STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja w ciągu dnia też mam zniżkę i różnie... Staram się jednak tylko poleżeć ale nie spać.
-
Ja budzę się co godzinę , dwie. A dodatkowo mam mały budzik, który wstaje w nocy i musi do mamusi się przytulić tak ok 5 rano. Mimo częstego wstawania mam problemy z zaśnięciem. A jak u was z jedzeniem w nocy? Podjadacie? Bo ja wstaję i za którymś razem coś muszę skubnąć
Paulcia28 lubi tę wiadomość
-
Ja nie jem :p daje radę za to muszę zjeść późno wieczorem.
-
nick nieaktualnyJa czasami jem w nocy ale rzadko. Ogólnie co 2-3 h jestem mega głodna. Wczoraj około 20 zjadłam kolacje a o 23 dopadł mnie taki głód ze aż mi się ręce trzęsły. Wciągnęłam 2,5 bułki z nutella i poszłam spać. Normalnie uwielbiam słodycze, a w ciazy mnie jakoś do nich nie ciągnie. Wczoraj straszna ochota wyjątkowo mnie naszła na płatki czekoladowe ale nie miałam wiec została nutella
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2018, 09:05
-
Ja co godzina... ale jem małe porcje, bo się najadam a zaraz głodna jestem Ale u mnie to tylko dumle wchodzą, jeden na dzień może być Więcej chyba nie potrafi przyjąć
-
dziewczyny a wy tez macie rozne koszmary?? sniło mi sie ze mi wycinał jakis facet dziecko z brzucha a ja dostałam jakis zastrzyk i nie miałam jak sie bronic.... dzisiaj znowu sniło mi sie ze urodziłam synka.... ciagle mi sie sni synek.... hmmm... wazne zeby bylo zdrowe dla mnie to najwazniejsze!!! moze dlatego ze marzy mi sie córeczka mam takie sny??Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY .
-
nick nieaktualny
-
Oj miałam przez pierwsze 2 tygodnie koszmary... Masakra! Jak nie, że wody już mi odchodzą albo, że pusty pęcherzyk, że serce przestało być... Teraz chyba organizm uspokoił odrobine hormony i śpie spokojnie.
-
Maławina wrote:Dziewczyny która z Was boerze Acard w ciąży i z jakiego powodu?
Ja biorę + zastrzyki z heparyny. Powód? Dwie straty ciąży i mutacje mthfr i pai. Zastrzyki już mi sie zaczynają brzydzic, chyba mi sie zrosty porobiły bo juz dwa razy igły nie mogłam wbić... tylko 1/3 jej długości i dalej ani rusz
Aniołek [*] 17.09.2016 9tc
Aniołek [*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Agulaa30 wrote:dziewczyny a wy tez macie rozne koszmary?? sniło mi sie ze mi wycinał jakis facet dziecko z brzucha a ja dostałam jakis zastrzyk i nie miałam jak sie bronic.... dzisiaj znowu sniło mi sie ze urodziłam synka.... ciagle mi sie sni synek.... hmmm... wazne zeby bylo zdrowe dla mnie to najwazniejsze!!! moze dlatego ze marzy mi sie córeczka mam takie sny??
Poczatkowo miałam sny związane z ciąża, na szczęście juz jest spokoj. Ale jakies głupie sny, pierdoły i erotyki nadal mi się śnią
Aniołek [*] 17.09.2016 9tc
Aniołek [*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Ja Dzis miałam masakryczna noc:( generalnie zawsze piłam raczej niedużo kawy i zawsze jakaś taka rozcieńczona mlekiem, bardziej napój kawowy niż kawę. Od czasy starań raczej odstawiłam chyba ze faktycznie jakiś cięższy dzien był. Wczoraj miałam taki słabszy dzien i wypiłam w obiad cappuccino. Boże dziewczyny co sie działo.. byłam taka nakręcona caly wieczor, serce mi waliło jak oszalałe, słabo, płytko przez to spałam, a jak rano wstałam to to serce dalej bilo jak szalone.. mam wrażenie ze dopiero teraz przestaje.. chyba nie muszę Wam mowić jak sie zdenerwowałam i zamartwialam czy to nie wpłynie negatywnie na maleństwo.. ehh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2018, 10:18
-
Maławina wrote:Dziewczyny która z Was boerze Acard w ciąży i z jakiego powodu?
Ja biorę przez wcześniejsze straty plus wyszły mi jakieś mutacje w badaniach genetycznych. Tylko one teoretycznie nie są rekomendowane jako wskazania do Acardu i heparyny (też biorę), ale chyba sporo lekarzy woli przepisać za dużo niż za mało.