STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
ja miałam na początku ..pozniej spokój a teraz od 4 dni znowu ale tylko po sniadaniu .... nie jem duzo...zjem z 2 lub 3 kanapki i zaraz rosnie w gardle i ląduje w kibelku ... troche dziwne ...
Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY
.
-
Czy ja wiem czy dziwne, ciąża
ja od tygodnia nic a dziś dwa razy -
ja raz miewalam tylko rano, raz wieczorami tylko, a nieraz to i caly czas
także.... No różnie bywa. Może akurat nie podchodzi to co zjadłaś? Mojemu jak nie podpasuje coś to chociaż zjem to zaraz zwracam.
-
ja dzisiaj zaszalałam... kupiłam łózeczko ..w sensie odkupiłam po 1 dziecku
w super stanie... , leżaczek hybrydowy , nowy komplet minky
..hehe nie mogłam sie oprzeć
Paulina_2603, toyotarav4 lubią tę wiadomość
Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY
.
-
Minky?
Ja mam upatrzone, ale kiedy kupię... To nie wiemNa razie nie mam czasu biegać po sklepach i szaleć, jedynie przeglądam internet i sobie upatrzylam wózki, łóżeczko, przewijak, leżaczek itp.
-
Agulaa30 wrote:tak minky bo mi sie podobaja a laska ma teraz w promocji na grupie na fb
ja tylko kupuje na necie... nie mam czasu latac po sklepach
Ja będę miala wiecej w nastepnym tygodniu, bo pisze mgr
a co to te minky? -
A no widzę
mi też się podobały ale ostatecznie koce skradly moje serce
-
Agulaa30 wrote:dziwne dlatego ze tylko po sniadaniu
hehe.. a w ciagu dnia zero!!
Ja zwaracalam tylko wieczorami. Dwa razy rano ale to bylo przed wizytami I nerwy wziely gore
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Ja przez tydzien nie mialam a dzis dwa razy... wiec trace nadzieje ;p
-
Mammamia11 wrote:A ja już nie mogę doczekać się jak będę znała płeć dziecka, zamówię masę materiałów i będę siedzieć i szyć całą wyprawkę do łóżeczka, wózka, kocyki i nie duperelety:)
już tyle inspiracji mam w tel że ciężko.sie b3dzie zdecydowac:)
Ja mam troche materialow, zamawialam gdy jeszcze nie bylam w ciazy tak "na zaś"i nie moge jakos się zabrac do szycia.
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Cześć dziewczyny.Ale sobie wstydu narobiłam. Zasłabłam u babki na paznokciach. Musiałam się położyć u niej na fotelu kosmetycznym bo zrobiło mi się czarno przed oczami oblały mnie poty i bym zemdlała. Migrena od wczoraj nie odpuszcza
11.2017 - aniołek 8tc