappa bardzo niskie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ec16ed7bed6.jpg[/urlPaula_29, Patrycja27, Myszk@, BlackCatNorL, Aenu, helagazela, Krokodylica, ŚwinkaMinka, Agness12, Karmelova, inessa, kasha86, Vilu, .aś. lubią tę wiadomość
-
Ja też już po kontroli u ginusia. Na szczęście wszystko dobrze, maluszek zdrowy a u mnie nie widać grama patologii i gin nie ma pojęcia skąd wziął się podbarwiony śluz z skrzepem. Mam się lenić przez kilka dni. Aaaa najprawdopodobniej mojej Ninusi wyrósł pitol...
Jeszcze na 100% nie potwierdził, ale wyrostek zmienił kierunek... No cóż, najważniejsze, że z maluszkiem wszystko ok
Aenu, Nadin, helagazela, Paula_29, Krokodylica, kate88:), Lovilovi, Patrycja27, inessa, kasha86, Morwa, emi2016, Girl25, natki89 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja nie pisze, ale pojutrze idę ma biopsje kosmowki. Wiadomo co to znaczy - każde zacisniete kciuki się przydadzą. Na chwilę obecną straciłam radość z ciąży.Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94🎉 (3.05)
93? 92? 91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: ?
3 wizyta: ?
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
Gratuluję zdrowych dzieciaczków!
My w środę prenatalne, jakoś w ogóle tego nie czuję... :-o
Dziewczyny, co polecacie na bóle żołądkowe i jelitowe? Do tej pory za bóle w obrębie jelit odpowiedzialne były gazy... trochę się poruszałam, wyszło co nieco górą czy dołem.. i spokój. A dziś od kilku godzin wytrzymać nie mogę.. Nie wiem czy coś zjadłam czy co, ale jak jechałam samochodem to taki ból mnie złapał, że musiałam się zatrzymać bo nie dałam rady... i wprawdzie trochę zelżał ale trzyma do tej pory...