X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
Odpowiedz

STYCZNIOWE MAMUSIE 2019

Oceń ten wątek:
  • Kendy Autorytet

Wysłany: 29 marca 2019, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski:)
    Pozdrawiamy że spacerku
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e9068bd9e40a.jpg

Ciepły wieczorek.l Mama rusza pośladkami szybkim marszem a synuś odsypia marudny dzień:)
    Obżarłam się ciasta 😄uspokajam wyrzuty sumienia hehe 😁

Martoszka lubi tę wiadomość

qb3cj44jih1qq6pl.png
  • Lisa24 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2019, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rany, jak ja bym chciała zapakować się w wózek i tak wyjść na spacer :( a tak to palowane Hani do fotelika, wózek do samochodu, potem rozkładanie i przekładanie Hani i na koniec znowu do samochodu i znowu składanie i pakowanie. Dramat ;p ale i tak dzięki Bogu, ze jest samochod bo już by był kompletny dramat
    Hania dzisiaj przespała większość dnia.. zobaczymy jak noc :)

klz99vvjhysycx8i.png
  • Kendy Autorytet

Wysłany: 29 marca 2019, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Lisa to współczuję . Jakbym miala jak Ty chyba rzadziej bym wychodziła;)
    A tak mały w kombinezon i w wózek i heja.A mam gdzie spacerować.
    Właśnie wróciliśmy karmie ;) nogi bolą sporo kilometrów zrobiliśmy:) i catering załatwiony...że ja wcześniej na to nie wpadłam i tyrałam w kuchni :)
    Super że była kupka !:)ulga dla dziecka i dla mamy.

Odpoczniemy,kąpanko i do wyrka :)

A na chrzciny chce sukienkę i szpileczki...i marynarkę..aczy znajdę co chce..hmmm
    Coś w takim klimacie

https://allegro.pl/oferta/wzorzysta-sukienka-z-falbanka-kwiatowy-wzor-pa710-7937094733?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 19:03

qb3cj44jih1qq6pl.png
  • OlinkaO Autorytet

Wysłany: 29 marca 2019, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale z lidla i happymum to chyba te sukienki i bluzki bardziej takie codzienne - dresowki. Nic specjalnie okazjonalnego tam nie ma a ceny happymum tez trochę przesadzone co do jakości ( ze zdjęć materiały raczej zwykle bawełniane) czy wymyśloności. Po prostu codzienne.

o14820mmtbp8gdro.png
    2011- PCO, resekcja jajników. Naturalne owu
    3 lata starań
    2018.01.02 - Aniołek [*] 10tc
    2018.05.05 - 2' cs pp - naturalny cud!
  • Lisa24 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2019, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ceny wysokie ale maja dużo rzeczy eleganckich, przynajmniej w stacjonarnym sklepie. Jakość tez dobra z tych ciążowych co mam, ale opłaca się tylko wbijać w promocje

klz99vvjhysycx8i.png
  • Lisa24 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2019, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kendy dobrze, ze przynajmniej mamy bardzo duże podwórko do spacerów ale ile można :D
    Co do sukienki, jak nie lubię kwiecistych wzorów, to ta mi się bardzo podoba, aż sama się zaczęłam nad nią zastanawiac :D

klz99vvjhysycx8i.png
  • Lisa24 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2019, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ciąży jeszcze sporo zaopatrzyłam się w Elpasa ale nie wiem czy maja tez dla karmiących czy tylko ciąże.. no i tez mi się udało z cena bo to sklep koleżanki mojej siostry wiec miałam ceny hurtowe

klz99vvjhysycx8i.png
  • Lisa24 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2019, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze milkaandlove ma spory wybór dla karmiących

klz99vvjhysycx8i.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 29 marca 2019, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no. Te z lidla fajne na codzien. Happymum mi sie nie podoba... ale jest sporo roznych... Ilovemilk, koszulove, i inne do karmienia.

Ja jestem mistrzem.... Zamowilam sobie wymarzona nubee... miala byc lawendowa/jasny fiolet... otwieram a tu szara. Sprawdzam co zamowilam - zdjecie takie jak chcialam w miniaturce. Wvhodzena strone a tam, ze ten kolor to szary... po prostu na ekranie widac go inaczej. Tadam. Kurtyna. Wiecie jak maz sie ze mnie wysmiewa? Ale mowi, ze kolorowa tez sobie kupie :p

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Kendy Autorytet

Wysłany: 29 marca 2019, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lisa24 wrote:
    Kendy dobrze, ze przynajmniej mamy bardzo duże podwórko do spacerów ale ile można :D
    Co do sukienki, jak nie lubię kwiecistych wzorów, to ta mi się bardzo podoba, aż sama się zaczęłam nad nią zastanawiac :D
    Ja też właśnie nie lubiłam kwiecistych wzorów ,babcine mi się wydawały zawsze stonowane kolory najlepiej czarny siwy ale ostatnio...właśnie mi się odmieniło.:)
    Mieszkacie w domku ? Masz na myśli taki podwórko.?

qb3cj44jih1qq6pl.png
  • Lisa24 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2019, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taa ja tak uwielbiam kupować i np. zaznaczyć zły kolor, tzn na miniaturce jest szary a wybrany w opcjach żółty i oczywiście nie zmienię na szary i przychodzi żółty .. ;P

klz99vvjhysycx8i.png
  • Lisa24 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2019, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kendy wrote:
    Ja też właśnie nie lubiłam kwiecistych wzorów ,babcine mi się wydawały zawsze stonowane kolory najlepiej czarny siwy ale ostatnio...właśnie mi się odmieniło.:)
    Mieszkacie w domku ? Masz na myśli taki podwórko.?

Tak, w domu ;) tzn w domu rodzice a my chcemy go przerobić i mieszkamy narazie w takim dobudowanym mieszkaniu, z osobom wejściem, wiatą na samochód, ogródkiem itd,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 20:23

Kendy lubi tę wiadomość

klz99vvjhysycx8i.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 29 marca 2019, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lisa24 wrote:
    Taa ja tak uwielbiam kupować i np. zaznaczyć zły kolor, tzn na miniaturce jest szary a wybrany w opcjach żółty i oczywiście nie zmienię na szary i przychodzi żółty .. ;P

Hahaha :D tu byl tylko jeden do wyboru - ale po co czytac opis :D

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• Seli Autorytet

Wysłany: 29 marca 2019, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis zdycham... maly spi a ja wskoczylam do wanny :) odleze sie.

dZhdp1.png

• Lisa24 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2019, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej :) u Was tez taka ładna pogoda? Wiosna pełną parą ;) my już po spacerku. Dzisiaj obiad na mieście ;)

klz99vvjhysycx8i.png
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2019, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. U nas tydzień darcia, dzień w dzień. Ja wysiadam psychicznie. A jutro zakupy ubraniowe na chrzciny nas czekają. My na spacer idziemy około 14, czekamy aż pan tata wstanie z drzemki 😂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2019, 12:51

M&M
  • Kendy Autorytet

Wysłany: 30 marca 2019, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też pięknie ,my też na spacerku
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d755cc26b640.jpg
    😊😊😊

Martoszka, Lisa24 lubią tę wiadomość

qb3cj44jih1qq6pl.png
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2019, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj zazdroszczę. U nas tylko pola, ale jeździmy i nad różne zalewy. Ale morze to morze😍

M&M
  • Lisa24 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2019, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kendy znowu morze?? Zazdroszczę bardzo ;) <3

klz99vvjhysycx8i.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 30 marca 2019, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde... zazdroszcze morza!

Ale ja mialam niespodzianke! Tata byl blisko, moze miec postoj i zostanie do poniedzialku u nas :D
    A jutro tescie przyjada podobno... ;p

dZhdp1.png

‹‹ 1016 1017 1018 1019 1020 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ