STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Sanka wrote:Udało mi się nadrobić wczorajszy dzień i ten post już w 100% potwierdził moje wcześniejsze podejrzenia - my się GaliGall znamy ja jestem byłą koszykarką i też mam 193 cm
W takim razie czekam na Twoja wiadomosc! Bo ja nie mam pojecia kim jestes a fakt ze moj login troche malo orginalny hah
-
sylwciaaa wrote:Czy są tutaj mamusie,które spodziewają sie drugiego dziecka albo kolejnej ciązy? Czy przy kolejnych brzuch zaokrągla się wcześniej?
tomoja druga ciaza , tak mam wrazenie ze mam wiekszy brzuch a waga startowa ta sama byla , w pierwszej ciazy bylam na weselu w gdy bylam w 7 tyg i mialam obcisla sukienke teraz bym juz jej nie ubrala -
katepr wrote:Mi się nic nie śni no ale śpiąc okolo 3h bez przerwy to trudno żeby się coś przyśniło :p
Mnie też mdli raz mniej raz bardziej, o dziwo najgorzej jest wieczorem.
Ale fajnie że się znacie
U mnie tez wieczorami najgorzej. I właśnie najczęściej wieczorem wymiotuje
Aniołek [*] 17.09.2016 9tc
Aniołek [*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Solane wrote:Ja w nocy mam kilka pobudek fundowanych przez 11-miesieczna córeczkę, a to mleko muszę zrobić, a to wody podać, a to przytulić, czasami ponosić. A w dzień bąbel uczy się chodzić więc mało posiedzę. Poprzednią ciążę całą odpoczywałam, teraz na pełnych obrotach.
Solane lubi tę wiadomość
-
Ruddaa wrote:Mnie tez dziś mega mdli a jestem w pracy , mam wrażenie ze zwymiotuje na klientów 4 h zostały pracy i mi się dziś nic mega nie chce . Zazdroszczę wam co mogą być na zwolnieniu tutaj ciąża to nie choroba jak mówią , pracują do 9 miesiąca , jak ja powiedział. Ze pójdę na maternity ok 7 miesiąca to zdziwienie ze czemu tak szybko . Lekarz nie wypisze l4 a jak wypisze to ci gowno zapłacą . Dziewczyny jak zbieg okoliczności 2 koszykarki w jednym czasie na forum . Wysokie dziewczyny jesteście
-
GaliGall wrote:Dziewczyny a napiszcie mi prosze dlaczego sluchanie bicia serca jest szkoldliwe?
Mówi ze podobno to ze jest to szkodliwe dla dziecka, dla jego mózg(fale dźwiękowe uderzają z ogromna siła w młody móżdzek) ze więcej poronień i nie zdrowo i nie wolno i wogóle , ale nie wszyscy lekarze tak uwazaja -
nick nieaktualny
-
Hejka...byłam u gina..w końcu załozył mi karte ciąży ..wyniki mam dobre i nie potrzebnie sie denerwowałam tą toksoplazmozą... usg za 2 tygodnie...dzisiaj wszedł mi 10 tydzień...dziewczyny a kiedy najlepiej sie zapisac na prenatalne ??
bereda11, Zośkaaa lubią tę wiadomość
Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY . -
Agulaa30 wrote:Hejka...byłam u gina..w końcu załozył mi karte ciąży ..wyniki mam dobre i nie potrzebnie sie denerwowałam tą toksoplazmozą... usg za 2 tygodnie...dzisiaj wszedł mi 10 tydzień...dziewczyny a kiedy najlepiej sie zapisac na prenatalne ??
Już leć się zapisać. Pytają o tydzień w ktorym aktualnie jestes i sami ustalają datę badania Ja będę miala w 12+4Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2018, 15:35
Agulaa30 lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 17.09.2016 9tc
Aniołek [*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Agulaa30 wrote:Hejka...byłam u gina..w końcu załozył mi karte ciąży ..wyniki mam dobre i nie potrzebnie sie denerwowałam tą toksoplazmozą... usg za 2 tygodnie...dzisiaj wszedł mi 10 tydzień...dziewczyny a kiedy najlepiej sie zapisac na prenatalne ??
Agulaa30 lubi tę wiadomość
-
Beredda mieszkam w Milton Keynes , nie tak daleko Londynu , Luton już 10 lat tutaj . Dziś zadzwoniła do mnie położna zd nie przyszłam na pierwsze spotkanie , na co ja zdziwiona , ponieważ nikt mnie nie powiadomił o żadnym spotkaniu . Mam pierwsza wizytę 17 w szpitalu o dziwo , a nie w przychodni . Nadal złe się czuje , wymiotowałam 2 razy w pracy . Jeszcze 2h i koniec jutro wolne a miałam takie ambitne plany sprzątania . Dziś chyba odpoczynek po pracy