STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej laski:)
Pozdrawiamy że spacerku
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e9068bd9e40a.jpg
Ciepły wieczorek.l Mama rusza pośladkami szybkim marszem a synuś odsypia marudny dzień
Obżarłam się ciasta 😄uspokajam wyrzuty sumienia hehe 😁Martoszka lubi tę wiadomość
-
Rany, jak ja bym chciała zapakować się w wózek i tak wyjść na spacer a tak to palowane Hani do fotelika, wózek do samochodu, potem rozkładanie i przekładanie Hani i na koniec znowu do samochodu i znowu składanie i pakowanie. Dramat ;p ale i tak dzięki Bogu, ze jest samochod bo już by był kompletny dramat
Hania dzisiaj przespała większość dnia.. zobaczymy jak noc -
Oj Lisa to współczuję . Jakbym miala jak Ty chyba rzadziej bym wychodziła;)
A tak mały w kombinezon i w wózek i heja.A mam gdzie spacerować.
Właśnie wróciliśmy karmie nogi bolą sporo kilometrów zrobiliśmy:) i catering załatwiony...że ja wcześniej na to nie wpadłam i tyrałam w kuchni
Super że była kupka !:)ulga dla dziecka i dla mamy.
Odpoczniemy,kąpanko i do wyrka
A na chrzciny chce sukienkę i szpileczki...i marynarkę..aczy znajdę co chce..hmmm
Coś w takim klimacie
https://allegro.pl/oferta/wzorzysta-sukienka-z-falbanka-kwiatowy-wzor-pa710-7937094733?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 19:03
-
Ale z lidla i happymum to chyba te sukienki i bluzki bardziej takie codzienne - dresowki. Nic specjalnie okazjonalnego tam nie ma a ceny happymum tez trochę przesadzone co do jakości ( ze zdjęć materiały raczej zwykle bawełniane) czy wymyśloności. Po prostu codzienne.
2011- PCO, resekcja jajników. Naturalne owu
3 lata starań
2018.01.02 - Aniołek [*] 10tc
2018.05.05 - 2' cs pp - naturalny cud! -
Nie no. Te z lidla fajne na codzien. Happymum mi sie nie podoba... ale jest sporo roznych... Ilovemilk, koszulove, i inne do karmienia.
Ja jestem mistrzem.... Zamowilam sobie wymarzona nubee... miala byc lawendowa/jasny fiolet... otwieram a tu szara. Sprawdzam co zamowilam - zdjecie takie jak chcialam w miniaturce. Wvhodzena strone a tam, ze ten kolor to szary... po prostu na ekranie widac go inaczej. Tadam. Kurtyna. Wiecie jak maz sie ze mnie wysmiewa? Ale mowi, ze kolorowa tez sobie kupie :p -
Lisa24 wrote:Kendy dobrze, ze przynajmniej mamy bardzo duże podwórko do spacerów ale ile można
Co do sukienki, jak nie lubię kwiecistych wzorów, to ta mi się bardzo podoba, aż sama się zaczęłam nad nią zastanawiac
Mieszkacie w domku ? Masz na myśli taki podwórko.? -
Kendy wrote:Ja też właśnie nie lubiłam kwiecistych wzorów ,babcine mi się wydawały zawsze stonowane kolory najlepiej czarny siwy ale ostatnio...właśnie mi się odmieniło.
Mieszkacie w domku ? Masz na myśli taki podwórko.?
Tak, w domu tzn w domu rodzice a my chcemy go przerobić i mieszkamy narazie w takim dobudowanym mieszkaniu, z osobom wejściem, wiatą na samochód, ogródkiem itd,Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 20:23
Kendy lubi tę wiadomość
-
Lisa24 wrote:Taa ja tak uwielbiam kupować i np. zaznaczyć zły kolor, tzn na miniaturce jest szary a wybrany w opcjach żółty i oczywiście nie zmienię na szary i przychodzi żółty .. ;P
Hahaha tu byl tylko jeden do wyboru - ale po co czytac opis -
Ja dzis zdycham... maly spi a ja wskoczylam do wanny odleze sie.
-
Hej. U nas tydzień darcia, dzień w dzień. Ja wysiadam psychicznie. A jutro zakupy ubraniowe na chrzciny nas czekają. My na spacer idziemy około 14, czekamy aż pan tata wstanie z drzemki 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2019, 12:51
M&M -
O kurde... zazdroszcze morza!
Ale ja mialam niespodzianke! Tata byl blisko, moze miec postoj i zostanie do poniedzialku u nas
A jutro tescie przyjada podobno... ;p