STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Anika91. wrote:jaaa! chyba lece robic naleśniki ^^ co uslysze, przeczytam, zobacze o czyms do jedzenia, od razu jadlabym a naleśniki zawsze na propsie
Jezu przestańcie o tych naleśnikach co z tego żebym zeżarła jak potem mnie mdli albo do kibla od razu lecę. Musiałabym jednego zjeść żeby mnie nie zemdliło ale to nieosiągalne
11.2017 - aniołek 8tc
-
nick nieaktualny
-
Ostatnio co kilka dni pęka mi głowa więc podzielę się sprawdzonym sposobem jeżeli któraś z Was też cierpi. Wkład do zamrażarki owijam w starą koszulkę i śpię z czołem na nim. Może którejś to pomoże
anika82, Paulcia28, Kobobo lubią tę wiadomość
11.2017 - aniołek 8tc
-
nick nieaktualnySeli wrote:O to jeszcze fajnie, że polecasz
A co do porodu, nie mam pojęcia... Boje się, że mnie ponacinają, albo, że źle poród odbiorą i ogólnie siedzę na "hallo wrocław - gdzie rodzić" i tyle opinii sprzecznych, że nie wiem.
ja slepo lece do szpitala kliniczniego na Borowskiej, Kamieńskiego odradzam - rodzilam tam w wieku 22 lat i potraktowano mnie jak patologie... do tego dwie lazienki na cały oddział, dramat.
na Borowskiej za to mega, zajeli sie mna od razu jak przyjechalam z krwawieniem i od razu mnie przyjeli, jak przyjechalam na kontrolne usg potem, nie było nic widać, a beta szła do góry. nie kazali mi wracac i czekac tylko od razu na obserwacje na oddzial.
wiadomo, ze każda ma inne doświadczenia, trafiła na innych ludzi. takze ciezko sie kierować tak naprawde opinią innych... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyspaceangel wrote:Ostatnio co kilka dni pęka mi głowa więc podzielę się sprawdzonym sposobem jeżeli któraś z Was też cierpi. Wkład do zamrażarki owijam w starą koszulkę i śpię z czołem na nim. Może którejś to pomoże
potwierdzam! miewam migreny, teraz w ciązy tez mi sie zdarzylo i zimne okłady naprawde pomagają.
Kobobo lubi tę wiadomość
-
Anika91. wrote:ja slepo lece do szpitala kliniczniego na Borowskiej, Kamieńskiego odradzam - rodzilam tam w wieku 22 lat i potraktowano mnie jak patologie... do tego dwie lazienki na cały oddział, dramat.
na Borowskiej za to mega, zajeli sie mna od razu jak przyjechalam z krwawieniem i od razu mnie przyjeli, jak przyjechalam na kontrolne usg potem, nie było nic widać, a beta szła do góry. nie kazali mi wracac i czekac tylko od razu na obserwacje na oddzial.
wiadomo, ze każda ma inne doświadczenia, trafiła na innych ludzi. takze ciezko sie kierować tak naprawde opinią innych...
Masz rację, ale jakieś pobieżne opinie są... Podobno na klinikach tną jak leci... Teraz żona kuzyna męża rodziła ponad tydzień na brochowie i ogólnie chyba zadowolona... -
O... A wiecie co? Może któraś miała podobnie... W październiku zaczęła niepokoić mnie prawa pierś, poszłam na usg, bo siniała po jednej stronie i ogólnie nabrzmiała. Na usg nic nie wykryło, niby hormonalnie szalała, jedna ginka powiedziała, że może to być od prolaktyny ale tą miałam dobrą bardzo. I tak od 2 miesięcy był spokój. Dziś normalnie ta prawa to gigant, a do tego znów siny w tamtym miejscu ;/ wybiorę się na usg ale martwi mnie, że to znów nic nie wykryje i nie wiem... A raczej nie jest to normalne jak sinieje...
-
Ruddaa wrote:Sali ja ma termin z wielkosci maluszka na 1 stycznia Sylwciiaa ja bede mama 2 dziecka ,a w sumie 4 ciaza . Brzuch mi wypchalo juz 2 tyg temu , przytylam z 1,5 kg , cycki urosly .
U mnie kurcze brzucha nie ma a zamiast przytyć to jeszcze trochę schudłam. Ale mam sporą nadwagę to może dlatego
11.2017 - aniołek 8tc
-
spaceangel wrote:U mnie kurcze brzucha nie ma a zamiast przytyć to jeszcze trochę schudłam. Ale mam sporą nadwagę to może dlatego
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2018, 23:04
Anika91., Maławina, Seli, olkakarolka, MonaLiza, Tosia2323, Paulcia28, Mila83, cotton, mersiak, Zośkaaa, sallvie, MaryAnn, Agnuka, mommytobe, Sanka, bereda11, Asia8787 lubią tę wiadomość
11.2017 - aniołek 8tc
-
sylwciaaa wrote:Czy są tutaj mamusie,które spodziewają sie drugiego dziecka albo kolejnej ciązy? Czy przy kolejnych brzuch zaokrągla się wcześniej?
-
Seli wrote:O... A wiecie co? Może któraś miała podobnie... W październiku zaczęła niepokoić mnie prawa pierś, poszłam na usg, bo siniała po jednej stronie i ogólnie nabrzmiała. Na usg nic nie wykryło, niby hormonalnie szalała, jedna ginka powiedziała, że może to być od prolaktyny ale tą miałam dobrą bardzo. I tak od 2 miesięcy był spokój. Dziś normalnie ta prawa to gigant, a do tego znów siny w tamtym miejscu ;/ wybiorę się na usg ale martwi mnie, że to znów nic nie wykryje i nie wiem... A raczej nie jest to normalne jak sinieje...
-
anika82 wrote:Moja koleżanka miała. Bardzo ja to bolało. Dostała antybiotyk i po 2 tyg przeezlo
mnie nie boli jakoś mocno ani w sumie w ogóle, teraz jedynie są mocno wrażliwe. Nie wiem jak w ciąży to by wyglądało jakby coś wykryli...Tosia2323 lubi tę wiadomość
-
isto wrote:TO DLA CIEBIE:
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/34165032_2185274755048940_3216728482327298048_n.jpg?_nc_cat=0&oh=d7e167616568a42d86d3bdf8b11a95df&oe=5BBD842B
:D:D
O jaaaaa <3<3<3<3 ale ekstra mmm
Ja wizytę też mam 15 i czekam z niecierpliwością
Aniołek [*] 30.04.2017r - 5tc
Dwie kreski na teście 30.04.2018r. - Naturalny CUD
Ponad 2 lata walki.
-
Ruddaa wrote:Czyli macie wiecej rzeczy niz ja czyli od dzisiaj jestem rozgrzeszona z kupywania rzeczy maluszkowi Gali gali koszykarka ?? to sie wcale nie dziwie , ze kupilas komplecik dla malucha . Tyle jest slicznych rzeczy
Jasne ze jestes rozgrzeszona zgadza sie, koszykarka , ale
Srodowisko jeszcze nie wie o ciazy wiec moja agentka tylko czeka az bedzie mogla powiedziec ze nigdzie nie zagram bo ciaza. Dzisiaj do mnie dzwoni i mowi : „ kuzwa Gali prezes z xxx klubu juz mi zyc nie daje. Proponuje takie warunki z kosmosu byle bys podpisala” mowie do niej to ogarnij z data na przod i po porodzie jakos wroce smiac mi sie chce z niej bo jest biedna , ale nie chce jeszcze tego oglaszac:)