STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
A ja zapomniałam o sodzieObudziłam się i tak mi się chciało siku, że poleciałam prosto do kibelka. Może jutro mi się uda
Ja smaruję tylko cycki, bo tak mi urosły, że już widzę delikatne blade rozstępy:-(
Też bym gdzieś pojechała, ale z Warszawy wszędzie mam daleko
-
Magdoczka! Z Warszawy daleko?! No co Ty
Jeszcze pendolino do Gdańska, albo słonecznym i raz dwa można
Nawet nie trzeba samochodem ;P I do tego nad jeziora też nie jest daleko.
Mi lekarz nic nie mówił o smarowaniu brzucha przed usg -
Seli wrote:Magdoczka! Z Warszawy daleko?! No co Ty
Jeszcze pendolino do Gdańska, albo słonecznym i raz dwa można
Nawet nie trzeba samochodem ;P I do tego nad jeziora też nie jest daleko.
Mi lekarz nic nie mówił o smarowaniu brzucha przed usg
Etam, nad morze ze 4h, w góry z 5h, na Mazury ze 3h.. A ja strasznie nie lubię długich podróży
-
MonaLiza wrote:Ja właśnie nie lubię zbytnio się niczym smarować i rzadko to robię. Bo wydaje mi się tłuste wszystko , cieplej mi się robi itd. A sorbetu do ciała nigdy nie miałam.
Też tak mamdlatego sorbet mi podpasował
podobno ważne by kark też smarować jeśli chodzi o zmarszczki
-
Magdoczka wrote:Etam, nad morze ze 4h, w góry z 5h, na Mazury ze 3h.. A ja strasznie nie lubię długich podróży
Ej, to nie jakieś strasznie długieW godzinę to ciężko gdzieś dojechać, z jakiejkolwiek miejscowości
Dla mnie długa podróż to 8-10 h
-
Magdoczka wrote:Dla mmie max. 2 h
To chyba nigdzie nie pojedzieszMy z Wrocka jedziemy do Władysławowa
to spory kawałek ale trudno
-
Seli wrote:To chyba nigdzie nie pojedziesz
My z Wrocka jedziemy do Władysławowa
to spory kawałek ale trudno
Wow, podziwiam
My ostatnio jechaliśmy godzinę i tak mnie to zmęczyło, że po dotarciu do celu musiałam się położyć na pół godziny, bo byłam kompletnie do niczego
-
Magdoczka wrote:Wow, podziwiam
My ostatnio jechaliśmy godzinę i tak mnie to zmęczyło, że po dotarciu do celu musiałam się położyć na pół godziny, bo byłam kompletnie do niczego
No ja będę w 20 tcale nie chce leżeć całą ciążę. Jak się zmęczę to odleżę
Ale dawno nie byłam na wakacjach, chce odpocząć, za rok może z maleństwem też się coś uda
-
Ja w pracy robię trasy po 2,5 godziny w jedną stronę dziennie. Więc dla mnie podróż długa to powyżej 5 godzin w jedną stronę. I z Wawy jest optymalnie bo tyle samo w góry i tyle samo nad morze
Seli muszę wypróbować ten sorbet właśnieTwarzy też nie smarowalam niczym do 30stki. Ale muszę leczyć facjate i smaruje ble
-
MonaLiza wrote:Ja w pracy robię trasy po 2,5 godziny w jedną stronę dziennie. Więc dla mnie podróż długa to powyżej 5 godzin w jedną stronę. I z Wawy jest optymalnie bo tyle samo w góry i tyle samo nad morze
Seli muszę wypróbować ten sorbet właśnieTwarzy też nie smarowalam niczym do 30stki. Ale muszę leczyć facjate i smaruje ble
Może też Ci się spodobaja twarz smaruje na zimę physiogelem i na lato pharmacerisem 50
bo mam cerę naczynkową.
-
Seli wrote:Może też Ci się spodoba
ja twarz smaruje na zimę physiogelem i na lato pharmacerisem 50
bo mam cerę naczynkową.
-
MonaLiza wrote:Te sorbety to na pewno yves rocher? Nie mogę znaleźć.
Aż poszłam sprawdzićrzeczywiście nie z tego a z the body shop
nie wiem czemu byłam przekonana, że z yves... Bo głównie z yvesa kupuje żele i pilingi
mam sorbet truskawkowy
MonaLiza lubi tę wiadomość
-
Crisperss wrote:Oj laski... serio wierzycie w ten test z sodą? To czy się zapieni czy nie zależy od stężenia moczu (czy dużo pijecie, co jecie w ciągu dnia, jakie ph ma mocz) a nie czy będzie chłopak czy dziewczynka.
Nie nakręcajcie się. Niby każda chce po prostu zdrowe dziecko ale tak w głębi będzie krążyła myśl o jednej z płci... później człowiek jest rozczarowana
Ja juz wczoraj pisalam jestem sceptyczna do WSZYSTKICH przesadow i wrozbz corka wszystko mi wskazywalo na chlopca a 100% dziewczynka
Ale dla zabawy mozna i test sobie z sody zrobic -
Seli wrote:Aż poszłam sprawdzić
rzeczywiście nie z tego a z the body shop
nie wiem czemu byłam przekonana, że z yves... Bo głównie z yvesa kupuje żele i pilingi
mam sorbet truskawkowy
ale pamiętam jak kiedyś wchodziły masła do ciała. Miałam truskawkowe z Body Shop. Boże ledwo się powstrzymywalam by to nie jeść
-
MonaLiza wrote:U mnie nie ma tych obu sklepów
ale pamiętam jak kiedyś wchodziły masła do ciała. Miałam truskawkowe z Body Shop. Boże ledwo się powstrzymywalam by to nie jeść
Też miałammiałam jabłko pieczone i jakąś żurawinę, super było
body shop jest fajny ale ta sama jakość jest w yves a jest taniej
MonaLiza lubi tę wiadomość
-
Dla mnie 4h to super szybka podroz hehe. My jezdzimy ponad 8h na wakacje zawsze
Ja nie wierze w takie głupie testy z sody obrączki czy inne tego typu
Smarować sie nie potrafie. Lepię się i wkurza mnie ze sie ubrac odrazu nie mogęSeli a ten sorbet pozostawia jakas tlusta warstwe nieprzyjemną? Jak nie to też się chyba skuszę