STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Elmuszka
Ja lubiłam tam mieszkać. A przerobiłam w swoim życiu już wszystko. Blok, segment i teraz dom. Gdyby nie fakt, że mąż budował dom jak się poznaliśmy i relacje z matką były by lepsze, to pewnie dalej byśmy tam mieszkali, teraz już w 5.
Z resztą tam miałam wszędzie blisko, a tu mieszkam na wsi.Elmuszka lubi tę wiadomość
M&M -
Ja dziś umyłam łazienkę. O matko, aż mężowi foty zrobiłam by zobaczył jak wygląda siedzenie w domu.
@ przyszła i bardzo się cieszę. Pos
Podjęłam decyzję, że jedno dziecko wystarczy i rezygnuję z hormonów tarczycy. To przez nie przytyłam 18kg w pół roku i nic niżej nie zleciało po porodzie. Więc liczę, że jak ich nie będę brać to schudnę. Chyba, że teraz już bez nich będę się źle czuła.M&M -
Mam hashimoto i niedoczynność. One za dużo w moim życiu nie zmieniły, oprócz +18kg
. I brałam je ze względu na ciążę.
5 lat eksperymentów na sobie mi wystarczy. Niestety sama muszę ogarniać dawki, bo nie znalazłam jeszcze lekarza, który się na tym zna.M&M -
🌞🌞🌞🌞😍😍😍I nasze słoneczko już 6 m-cy rozświetla każdy nasz dzień 😍😍😍🌞🌞🌞
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Tatuś mu dziś postawił włoski na żel 😀
A na obiadek zrobiłam mu zupkę jarzynowa na indyczku . Pierwszy raz dziś mięsko. Ale się zajadał 😍A jadł tak energicznie,że bałagan dziś konkretny i całe dziecko i krzesełko do mycia.
Chyba energii dostał po tym mięsie jak prawdziwy " chłop"😊
A i przespał dzisiejszej nocy ciągiem 9,5 godziny w swoim łóżeczku.😱od 19.30 do 5 rano ..😁
I świętowaliśmy rodzinnie..😁
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b6e11c5a990e.jpg
Co u Was?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2019, 20:25
Magdoczka, spaceangel, Martoszka, Lisa24 lubią tę wiadomość
-
Sto lat dla Olafa!
U nas jednak dwa ząbki, dolne jedynki
Martoszka - myśle ze te Twoje +18 kg to raczej wina złego leczenia i dobranej dawki leku, niż samej choroby. Ja mam zdiagnozowaną niedoczynność tarczycy od 2009 roku, a problemów z wagą nie mam, prędzej z niedowagą grunt to porządny lekarz znający się na rzeczy a nie „walący” leki jak wszystkim.Kendy lubi tę wiadomość
2011- PCO, resekcja jajników. Naturalne owu
3 lata starań
2018.01.02 - Aniołek [*] 10tc
2018.05.05 - 2' cs pp - naturalny cud! -
Dostałam od razu dobrą dawkę, bo wyniki nie były złe. Przypadkowo poszłam do endo, a tam wyszło hashi. A teraz po ciąży ciągle słyszę, że jestem gruba, więc pora coś z tym zrobić. A siedząc z dzieckiem 24h i mieć cały dom na głowie to ciężko. Bo coraz mniej śpi i ja ledwo mogę obiad zrobić w ciągu dnia.
Więc próbuję odstawić i już. Co będzie to będzie. Skoro wcześnej mogłam ważyć 50kg to może teraz chociaż 60.
Pora zacząć walczyć dla siebie. Choć niestety teraz wyszły rozstępy i cellulit na udach. No trudno, ale walka i leki dały efekt, a to najważniejsze, że jest ONA.M&M -
Kendy, piękny tort, piękny Synek! Gratulacje z okazji 6 miesięcy
Martoszka, mimo wszystko podziałaj z tym TSH. Choroby autoimmunologiczne lubią iść jedna za drugą. Skoro masz hashimoto, to możliwa jest cukrzyca itp.
Ja mam chorą tarczycę ale na razie bez hashi, za to mam celiakię, więc boję się co bedzie dalej. A i ja np bez hormonów byłam grubsza.
Magdoczka, czas powoli na ściąganie rzeczy z dolnych półek :PKendy lubi tę wiadomość
-
Martoszka a jakie leki bierzesz? Olinka ma racje.. jak odstawisz leki to raczej to do końca rozregulujesz tarczyce i przytyjesz jeszcze bardziej
Sto lat Olafek! O rany, ale szybko czas mija a za drugie tyle będziemy przezywać roczki i imprezy
Kendy super tort )
Magdoczka, to teraz się zacznie moja koleżanka raz szukała synka kilka dobrych minut bo wlazł pod łóżko nawet nie wiadomo kiedy ;PKendy lubi tę wiadomość
-
Pewnie Martoszka 😀
Co tam rozstepy,cellulit...nie ważne 😊
Ja nareszcie odpoczywam .
Cały dzień biegany...mały już śpi,mąż ma męski wieczór,dziewczyny jeszcze biegają...wakacje 😉
Lisa
Fajnie,klima...zazdroszcze. Ale ja mam wiatrak też fajnie 😁u nas dziś chłodniej. Upały odpuściły. Już kilka dni mamy tak przyzwoicie .co jakoś czas pada i powietrze lepsze.
Co tam nowego wsuwały wasze dzieciaczki?
Seli co tam u Ciebie ? Obraziłaś się na nas ? Jak Gabryś ?
Spaceangel ,Lisa
Co u Was ? Lisa jak gril?
A co myślicie o tych takich deserkach mlecznych od 6 mca? -
Magdoczka wrote:Kendy, hihihihi, no jakże mogło być inaczej Po sesji dekoracjw trzeba odpowiednio spożytkować
A mój już pełza na dobre. Dziś przypełzał za ojcem z salonu do aneksu kuchennego jakieś 3 metry
Mój dziś na wyprostowanych rękach odpychał się do tyłu na macie. A po nocy w łóżeczku leżał do góry nogami 😁cudak
Taaa 😁pozwalam mu się bawic cyferkami ..już nie będę potrzebne...rośniemy 😆 -
Kendy wszystkiego najlepszego dla Olafka! Niech rośnie silny i zdrowy😊
Ja położyłam się już obok małej i chyba też idę spać. Miałam strasznie zabiegany dzień, przygotowania wykanczają(A ile jeszcze nie zrobiłam!!😣😣😣) mała marudziła i jeszcze o 19 mieliśmy nauki przedchrzcielne... paranoja
Trzymajcie jutro kciuki bo ja że stresu zejdę na zawał. A jak wszystko się uda to będzie szczęście glupiego😝
Dobrej nocy wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2019, 21:26