Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela* wrote:Hej dziewczyny, melduje sie z wyrka
Zaraz wstaje jem sniadanko i szykuje sie do gina na polowkowe
Trzymajcie za nas kciuki
Lovi , najważniejsze że szyjka zamknieta
A girl - to Tylko uszy , zdrowie najważniejsze, a nie to jak bedzie wygladal
Gratuluje chłopca
Milego dnia dziewczyny , Trzymajcie mocno kciuki
Buziaki :-*
Angela* lubi tę wiadomość
Córcia- 3 stycznia 2018
Synek- grudzien 2012 -
Girl25 wrote:Ja po wizycie. Na 100% chłopak widać było siusiaka i moszne . Długości nie zmierzył bo młody się wiercil ale wszystko jest ok
. Tylko uszy ma odstajace ale to chyba jeszcze się unormuje?
Najważniejsze, żeby miał rączki, nóżki, paluszki we właściwej ilości i na swoim miejscu. Narządy, żeby też sprawnie funkcjonowały.Krokodylica lubi tę wiadomość
Córcia- 3 stycznia 2018
Synek- grudzien 2012 -
Krokodylica wrote:Dzień dobry.
Jezu Girl to tylko uszy, nawet jak będą odstajace to co, ważne żeby był zdrowy.
Poza tym powątpiewam czy na usg tak można dokładnie zobaczyć że uszy są odstające...
Lovi grunt że szewek trzyma.
Krolodylica można zobaczyć ale na 3d mój synek ma odstajace uszka ale gdyby nie to dziwnie wyglądał bi ma strasznie chuda główkę a poza tym jak widzisz dziecko na żywo to wszystko do niego pasuje i nic nie jest już nie takiePolaj, Girl25 lubią tę wiadomość
-
Trochę pospałam i teraz idę znowu jeść
Angela ogromne kciuki
Girl ja bym się cieszyła i z odstajacych uszu byleby Dzidziuś był zdrowy!
Mikuśka ja tak jak Didi mam Angel Sounds i jestem bardzo zadowolona.
Sunshine ja od kilku dni mam takie uczucie łaskotania:) teraz już wiem że to jest to:)
-
wronka wrote:Krolodylica można zobaczyć ale na 3d mój synek ma odstajace uszka ale gdyby nie to dziwnie wyglądał bi ma strasznie chuda główkę a poza tym jak widzisz dziecko na żywo to wszystko do niego pasuje i nic nie jest już nie takie
Wronka usg nawet 3d zniekształca obraz, np moja Zuzka na jednym usg miała wielkie "Murzyńskie" usta, na innym wielki nochal. Przecież to nie zdjęcie tylko usg przez powłoki brzuszne, musi trochę zniekształcać. -
Cześć kochane, dziś nasz wielki dzień bo usg połówkowe, niestety dopiero o 16 : 30. Już oczywiście ogarnął mnie stresik przedwizytowy, trzymajcie kciuki żeby ludzik był zdrowiutki.
Szmaragdowa, (sunshine89, Krokodylica, ana167, annaki, pietruszkanatki, Paula_29, kate88:), natki89, helagazela lubią tę wiadomość
-
ana167 wrote:Ja mam odstajace uszy,wiec dziecko może miec po mnie.. Najwyżej na komunie zamiast laptopa dostanie karnet na operację plastyczna - zart oczywiście.
Girl urodzisz pieknego zdrowego synka.. Pamiętaj ze dla normalnej matki dziecko jest zawsze najpiękniejsze na świecie..
Ostatecznie można zaszaleć i operację fundnąć już jako prezent na chrzest;DDDD (zarcik)Krokodylica, ana167, annaki lubią tę wiadomość
-
pietruszkanatki wrote:Oszaleje, bo ruchów nie czuję, a już mi się wydawało 2 tygodnie temu że czułam
Trzymam kciuki :*Mam łożycho na przedniej więc tłumaczę sobie, że może dzidziol zmienił lokalizację ... a połówkowe dopiero 21, a doktorek "zagramanicą"
Ech... daj mi Boże cierpliwość, spokój i opanowanie ...
pietruszkanatki lubi tę wiadomość
-
Lovi ja myślę, że doktorka ma trochę racji dlatego, że szyjka zmierzona na innym sprzęcie może mieć inną długość. Ja w pierwszej ciąży u swojej lekarki miałam 3 cm a na IP jak pojechałam to 4 więc chyba mało miarodajne.
A nam na wizycie tej co kontrolowaliśmy to NT to doktor mierzyłi mówił że ma 4 mm. ale to tak dla jaj chyba
Ja też już od kilku dni czuję ruchy, początkowo nie byłam pewna ale najbardziej czuje na siedząco jak się pochylę do przodu i chyba malucha uciskam to wtedy robi takie puk puk. Dokładnie w miejscu w którym wyczuwam go detektorem więc myślę, że to nie przypadek.
Kciuki za wizyty. Ja dziś idę na 15.20 -
BlackCatNorL wrote:Ja to samo... Czułam wyraźnie ruchy, fakt, że nieregularne ale chociaż raz dziennie przez około 2 tyg. A teraz od 4 dni zero, ani nawet smyrnięcia
Mam łożycho na przedniej więc tłumaczę sobie, że może dzidziol zmienił lokalizację ... a połówkowe dopiero 21, a doktorek "zagramanicą"
Ech... daj mi Boże cierpliwość, spokój i opanowanie ...
-
Dziewczyny jestesmy po
Mamy parke na 100%
Chlopczyk wazy 320g , dziewczynka 303g
Wszystko u nich dobrze
Buziaki :-*Gosiak, pietruszkanatki, Ikarzyca, Didi_85, Lovilovi, annaki, emi2016, ana167, Krokodylica, BlackCatNorL, kate88:), WhyMe, elize, (sunshine89, Vilu, Polaj, natki89, Imbirek91, Szmaragdowa, inessa, Patrycja27, Eklerka13579, wronka, Paula_29, Nadin, Myszk@, Karmelova, kasha86, Rybaaaa, .aś., jova, emerald_m lubią tę wiadomość