STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
wisienka94 wrote:Hej dziewczyny
Ja dziś wizytuję dlatego nie mogę już spać. Miałam zły sen związany z dzidzią
Martwie się po tym co tu ostatnio było na forum. Myślałam, że im dalej tym bezpieczniej..
Wszystko będzie pięknie Ciąża to taki fajny czas. Jeśli czujesz się dobrze, to korzystaj z tego zamiast się niepotrzebnie zamartwiać. Głowa do góry! Za kilka godzin zobaczysz swoje maleństwo
-
sallvie wrote:Sorki dopiero mam czas napisac .
Lekarz nie kazal lezec I tylko lezec wiec to daje mi nadzieje ze nie jest tak zle. Mam sie bardzo oszczedzac ale wiadomo raczej tyczy sie to np dzwigania corki czy latania po domu ze szmatkami I miotla.
W ilu % jest odklejone nie wiem, nie sluchalam w tym amoku, albo moze nawet nie mowil.
Lutke dostalam dopochwowo 1x dziennie 100mg i dupka 10mg tez 1x dziennie.
Do tego euthyrox i jakis lek na "p" pro... z tego co zrozumialam to jakby jest to komplet witamin + kwas foliowy.
No I do nastepnej wizyty zrobic badania. Morfo, mocz, glukoza, toxo, rozyczka i cos tam jeszcze.
Dzisiejszy dzien tak mnie wykonczyl ze ide spac. Dobranoc dziewczynki. Kolorowych snow dla Was I maluszkow.
To skoro nie masz nakazu leżenia, to chyba znaczy, że nie jest źle Popatrz, kilka dziewczyn pisało, że też miały z tym problem, a urodziły śliczne, zdrowe dzieci Będzie dobrze!sallvie lubi tę wiadomość
-
Witam sie;) dobrego dnia, przyjemnych wizyt
Ja mam zapchane zatoki i gardlo. Myslalam, ze juz mnie to ominie i tak sie cieszylam, ze dawno nie mialam problemu z zatokami... Bedzie ciekawie bo zawsze bylam na sterydach, inhalacjach itp. Teraz zostanie mi inhalacja ;p
-
Cześć. A ja miałam dziś koszmar że idę do więzienia. Już byłam ubrana w pomarańczowy strój więzienny. I tak plakalam że to pomyłka że ja jestem w ciąży. Strasznie się bałam że urodze w więzieniu co za glupoty
Miłego dzionkaZośkaaa lubi tę wiadomość
-
Mila83 wrote:To skoro nie masz nakazu leżenia, to chyba znaczy, że nie jest źle Popatrz, kilka dziewczyn pisało, że też miały z tym problem, a urodziły śliczne, zdrowe dzieci Będzie dobrze!
Pewnie tak kochana. Bedziemy robic wszystko zeby wszystko dobrze sie skonczylo i pewnie się skonczy ale dla mnie to taka "nowosc" bo ciaza z corka byla ksiazkowa albo i lepiej. A teraz już na praktycznie samym początku jakis problem.
Na szczescie jestem pod opieka dobrego lekarza więc ten stres jest troche mniejszy bo wiem co robiKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Onana36 wrote:A mnie ząb boli. W nocy obudził mnie ból. Dolną ósemka. Nic nie widać ale promieniuje do ucha. We wtorek mam wizytę u ortodonty i dentysty to zapytam. Miłego dnia.Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Paulcia28 wrote:Witaj w klubie. Ja mam ten sam problem , spuchniety policzek, ból od ucha aż po szyję i powiększone węzły chłonne i byłam wczoraj u dentysty. W pierwszym trymestrze ciąży nikt Ci nic nie zrobi z tą ósemka, dopiero między 4-7 miesiącem ciąży mogą usunąć. Ja biorę paracetamol ale słabo działa i ani nic nie mogę zjeść ani pić. Może w Polsce inaczej leczą?
-
MonaLiza wrote:WspółczujęDiagnoza:Azoospermia
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Ja nie wiem czy ciąża powoduje, że te ósemki zaczynają nagle wychodzić? Ja też dwa tygodnie temu się męczyłam z osemką ale nic na to nie brałam. Kilka dni nie mogłam jeść normalnych rzeczy, tylko płynne. Przetrwałam kilka dni i jakoś przeszło. Biedne te malutkie dzieci jak im wychodzą ząbki
-
wisienka94 wrote:Ja nie wiem czy ciąża powoduje, że te ósemki zaczynają nagle wychodzić? Ja też dwa tygodnie temu się męczyłam z osemką ale nic na to nie brałam. Kilka dni nie mogłam jeść normalnych rzeczy, tylko płynne. Przetrwałam kilka dni i jakoś przeszło. Biedne te malutkie dzieci jak im wychodzą ząbkiDiagnoza:Azoospermia
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
Ja ósemki mam wszystkie wyrośnięte. Jedną nawet usuniętą chirurgiczne i nikomu nie życzę 3 h mi wyrywał a potem 2 tygodnie z życia wyjęte... Na wyżynanie zębów polecam taką maść z żabką dla dzieci, jest niesamowita - mi pomogła na ósemki.
-
Moje ósemki wyrosły już wszystkie. 2 górne nawet usunęłam. Ta dolna jest cała, nic na niej nie widać, a usuwanie tylko w szpitalu bo w gabinecie żaden chirurg się nie podejmie-korzenie są poplątane z siódemką i tak z obydwu stron.❤03.04.2008 Córeńka
❤02.06.2010 Synuś
❤07.07.2018 14 tc- Synuś Mój Aniołek[*] -
Dziewczynki wczoraj miałam tak zakręcony dzień że masakra. A więc tak. Na wizycie wszystko super dzidzia ma 4 cm machalo rączkami i nóżkami średnich walilo jak dzwon. Mój mąż strasznie wzruszony i taki szczęśliwy że przyslonilo mu to problemy w pracy. Zdjęcie wrzucę później bo pisze z telefonu. Przyspieszylismy 1 dzień mamy 10+7. Na prenatalne jestem zapisana na 27.06 mam za darmo że względu na poronienie.
katepr, Paulcia28, Kobobo, wisienka94, sallvie lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 30.04.2017r - 5tc
Dwie kreski na teście 30.04.2018r. - Naturalny CUD
Ponad 2 lata walki.
-
U mnie tez ósemki wyrosły. Może krzywo, ale są I nigdy z żadną nie mialam żadnego duzego problemu. Czułam jakis dyskomfort, ale, zeby ból to nie siły Wam życzę dziewczynki i wytrwałości
Wisienka na pewno maluszek ma się dobrze i czeka by Ci pomachac rączkąPaulcia28 lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 17.09.2016 9tc
Aniołek [*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Mi się dziś tak śniło,że byłam z synem na zakupach, był już duży - taki na spacerówkę ;P Był aniołkiem a ja robiłam zakupy w sklepie i brałam sobie batony - moje ulubione i miałam wyrzuty sumienia, że dziecko słodyczy nie zna a ja wpierdzielam hahahaha
Paulcia28 lubi tę wiadomość
-
katepr wrote:Hej hej witam się sobotnio
Mi już dawno 8emki wyrosły całe trzy. Czwartej nigdy nie było i nie będzie nic mnie to wychodzenie nie bolało...
A ja mam prenatalne 13 lipca
To farciara mi zaczęły jakoś na początku gimnazjum a skończyły z końcem liceum