Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja też się witam, dziś się wyspalam, korki się uformowaly fajnie w uszach, włożyłam głębiej a może już byłam tak zmęczona że sie udało zasnąć. Ale głowa mnie boli od wczoraj.mały bardzo słabo się rusza, ale podobno tak jest pp sterydach kilka dni, czekam na ktg.skurczy już nie czuje choć wczoraj się na 50 % pisały, więcej niż jak wtedy co czułam. Koleżance z pokoju pisały się na 60max a w nocy odesZły jej wody. Poszła na cc bo to bliźniaki.czekamy na wieści.
Swinka minka to dziwne ze w różnych rossmannach różne kosmetyki. Powinny być te same. Jak chcialam je kupić bo 4 przez pół to już nie wychodzą tak tragicznie.przynajmniej te które ja chciałam.
U mnie wg usg mały jest spory, waży juz 2500 -
Muska i gdzie teraz jesteś? Na chacie czy Cię zatrzymali w szpitalu? Na patologii chyba nie ma miejsc wiec tu by Cię nie wzięli, ew na ginekologie a tam jest gorzej wiec lepiej siedź w domu z zaciśniętymi nogami
powiedz jak tam wyniki i w ogóle
Jagna24.01.2018
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja. O dziwo dziś dobrze spałam, od 22 do 8 tylko z dwoma małymi sikami
U nas jest dziś słonecznie więc mamy zamiar wybrać się na spacer.
Dziewczyny, które są w szpitalu - szybkiego powrotu do domu jeszcze w dwupaku.
Angela Ty już jutro jedziesz na cc?calza, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Dobry
Dziewczyny oszalalyscie z tymi szpitalami ?
trzymam mocno kciuki za Was wszystkie ♡ niech dzieciaczki nie wychodzą za szybko
Sylwia musisz się zarejestrować w klubie rossmana i rossne i wpisać datę urodzenia dziecka( potencjalna oczywiście)
calza, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Witam i ja. Dopiero wstaję!!! Córka jeszcze śpi ach co za łaskawa niedziela ale głowa mnie już ćmi chyba za dużo snu
Wczoraj wieczorem znalazłam fajny artykuł o donoszonej ciąży. Warto przeczytać na prawdę daje dużo do myślenia. Więc dziewczyny w 38 tyg nie spieszcie się z porodem mimo wszystko
https://mataja.pl/2014/05/pospiech-wysoce-niewskazany-o-tym-ze-dwa-tygodnie-moga-czynic-roznice/Lovilovi, Krokodylica, Szmaragdowa, Myszk@ lubią tę wiadomość
-
calza wrote:Ah no i skurcze się uspokoiły, nie ma już objawów przedwczesnego porodu. Jutro mam mieć ponownie sprawdzone usg i skurcze, moze nawet jutro wyjdę?
-
Wow Dziewczyny dużo zdrowka i wracajcie szybko do domu w dwupakach
Nadin , tak jutro na 7:30 mam byc na oddziale , porobia mi badania , ktg a we wtorek rano mam planowana cc
Ty jedziesz w czwartek i odrqzu w czwartek masz , czy tez klada Cie dzień przed ?
Milego dnia kochaneVilu, Paula_29, calza, inessa, BlackCatNorL, helagazela, Nadin, Krokodylica, Aenu, Szmaragdowa, kasha86, makasa lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie.
Co za nudna niedziela. My jeszcze w szpitalu, mąż nie może do nas przyjechać , bo Alex znowu się rozczarował. W prawdzie goraczkował jeden raz ale p. doktor w piątek na wszelki wypadek przepisała antybiotyk gdyby przez weekend dalej goraczkował. Na szczęście gorączki już nie ma i antybiotyk nie potrzebny ale tak mi go szkoda, że nie mogę go przytulić, że mi się ryczeć chce w tym szpitalu.