STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wczoraj dałam kaszkę z bobovity, która dostaliśmy. Jest na mleku modyfikowanym. Niestety ma olej palmowy ale na wprowadzenie przeżyjemy. Szkoda mi wyrzucic.. a sama nie lubię, nie zjem. Hani zasmakowała. Następna w kolejce mamy z Mamuko, ona już jest z glutenem. Naturalna itd tylko trzeba podgotować. I dzisiaj chce zamówić z Helpy, chyba do końca czerwca jest jeszcze na ich stronie 10% rabatu z kodem MULTIWITAMINA. Tak mi się wydaje
-
Pewnie Lisa chyba nie ma co popadać w paranoję .Od czasu do czasu i olej palmowy nie zaszkodzi tym bardziej że stacjonarnie nic innego kupić nie można 😣
A pytanie do kawoszek.
Macie jakąś dobrą sprawdzona kawę ziarnista ?
Do tej pory piłam ciągle Jacobs crema,albo Mk cafe,lavazza i każde testowanie jakiś nowych nie przechodziło ..a nie stać mnie na kupowanie i wywalanie ,droga taka kawa😉. Może macie cos sprawdzonego co polecacie. W fajnej cenie 😊Może Lidl ma jakąś dobrą kawę o której nie wiem czy jakiś inny market?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2019, 09:15
Lisa24 lubi tę wiadomość
-
Lisa
Chyba zaraziłas mnie mania butelkowa 😂😂😂
Ciągle w sklepach oglądam nowe butelki i mam ochotę na kolejną do kolekcji ..ale kupię..bo tomme tippe nam coś dno się pokrzywilo...i farbują butelki od soczków z wodą ...więc przyda się nowa 😆😆😆😆Lisa24 lubi tę wiadomość
-
Kendy ja od niedawna pije "ziarnista" i najczesciej wlasnie mkcafe albo dallmayr prodomo. Kupiłam kiedyś 1kg w Lidlu w bordowym opakowaniu i była paskudna...
Dziewczyny w smyku są mega promocje. Ja kupiłam młodej już 3 kurteczki przecenione na 50zl że stowki. I naprawdę są śliczne. Może uda się wam upolować coś fajnego.
My dziś kończymy pół roczku! Nie mogę uwierzyć że ona już jest taka duza☺ A niedawno mogłam ja trzymać w jednej rece😢 się wzruszylam...Lisa24 lubi tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego dla Laury 😊
Pochwal się fotkami córci:)
Tak to są wzruszające momenty.
Mój śpi u mnie na brzuchu...czekam az zaśnie dobrze i spróbuję go odłożyć bo mam robotę. I tak leży i nogi mu już zwisają ze mnie. A jeszcze niedawno mieścił się na mojej klatce piersiowej i brzuchu 😏 -
Rozwita
Słodka jest...jaki uśmiech fajny:)
Czy mi się wydaje czy ma znamię między oczkami ?Czy to cień tak pada? Pytam bo moja corcia miała takie 😊
Magdoczka
A Szymuś jak wyrósł i się zmienił bardzo. I włoski jak mu urosły. No jest poprostu z tych smuklejszych
Jak wróci mu apetyt to i on się szybko wałeczków dorobi
Ahhh te mamy..ciągle się martwią ..jedne wałeczkami,drugie brakiem wałeczków,kupkami,brzuszkami,apetytami,szczepieniami i tak bez końca można wymieniać...;)ciężki nasz żywot ...ale jaki piękny 😍😍😍
Magdoczka fajne krzesełko i ślicznie synek siedzi. A sam bez oparcia też już siedzi ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2019, 10:26
-
Kendy ma znamię. Na początku myślałam że od pepowiny i im jest starsza tym bardziej blaknie. Po urodzeniu było purpurowe. A potem mama mi powiedziała że ja miałam takie samo. I mi zniknęło więc jej pewnie też.
I to prawda. Każda z nas ma inny powód do zmartwień. My mamy szczepienie w środę i już się boję jej wagi. Na moje oko waży koko 9kg. Ciekawe co powie pediatra... -
Tak moje córce też zanika.bardzo delikatnie widać już trzeba się mocno przyglądać
Rozwita
Nie popełniaj mojego błędu i nie martw się tym tak. Nie masz na to wpływu na tym etapie. Nie odchudzisz niemowlaka. A istnieje duża szansa że jak zacznie raczkować czy chodzić zeszczupleje. Czy później jak podrośnie będzie można modyfikować jadłospis więcej ruchu wprowadzic...albo będzie poprostu większą bo taka jej uroda. Ciesz się tym że wiesz że je ,że przybiera...myślę że w drugą stronę byłoby gorzej.
Z resztą ona mi wcale nie wygląda na otyłe dziecko. Jest taka akurat. Albo mój też jest duży 😂😂😂😂 -
Kendy, rośnie wzdłuż a wszerz słabiej..
Włoski mu urosły i się zagęściły. Ale i mama, i tata mają gęste Bez oparcia sam jeszcze nie siedzi.
A krzesełko kupiłam używane za 100 zł- Chicco polly magic mirage
Mój ma z tylu na karku tzw.uszczypniecie bociana. Trochę blaknie powoli, ale ciągle czerwone i widoczne
Kendy lubi tę wiadomość
-
I znowu czorcik nie daje się odłożyć...lubię te nasze tulaski ale muszę nas spakować i chatę wysprzątać...córkę uczesać...ehhh...no nic siedzimy i się tulimy ...nie będę z nim walczyć ..☺jakoś ten brak cycka chcem mu rekompensować bliskością...daje mu jej tyle ile potrzebuje...zresztą jak go odłożyć jak się mój bystrzak nawet przez sen zabezpiecza. Złapal mnie za koszulkę i trzyma 😁😁😂😂
-
Magdoczka wrote:Kendy, rośnie wzdłuż a wszerz słabiej..
Włoski mu urosły i się zagęściły. Ale i mama, i tata mają gęste Bez oparcia sam jeszcze nie siedzi.
A krzesełko kupiłam używane za 100 zł- Chicco polly magic mirage
Mój ma z tylu na karku tzw.uszczypniecie bociana. Trochę blaknie powoli, ale ciągle czerwone i widoczne
Okazja z tym krzesełkiem ...coś jak moja że spacerowka...czekam niecierpliwie az dojdzie ,nawet za przesyłkę nie musiałam nic dopłacać..wiec albo ktoś nadziany i w porządku...albo trafiłam na jakis przekręt i będę stratna..ale 70 zł to jakoś przeżyje 😏😏Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2019, 10:54
-
Kendy ja też już jej tą kaszką z owocami chcę na stałe zastąpić jeden posiłek. Choć i warzywka też je codziennie.
Mam duży dylemat, bo jeden pediatra każe zmieniać mleko na enfamil, a drugi nie widzi potrzeby, szczególnie, że już je inne rzeczy. I tak myślę, bo właśnie bebiko się kończy i dziś wieczorem już by był enfamil i tak myślę czy otwierać czy kazać kupić bebiko nowe, a to sprzedać.M&M