X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
Odpowiedz

STYCZNIOWE MAMUSIE 2019

Oceń ten wątek:
  • Kendy Autorytet

Wysłany: 29 marca 2019, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski:)
    Pozdrawiamy że spacerku
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e9068bd9e40a.jpg

Ciepły wieczorek.l Mama rusza pośladkami szybkim marszem a synuś odsypia marudny dzień:)
    Obżarłam się ciasta 😄uspokajam wyrzuty sumienia hehe 😁

Martoszka lubi tę wiadomość

qb3cj44jih1qq6pl.png
  • Lisa24 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2019, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rany, jak ja bym chciała zapakować się w wózek i tak wyjść na spacer :( a tak to palowane Hani do fotelika, wózek do samochodu, potem rozkładanie i przekładanie Hani i na koniec znowu do samochodu i znowu składanie i pakowanie. Dramat ;p ale i tak dzięki Bogu, ze jest samochod bo już by był kompletny dramat
    Hania dzisiaj przespała większość dnia.. zobaczymy jak noc :)

klz99vvjhysycx8i.png
  • Kendy Autorytet

Wysłany: 29 marca 2019, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Lisa to współczuję . Jakbym miala jak Ty chyba rzadziej bym wychodziła;)
    A tak mały w kombinezon i w wózek i heja.A mam gdzie spacerować.
    Właśnie wróciliśmy karmie ;) nogi bolą sporo kilometrów zrobiliśmy:) i catering załatwiony...że ja wcześniej na to nie wpadłam i tyrałam w kuchni :)
    Super że była kupka !:)ulga dla dziecka i dla mamy.

Odpoczniemy,kąpanko i do wyrka :)

A na chrzciny chce sukienkę i szpileczki...i marynarkę..aczy znajdę co chce..hmmm
    Coś w takim klimacie

https://allegro.pl/oferta/wzorzysta-sukienka-z-falbanka-kwiatowy-wzor-pa710-7937094733?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 19:03

qb3cj44jih1qq6pl.png
  • OlinkaO Autorytet

Wysłany: 29 marca 2019, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale z lidla i happymum to chyba te sukienki i bluzki bardziej takie codzienne - dresowki. Nic specjalnie okazjonalnego tam nie ma a ceny happymum tez trochę przesadzone co do jakości ( ze zdjęć materiały raczej zwykle bawełniane) czy wymyśloności. Po prostu codzienne.

o14820mmtbp8gdro.png
    2011- PCO, resekcja jajników. Naturalne owu
    3 lata starań
    2018.01.02 - Aniołek [*] 10tc
    2018.05.05 - 2' cs pp - naturalny cud!
  • Lisa24 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2019, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ceny wysokie ale maja dużo rzeczy eleganckich, przynajmniej w stacjonarnym sklepie. Jakość tez dobra z tych ciążowych co mam, ale opłaca się tylko wbijać w promocje

klz99vvjhysycx8i.png
  • Lisa24 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2019, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kendy dobrze, ze przynajmniej mamy bardzo duże podwórko do spacerów ale ile można :D
    Co do sukienki, jak nie lubię kwiecistych wzorów, to ta mi się bardzo podoba, aż sama się zaczęłam nad nią zastanawiac :D

klz99vvjhysycx8i.png
  • Lisa24 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2019, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ciąży jeszcze sporo zaopatrzyłam się w Elpasa ale nie wiem czy maja tez dla karmiących czy tylko ciąże.. no i tez mi się udało z cena bo to sklep koleżanki mojej siostry wiec miałam ceny hurtowe

klz99vvjhysycx8i.png
  • Lisa24 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2019, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze milkaandlove ma spory wybór dla karmiących

klz99vvjhysycx8i.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 29 marca 2019, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no. Te z lidla fajne na codzien. Happymum mi sie nie podoba... ale jest sporo roznych... Ilovemilk, koszulove, i inne do karmienia.

Ja jestem mistrzem.... Zamowilam sobie wymarzona nubee... miala byc lawendowa/jasny fiolet... otwieram a tu szara. Sprawdzam co zamowilam - zdjecie takie jak chcialam w miniaturce. Wvhodzena strone a tam, ze ten kolor to szary... po prostu na ekranie widac go inaczej. Tadam. Kurtyna. Wiecie jak maz sie ze mnie wysmiewa? Ale mowi, ze kolorowa tez sobie kupie :p

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Kendy Autorytet

Wysłany: 29 marca 2019, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lisa24 wrote:
    Kendy dobrze, ze przynajmniej mamy bardzo duże podwórko do spacerów ale ile można :D
    Co do sukienki, jak nie lubię kwiecistych wzorów, to ta mi się bardzo podoba, aż sama się zaczęłam nad nią zastanawiac :D
    Ja też właśnie nie lubiłam kwiecistych wzorów ,babcine mi się wydawały zawsze stonowane kolory najlepiej czarny siwy ale ostatnio...właśnie mi się odmieniło.:)
    Mieszkacie w domku ? Masz na myśli taki podwórko.?

qb3cj44jih1qq6pl.png
  • Lisa24 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2019, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taa ja tak uwielbiam kupować i np. zaznaczyć zły kolor, tzn na miniaturce jest szary a wybrany w opcjach żółty i oczywiście nie zmienię na szary i przychodzi żółty .. ;P

klz99vvjhysycx8i.png
  • Lisa24 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2019, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kendy wrote:
    Ja też właśnie nie lubiłam kwiecistych wzorów ,babcine mi się wydawały zawsze stonowane kolory najlepiej czarny siwy ale ostatnio...właśnie mi się odmieniło.:)
    Mieszkacie w domku ? Masz na myśli taki podwórko.?

Tak, w domu ;) tzn w domu rodzice a my chcemy go przerobić i mieszkamy narazie w takim dobudowanym mieszkaniu, z osobom wejściem, wiatą na samochód, ogródkiem itd,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 20:23

Kendy lubi tę wiadomość

klz99vvjhysycx8i.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 29 marca 2019, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lisa24 wrote:
    Taa ja tak uwielbiam kupować i np. zaznaczyć zły kolor, tzn na miniaturce jest szary a wybrany w opcjach żółty i oczywiście nie zmienię na szary i przychodzi żółty .. ;P

Hahaha :D tu byl tylko jeden do wyboru - ale po co czytac opis :D

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• Seli Autorytet

Wysłany: 29 marca 2019, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis zdycham... maly spi a ja wskoczylam do wanny :) odleze sie.

dZhdp1.png

• Lisa24 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2019, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej :) u Was tez taka ładna pogoda? Wiosna pełną parą ;) my już po spacerku. Dzisiaj obiad na mieście ;)

klz99vvjhysycx8i.png
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2019, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. U nas tydzień darcia, dzień w dzień. Ja wysiadam psychicznie. A jutro zakupy ubraniowe na chrzciny nas czekają. My na spacer idziemy około 14, czekamy aż pan tata wstanie z drzemki 😂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2019, 12:51

M&M
  • Kendy Autorytet

Wysłany: 30 marca 2019, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też pięknie ,my też na spacerku
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d755cc26b640.jpg
    😊😊😊

Martoszka, Lisa24 lubią tę wiadomość

qb3cj44jih1qq6pl.png
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2019, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj zazdroszczę. U nas tylko pola, ale jeździmy i nad różne zalewy. Ale morze to morze😍

M&M
  • Lisa24 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2019, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kendy znowu morze?? Zazdroszczę bardzo ;) <3

klz99vvjhysycx8i.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 30 marca 2019, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde... zazdroszcze morza!

Ale ja mialam niespodzianke! Tata byl blisko, moze miec postoj i zostanie do poniedzialku u nas :D
    A jutro tescie przyjada podobno... ;p

dZhdp1.png

‹‹ 1016 1017 1018 1019 1020 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ