STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulcia28 wrote:Ja mam prenatalne za 13 dni , ale najpierw w piątek wizyta u ginekologa ,jeśli on powie że wszystko jest dobrze to trochę odetchne.
Ma któraś z Was mleczny śluz??Paulcia28 lubi tę wiadomość
11.2017 - aniołek 8tc
-
agniesja wrote:Cześć Dziewczyny! Chciałam do Was dołączyć, tp mam na 28 stycznia
Sama jestem styczniowa, więc najprawdopodobniej będzie kolejny wodnik w rodzinie
Mam 33 lata i to moja druga ciąża, taka z zaskoczenia, bo nie planowałam więcej dzieci
Z dolegliwości to niestety męczą mnie mdłości od rana do nocyCzasami przydarzy się jakiś pawik. Codziennie czuję się jakbym miała mega kaca i była po nieprzespanej nocy, ehhh
WitajJa czuje się często jak naćpana
agniesja lubi tę wiadomość
-
spaceangel wrote:mnie też. równo za tydzień prenatalne a ja nadal absolutnie zero objawów ciąży oprócz sikania. wszystkie najczarniesze scenariusze już przerobiłam
Ja to samo od poczatku ciazy poza sennoscia zadnych objawow.Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
spaceangel wrote:hehe pewnie obie powinnyśmy się cieszyć no ale cóż wolałabym mieć chociaż cycki bolące
Ja w ciazy z corka myslalam ze lajtowo przechodze a jednak jeszcze bardziej sie da bo z nia to i cycki pobolewaly i mdlisci sie zdazaly I nawet wymiotowalam dwa razy, a teraz nictylko ciaza trudniejsza bo z cora bezproblemowa a tu juz na starcie jakies odklejanie sie kosmowki .
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Ja myślałam, że lajtowo przejdę
na początku nawet nie było źle ale wymioty, zawroty głowy... Taka senność i osłabienie, że masakra
Liczę,że teraz się to uspokoi.
Piersi rosną ale nie bolą, więc może tragedii nie będzie -
spaceangel wrote:hehe pewnie obie powinnyśmy się cieszyć no ale cóż wolałabym mieć chociaż cycki bolące
sallvie, Paulcia28, mommytobe lubią tę wiadomość
-
Seli ja na tym etapie w ciazy z cora mialam juz rozstepy na cyckach bo wlasnie tak szybko rosly haha
Teraz jeszcze zadnej zmiany w ciele. Jutro zobaczymy jak waga po ostatnim tygodniu sie zmienilaKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
agniesja wrote:Cześć Dziewczyny! Chciałam do Was dołączyć, tp mam na 28 stycznia
Sama jestem styczniowa, więc najprawdopodobniej będzie kolejny wodnik w rodzinie
Mam 33 lata i to moja druga ciąża, taka z zaskoczenia, bo nie planowałam więcej dzieci
Z dolegliwości to niestety męczą mnie mdłości od rana do nocyCzasami przydarzy się jakiś pawik. Codziennie czuję się jakbym miała mega kaca i była po nieprzespanej nocy, ehhh
Cześć ☺ chyba Cię kojarzę z forum betahcg. Rozgość się u nas. Ja mam termin na 25 więc tylko 3 dni różnicy u nas. Z kolei u mnie objawy słabe, za to krwiak jest i muszę leżeć, więc też nie ciekawie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 09:20
-
Jenny Wren wrote:Cześć ☺ chyba Cię kojarzę z forum betahcg. Rozgość się u nas. Ja mam termin na 25 więc tylko 3 dni różnicy u nas. Z kolei u mnie objawy słabe, za to krwiak jest i muszę leżeć, więc też nie ciekawie.
Dziewczyny z tamtego wątku uciekły do Lutówek, więc i ja postanowiłam się przenieść, żeby umilić sobie czas w pracy i po prostu poplotkować
Dzięki za miłe przyjęcie
Jej, to nieciekawie z tym krwiakiemCzy jest szansa, że się wchłonie?
Mi niestety grozi nadciśnienie, które miałam też w pierwszej ciąży i już na piątkowej wizycie miałam ponad 150/100Od tamtej pory muszę mierzyć 3 razy dziennie. Boję się, że tak jak poprzednio będę musiała iść na zwolnienie ze względu na ciśnienie, a mam taką sytuację w pracy, że nie mogę sobie na to pozwolić i w sumie to też nie chcę siedzieć w domu.
-
rozgosc się , mam nadzieję że mdłości wkrótce przejdą. Spokojnej i nudnej ciąży życzę
agniesja lubi tę wiadomość
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
sallvie wrote:Seli ja na tym etapie w ciazy z cora mialam juz rozstepy na cyckach bo wlasnie tak szybko rosly haha
Teraz jeszcze zadnej zmiany w ciele. Jutro zobaczymy jak waga po ostatnim tygodniu sie zmienila
Ja mam o dwa rozmiary większe... I na jednym mały rozstęp... nie duży ale już mnie denerwujecoś czuje, że bardziej cycki mam zagrożone niż brzuch...
-
-
Hej hej.
Seli ja nigdy nie miałam problemów z pamięcią i nie byłam roztrzepana a w pierwszej ciąży tragedia ciągła skleroza itd . Niestety po ciąży troszke sie polepszyło ale chyba nie do końcazobaczysz co będzie w połogu jak urodzisz to dopiero jest rollercoaster
Witam nową koleżankę
Ja mam lekko opuchnięte takie jak przed @ piersi i takie pozostaną zapewne.
Ja jem kanapeczki z pasztetem i kiszonym ogórkiem mmmmmmWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 09:55
Paulcia28, Zośkaaa lubią tę wiadomość
-
spaceangel wrote:Zamierzam dziś poczuć się jak prawdziwa ciężarna..
Właśnie gotuje mi się bób na śniadanie!
smacznego. Ja zjadłam galaretkę z kurczaka i z odrobiną kwasku cytrynowego , pycha mi wyszła, a w lodówce jeszcze trzy miseczki czekają.
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
katepr wrote:Hej hej.
Seli ja nigdy nie miałam problemów z pamięcią i nie byłam roztrzepana a w pierwszej ciąży tragedia ciągła skleroza itd . Niestety po ciąży troszke sie polepszyło ale chyba nie do końcazobaczysz co będzie w połogu jak urodzisz to dopiero jest rollercoaster
Witam nową koleżankę
Ja jem kanapeczki z pasztetem i kiszonym ogórkiem mmmmmm
hehehehenie pociesza mnie to
zginę w takim razie
-
katepr wrote:Hej hej.
Witam nową koleżankę
Ja jem kanapeczki z pasztetem i kiszonym ogórkiem mmmmmmkatepr lubi tę wiadomość
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
nick nieaktualny
-
hejka myślicie że rodząca może sama pojechać autem do szpitala rodzić? czy przy drugim porodzie tak szybko to idzie że lepiej dzwonić po karetkę? boję się że mąż będzie wtedy w pracy i zostanę sama... jeszcze sporo czasu do porodu ale ja już się martwię wszystkimi aspektami