Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
calza wrote:Ja marzę o śniadaniu, w torbie tylko kanapka z szynką i warzywami, ale nie mogę się już doczekać!
A takiego omleta to bym wciągnęła, 3/4 na słono z fetą, szpinakiem i pomidorami, 1/4 z nutellą i bananem....
Haha Calza to ja nie jestem w stanie zjeść takiego miksuJa zjadłam z suszonymi i świeżymi pomidorami, polędwicą z indyka i kozim serkiem
Było pycha
-
Calza, to powodzenia i dobrych wyników testu
No i pochwaliłam dzień przed zachodem słońca, dziś w nocy miałam problem żeby zasnąć... masakra jakaś, nie dość że codziennie gdzieś latam i czuję się powoli zmęczona to jeszcze spać nie mogłam, ale za to dzieciątko mi dotrzymało towarzystwa, i sobie delikatnie fikało a potem chyba miała czkawkę, pierwszy raz czułam
miłego dnia wszystkim! -
Vilu no faktycznie przy takich teściach to lepiej by było jak by nie wiedzieli...az żal że tacy ludzie i to rodzice są na tym świecie.
Ja na moich nie mogę narzekać to są złoci ludzie,pomagają nam.barfzo dużo od zawsze, teściowa jest położną więc wogole mam z nią dobrze, zresztą moi rodzice też ani się nie wtrącają ani nie narzucają swojego zdania i wręcz bardzo nam przykro że mieszkamy tak daleko od naszych rodziców bo 650km ale po porodzie ma przyjechać albo moja mama albo tesciowa na jakieś 2 tyg pomóc bo trzeba będzie ż córką zostać jak ja będę w szpitalu bo będę mieć cc więc wiadomo mąż będzie ze mną i ktoś musi się nią zająć. Tak że cieszę się już na ten czas że nas któraś mamuśka odwiedzi. Zresztą teście mają przyjechać w listopadzie na kilka dni bo tesciowa nazbierała mi 7 worów ubranek i chcą to przywieźć. Ale u nas w sumie wszyscy bardzo rodzinni są od zawsze i nie wyobrażam sobie inaczej.
A ja dzisiaj ż córką w domu bo całą noc miała biegunkę ech
Na śniadanie zjadłam najpierw chleb z Nutellą a drugą kanapkę mam z rybą w pomidorach. To dopiero mieszanka. Po butelki mam disco w brzuchu
natki89 lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja
U nas noc średnio przespana, cora znów się wiercila i poplakiwala.
Ale już jest w przedszkolu, dzisiaj sobie zażyczyła żeby tata ją zaprowadził, także byliśmy razem, mąż się śmiał że nie puszczę ich samych, no wiadomo, muszę wszystkiego przypilnować hehehe
Miłego dnia. -
nick nieaktualny
-
Vilu brak mi słów, faktycznie Twoi teściowie zasłużyli sobie, że tak późno się dowiedzieli, ja pierdziele...
Ja wczoraj rozłupałam chyba tonę orzechów, upiekłam cebulakii namalowałam 3 obrazki dla Jagny do pokoju.
A dziś idę na echo serca płodu, lekki sresik mam, mam nadzieje że ta plamka na serduszku to nic takiego a najlepiej żeby jej już nie było.
Pogoda we Wro dziś jakaś podła, mgła i w ogóle
Miłego dnia mamuśki :*
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cda1cce421c5.jpgkate88:), emi2016, WhyMe, Karmelova, Paula_29 lubią tę wiadomość
Jagna24.01.2018
-
Vilu taka reakcja tesciow to ja dziekuje. Lepiej by bylo gdyby nic nie wiedzieli i dowiedzieli sie za kilka lat.
Trzymam kciuki za dzisiejsze drinki.
Mi podczas wizyty u dentysty wyszly nieszczelnosci w starych plombach i wlasnie czekam na wymiane. Lepiej zalatwic takie sprawy przed porodem. Potem bedzie gorzej z czasem.Córcia- 3 stycznia 2018
Synek- grudzien 2012 -
Szmaragdowa co za talent!!! Przepiekne!! Trzymam kciuki zeby z dzidziulkiem wszystko bylo dobrze.
Wczoraj mnie moje konczyny nie dreczyly o dziwo i od (nie moglam zasnac od natloku mysli...) 1 w nocy do 8ej spalam! Czuje sie wypoczeta:D
Pytanie do Was, czy napisalyscie swoj Plan Porodu?Szmaragdowa lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
ja od rana na wysokich obrotach
Szmaragdowa piękne obrazkii trzymam kciuki za wizytę
ps. Ja wczoraj robiłam pompony z tiulu
Planu porodu nie pisałam
Ide robić obiadwogóle przy tej diecie cukrzycowej mam wrażenie ze cały dzień tylko szykuje jedzenie, jem, mierze cukier, szykuje.. o tak w koło
Miłego dnia :*Szmaragdowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej. Pamietam o Was ❤❤❤ podczytuje mimo ze sama nie pisze ☺ a plan porodu to chyba bardziej dla rodzacych SN bo CC to wiadomo co i jak potoczy sie. No jedynie mozna poprosic aby po cc dziecko bylo odrazu po pionizacji z nami( bo to roznoe w szpitalach jest) o ile stan zdrowia pozwoli na to. Ja gdy urodzilam synka nie moglam Go karmic prawie 2 tyg.bo byl najpierw na OIMie a potem na neonatologii ale karmiony byl sonda. Odciagalam pokarm i zanosilam i panie podawaly z innym mlekiem bo niestety mialam malo pokarmu ale zawsze cos ☺ pozdrawiam i spokojnego dnia zycze ❤
Eklerka13579 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szmaragdowa super obrazki
Powodzenia na drineczkach.
Faktycznie Wrocław jakiś mglisty dzisiaj.Dalej szaro za oknem...
Ja wzięłam się za sprzątanie przedpokoju i chowanie cienkich ubrań i wyciąganie grubych.JesCze mi buty zostały,ale poczekam na męża bo musi wyleźć na drabinę i pościągać kozaki z najwyzszych polek szafy.Sama nie ryzykuje wspinaczki,bo jeszcze się zachwieje i polecę.
Wzięło mnie na sprzątanie na dobre.Coraz bardziej się to rozkręca.Mam ochotę okna myć normalnie,ale się powstrzymuje resztka rozsądku
Szmaragdowa lubi tę wiadomość
-
Muska wrote:Szmaragdowa super obrazki
Powodzenia na drineczkach.
Faktycznie Wrocław jakiś mglisty dzisiaj.Dalej szaro za oknem...
Ja wzięłam się za sprzątanie przedpokoju i chowanie cienkich ubrań i wyciąganie grubych.JesCze mi buty zostały,ale poczekam na męża bo musi wyleźć na drabinę i pościągać kozaki z najwyzszych polek szafy.Sama nie ryzykuje wspinaczki,bo jeszcze się zachwieje i polecę.
Wzięło mnie na sprzątanie na dobre.Coraz bardziej się to rozkręca.Mam ochotę okna myć normalnie,ale się powstrzymuje resztka rozsądku
Mnie tez wzielo, dzisiaj kuchnie ogarne i moze lazienke, a jutro podlogi:) No i wywalilam wszystkie zgromadzone ciuszki dzidziulkowe i segreguje rozmiarami, robiac liste jakich ile mam. Normalnie syndrom gniazda pelna para:D
Odnosnie planu porodu babeczka na ostatnich zajeciach dala nam wzory planow, mowiac ze nie zaszkodzi nigdy napisac, a nuz wpadniemy na empatyczne polozne:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2017, 13:31