STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
katepr wrote:Hej hej witam się sobotnio
Mi już dawno 8emki wyrosły całe trzy. Czwartej nigdy nie było i nie będzie nic mnie to wychodzenie nie bolało...
A ja mam prenatalne 13 lipcaDiagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Dzień dobry dziś mąż „dyżuruje” od rana z małą a ja się wyspałam
Ja mam 4 piękne, zdrowe, proste ósemki, nawet nie wiem kiedy mi wyrosły, ale już jakoś dawno. Tylko że ja jestem po leczeniu ortodontycznym, w gimnazjum nosiłam aparat stały. Wtedy ortodonka uznała że lepiej jest zrobić miejsce dla tych ładnie rosnących ósemek i mam usunięte chyba na górze piątki a na dole czwórki. Co się moi rodzice stresu najedli że trzeba zdrowe zęby wyrywać... ale jest teraz wszystko dobrze, mam proste zęby i żadnych problemów. -
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fb47bf5495d0.jpg
Wszystko pięknie cudowny widok!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 12:27
Kobobo, Sanka, Ruddaa, sallvie, cotton, Paulcia28, MaryAnn, katepr, OlinkaO, MonaLiza, Paulina_2603 lubią tę wiadomość
-
Dobrej soboty. Ja dzis o poranku pieklam i robilam slodkosci z synkiem uwielbia to. Jest bardzo dumny. Ale balaganu z tego jest
Teraz sie relaksuje na zabiegu podologicznym a potem idziemy na burgery do butchera. Maja tez dobre steki ale krwiste wiec musze poczekac jeszcze 6 mcy na takie rarytasy.Paulcia28 lubi tę wiadomość
-
Hey dziewczyny przez te wszytskie problemy nie mogłam w nocy spać , już od 4 nie spałam za dużo myśli . Może dlatego , ze usłyszałam wczoraj to usuńmy ta ciąże . Mózg niech sobie ktoś usunie ... Zrobiłam sobie wolne z pracy dziś , nie dawno wstałam . I jak ręka odjął minęły mi mdłości i chęć na jedzenie . Wiec się martwię czy wszytsko wporzadku . Postanowiłam się trochę dokształcić literatura fachowa , i podtrzymującą na duchu . Znacie książki Reginy Brett ? Jesteś cudem ? Kochaj ? Chyba wrócę do nich . We wtorek lecę do pl to sobie dokupie trochę książek . Chciałabym już zobaczyć ten mały cud , i mieć pewność , ze wszytsko Okey byle do czwartku .
-
Hej hej. Ósemki Ale ja się z nimi meczyłam . Nie mam już 2 . Górna używałam jak karmiła i w szoku byłam bo czekałam na ból A co nie było. Z dolną miałam przejścia bo przez 3 miesiące miałam szczekoscisk. Zostały mi jeszcze dwie. Też jestem po noszeniu aparatu na stałe.
Co do samopoczucia to wyspałam się dzisiaj bo spałam.do 9. Ale chyba od upałów coś mi słabo bo wali mi serducho. Tak 95-100. Macie może Tak? -
Hejo.
Gratuluje udanych wizyt, cudne zdjecia!
Ja byle do poniedzialku, ech.
Ruda brak slow jezeli chodzi o teksty tego Twojego faceta. U mnie bylby skonczony. Bez szacunku nie ma związku,takie jest moje zdanie.
Matko wspolczuje jazd z ósemkami. Ja wszystkie usunelam chirurgicznie niecale 2 lata temu, bo tez sie zdecydowalam na apatar staly, a one byly w dziaslach tak ustawione, ze jakby zaczely rosnac to koniec. I potwierdzam, ze przy dolnych to byla totalna masakra, zjazd z bólu przez 2 tygodnie:/ A dzisiaj sie wlasnie unowilam na zdjecie aparatu w przyszlym miesiącu:)wisienka94 lubi tę wiadomość
Natalka 09.12.'15 ♥️
Klaudusia 20 tc, (*) 08.01.'18
Michaś 18 tc, (*) 09.08.'18
Kornelka i Emilka ~1k2o~ 💕 02.12.'19
..............................................
Hashimoto, trombofilia (białko S- 55%, MTHFR C677T homo, PAI 1 homo); ANA2 1:2560; niewydolność cieśniowo-szyjkowa-> TAC od X.'18 -
Salviee jak nie ma nakazu lezenia to moze faktycznie nie jest tak złe. Ale oszczedzaj sie i dbaj o siebie, musi byc dobrze:)
Co do mówienia dzieciaczkom o ciąży. Moja Natka cala poprzednia ciążę tulila sie do brzuszka, sluchala ze mna serduszka...
Ostatnio jak mnie chciala pacnąć w brzuch to powiedzialam, ze nie wolno bo tak jest dzidzius. A ona sie pyta "Klaudusia? Klaudusia tam jest?" Myslalam, ze serce mi pęknie.sallvie, Paulcia28 lubią tę wiadomość
Natalka 09.12.'15 ♥️
Hashimoto, trombofilia (białko S- 55%, MTHFR C677T homo, PAI 1 homo); ANA2 1:2560; niewydolność cieśniowo-szyjkowa-> TAC od X.'18 -
Mi detektor ratowal nerwy w poprzednich ciazach. Po ostatniej go sprzedalam, ale raczej kupie znowu.Natalka 09.12.'15 ♥️
Ponieważ mam wizyty tak rzadko , co 5, 6 tyg . A już w sierpniu nie będę miała wogole wizyty w pl ( same bilety kosztują jakieś 200f na jedna osoba i nie mam szans na urlop ) to zastanwiam się nad kupnem , tak samo jak nie będę mogła już latać do pl
-
GaliGall wrote:Hej kobietki. Troche przepadlam w wymiotach i bolach glowy powoli wracam
Do siebie. Kroplowka z elektrolitami postawila mnie troszke na nogi. Czy sa tu jakies kobietki ktore maja wiedze na temat prywatnych klinik we Wroclawiu np?
Ja wiem tylko o prywatnym Medicoverze w Warszawie.
We Wrocławiu nie słyszałam.
Mój ukochany jak dziś wróciłam z podróży to zaczął całować mój brzuszek i mówić: witaj Groszku, tatuś już jest z Tobą ’wzruszyłam się, to było słodkie3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Ruda współczuję sytuacji Pisałaś kiedyś, że on mieszka w Twoim mieszkaniu. Może spakoj jego rzeczy i po prostu wystaw za drzwi. Albo akceptuje Twoje warunki, albo do widzenia. Dasz radę, na pewno. Twoja córka jest już nastolatką, więc będziesz miała w niej pomoc. A Twoj i tak bedzie musiał placic alimety na dziecko. Trzymaj się kochana, bądź silna i nie daj się tak traktować :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 16:21