Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
No to mąż już jedzie, wyłączam się z wirtualnego świata, ale oczywiście kciukam za Was wszystkie
Kroko, no obudziłam się z uczuciem mokra w majtkach i szybko z łóżka zeskoczyłam coby nowego materaca nie zamoczyća potem jak do ubikacji biegłam kaczym chodem to leciało mi po nogach, od rana 3 podpaskę założyłam bo przemokły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2017, 10:10
emi2016, Bubu93, Muska, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
Myszk@ wrote:Dziewczyny, odeszły mi wody, więc i ja się niebawem rozpakuje, a tak chciałam żeby moje dziecię było z początku roku, no nic ważne żeby zdrowa była
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, weszlam do toalety i od wczoraj dalej mam ta biegunkę i na dodatek jak sie podcieralam (siusiu) to miałam trochę krwi na papierze. Jak bralam kolejne kawałki papieru żeby zobaczyć to juz słabej ale jeszcze ta krew była. Co to może być?? Zgłaszać to lekarzowi?
-
Malineeczkaa wrote:Dziewczyny, weszlam do toalety i od wczoraj dalej mam ta biegunkę i na dodatek jak sie podcieralam (siusiu) to miałam trochę krwi na papierze. Jak bralam kolejne kawałki papieru żeby zobaczyć to juz słabej ale jeszcze ta krew była. Co to może być?? Zgłaszać to lekarzowi?
-
Malineeczkaa wrote:Dziewczyny, weszlam do toalety i od wczoraj dalej mam ta biegunkę i na dodatek jak sie podcieralam (siusiu) to miałam trochę krwi na papierze. Jak bralam kolejne kawałki papieru żeby zobaczyć to juz słabej ale jeszcze ta krew była. Co to może być?? Zgłaszać to lekarzowi?
Oczywiście, że zgłaszać -
Malineczka, u nas była w szpitalu zasada, że wszystko co nietypowe zgłaszać na obchodzie, a jeśli wystąpiło po obchodzie to zgłaszać położnym. Przyczyny krwawienia czy plamienia mogą być różne, od nieszkodliwych po problemy z łożyskiem. Więc zgłaszać. -
Przyszła pielęgniarka i przyniosła mi coz o wyglądzie patelni i ze mam tam zrobić grubszą sprawę.. Porażka, nie mogę, Jezu. Ale lekarz chyba nie przyjdzie. Co chwila delikatnie pobolewa mnie brzuch jak na okres, ale skurczy jakoś nie czuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2017, 12:44
-
Dziewczyny, ja już po.
CC wyznaczone na 28.12, dzien wcześniej mam się zgłosić do szpitala na badania i przygotowania. A jakby wcześniej coś się zaczęło to mam dzwonić bezpośrednio do ordynatora. Także jestem spokojniejsza. Dziś jeszcze mam wizyte u swojej prowadzącej, powiedział ze mam do niej jechac żeby wszystko posprawdzać, przynajmniej będę wiedziała jaki stan podwozia
Poza tym doktorek powiedział ze ten 39tc czyli skonczony 38 to troche z wczesnie na cc, tym bardziej ze waga dziecka może być niedoszacowana. Wiec sam zaproponował termin miedzy świetami a sylwestrem. No i ten cholerny półpasiec na pewno już mi sie wygoiMuska, Polaj, BlackCatNorL, ana167, helagazela, Krokodylica, emi2016, makasa, kate88:), Paula_29, Szmaragdowa, annaki, natki89, kasha86 lubią tę wiadomość
-
Malineeczkaa wrote:Przyszła pielęgniarka i przyniosła mi coz o wyglądzie patelni i ze mam tam zrobić grubszą sprawę.. Porażka, nie mogę, Jezu. Ale lekarz chyba nie przyjdzie. Co chwila delikatnie pobolewa mnie brzuch jak na okres, ale skurczy jakoś nie czuje
a moze basen?
-
Mama-Ali, dobre wiesci, no to mozesz byc teraz spokojna w Swieta
A ja wlasnie zamykam komputer i wychodze z pracy... i wroce dopiero we wrzesniu, ale uczucie!!Mama-Ali, Krokodylica, kate88:), Paula_29, Szmaragdowa, natki89, kasha86 lubią tę wiadomość