STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnuka wrote:Dziewczyny wiem, że zmieniam temat, ale muszę się Wami podzielić moim wielkim stresem związanym ze sklerozą ciążową, która jest okropna
Jutro mam rozmowę kwalifikacyjną w sprawie pracy, bo na razie mam umowę zastępstwo, a jutro będę walczyła, żeby dostać normalną umowę na czas nieokreślony i wtedy być spokojnie na macierzyńskim i później mieć gdzie wrócić...
i strasznie mnie dzisiaj stres zżera, że przez tą sklerozę przepadnę tam jutro... ;< trzymajcie proszę kciuki!
A skleroza to nie inaczej brak pamięci? :p
Trzymam kciuki, też miałam stresa w czerwcu, umowa na zastępstwo kończyła mi się 31.8 i dostałam nową jeszcze w lipcuMam spokojną głowę, taki luz i spokój jest naprawdę teraz ważny.
Dziś zrobiłam bitki i leśny mech znówtak mi ciężko zabrać się za siedzenie na lapku i pisanie w wordzie poprawek.
-
Agnuka kciuki za pozytywny efekt rozmowy
Odebrałam wyniki badań i teraz w ciąży mam lepsze wyniki tarczycy niż przed. Cieszę się bardzo.
Coś nasze dziecko od dwóch dni jakoś leniwe. Ruszało się tylko rano... Kurcze matki to mają chyba we krwi zamartwianie się... Dobrze, że w środę wizyta. Już nie mogę się doczekać! -
Dziewczyny ja też biorę heparyne i dzisiaj na wizycie się dowiedziałam, że odstawiamy dopiero po połogu. Ja dzisiaj miałam akcje z zastrzyki em rano, bo młoda się tak wypiela że się wystraszylam i szybko wyciągnęłam igłę. Myślę że będzie duży sliniak. Też mam zrosty, ale jeszcze staram się szukać miejsc gdzie igła wchodzi bez problemu.
Czy mogłabym prosić o zmianę płci i imienia na pierwszej stronie?? Dziewczynka Hania/Agatka -
Paulina_2603 wrote:Agnuka kciuki za pozytywny efekt rozmowy
Odebrałam wyniki badań i teraz w ciąży mam lepsze wyniki tarczycy niż przed. Cieszę się bardzo.
Coś nasze dziecko od dwóch dni jakoś leniwe. Ruszało się tylko rano... Kurcze matki to mają chyba we krwi zamartwianie się... Dobrze, że w środę wizyta. Już nie mogę się doczekać!
Mój maluch z kolei się rozkręcił i jak wieczorem zaczyna kopać to nie chce skończyćAle w końcu mogę się cieszyć ruchami
-
Witam się
60% ciąży na paseczku załadowane, zaczynam 25tc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a5c5642b1695.jpg
czarnaiwi, Magdoczka, 8485, MaryAnn lubią tę wiadomość
-
Seli wrote:A skleroza to nie inaczej brak pamięci? :p
Trzymam kciuki, też miałam stresa w czerwcu, umowa na zastępstwo kończyła mi się 31.8 i dostałam nową jeszcze w lipcuMam spokojną głowę, taki luz i spokój jest naprawdę teraz ważny.
No tak, skleroza to zaniki pamięci. Dlatego obawiam się, że zapomnę podstawowych rzeczy na rozmowie i klops, skoro mam czasami trudności z ogarnięciem życia codziennego.
zazdroszczę, że u Ciebie skończyło się to po prostu na dostaniu nowej umowy i koniecu mnie z uwagi, że to administracja, to wszystko musi być takie oficjalne -.- oficjalny konkurs, wyłanianie kandydatów, rozmowy kwalifikacyjne przy 5 osobowej komisji, masakra
a jak pójdzie dobrze, to i tak to nie koniec - jeszcze 3 miesięczna służba przygotowawcza na stanowisku, później egzamin i dopiero po pozytywnym wyniki egzaminu dostaje się umowę
ech, tyle stresu.
Dziękuję za kciuki :* dam znać ok południa jak mi poszło -
Agnuka wrote:No tak, skleroza to zaniki pamięci. Dlatego obawiam się, że zapomnę podstawowych rzeczy na rozmowie i klops, skoro mam czasami trudności z ogarnięciem życia codziennego.
zazdroszczę, że u Ciebie skończyło się to po prostu na dostaniu nowej umowy i koniecu mnie z uwagi, że to administracja, to wszystko musi być takie oficjalne -.- oficjalny konkurs, wyłanianie kandydatów, rozmowy kwalifikacyjne przy 5 osobowej komisji, masakra
a jak pójdzie dobrze, to i tak to nie koniec - jeszcze 3 miesięczna służba przygotowawcza na stanowisku, później egzamin i dopiero po pozytywnym wyniki egzaminu dostaje się umowę
ech, tyle stresu.
Dziękuję za kciuki :* dam znać ok południa jak mi poszło
O ja... to rzeczywiscie nie taka prosta sprawa... U mnie poszlo blyskawicznie bo dyrektorka jak stwierdzila musze miec spokojtrzymam kciuki by wszystko poszlo dobrze!
Agnuka lubi tę wiadomość
-
Dzięki
Jadę zawiezc l4... jestem w czarnym tylku dzis ;/ z czasem bo zapomnialam portfela, zawrocilam sie to miejski pociag mi uciekl, jest juz prawie 9... a mam sporo roboty dzis ;( -
Marrtaa wrote:Dasz radę, trzymam kciuki:-)
Wlasnie zaczelam powatpiewac jak sie wyrobie... plus tylko taki, ze malo snu potrzebuje to najwyzej dzis nie bede spac ;p -
Marrtaa wrote:Jeszcze śpisz w dzień? Ja ostatnio i w nocy nie mogę wierce się i kręcę a od 4 już nie śpię...
Nie... ale potrafie spac tylko 4-5 h na cala dobe ;p chodzi mi, ze moge nie spac w nocy do rana. -
Marrtaa wrote:Czyli nie jestem sama;-)
Ciaza dodaje powera teraz -
Ja juz wracam, szybkie zakupy i dzis spinam sie bo ilez mozna ;p a tak mi sie nie chce...
-
Aktualizacja brzuszka
Zdjęcie z niedzieli - rozpoczęty 25 tydzień
Robi się piłeczka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/11ea2c5a4c68.jpgSeli, Magdoczka, Sylwunis, MaryAnn lubią tę wiadomość