STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Seli wrote:Rozumiem, to inna sprawa
Ja jestem trochę podłamana parkiem obok... Po prostu wali szczynami i siedzą tam same łapsy...nie ogarniam, że to prawie centrum miasta... Będę chodziła w inne strony.
W Krakowie w większości parków jest ten sam problem.. rok temu byłam świadkiem jak przy rynku „żule” pozajmowali wszystkie ławki, bo każdy sobie leżał, w okol małe butelki po wódce i inne śmieci, zapach taki, ze można było tam bez problemu pawia puścić i akurat podjechała straż miejska, wyszła z samochodu - pewnie na patrol- zobaczyła ich, wsiedli szybko z powrotem do wozu i nara
Dopadło mnie przeziębienieobudziłam się o 4 z katarem, bólem gardła i głowy plus teraz kaszel i tyle było spania
-
Ja na szczęście będę miała gdzie chodzić na spacery
Blisko mnie jest Ogród Botaniczny
Mała wczoraj wieczorem przeszła samą siebie. Chyba trenowała fitness. Jeszcze nigdy tak mocno nie kopala. I chyba się przyciągała, bo brzuch z prawej strony był wypukły, a z drugiej prawie płaskiŚmiesznie to wyglądało, takie małe ufko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2018, 08:46
-
Ja mam wały nad odrą
i jeszcze inny park blisko. Ale tamten to tragedia...
-
Paulina_2603 wrote:Ja na szczęście będę miała gdzie chodzić na spacery
Blisko mnie jest Ogród Botaniczny
Mała wczoraj wieczorem przeszła samą siebie. Chyba trenowała fitness. Jeszcze nigdy tak mocno nie kopala. I chyba się przyciągała, bo brzuch z prawej strony był wypukły, a z drugiej prawie płaskiŚmiesznie to wyglądało, takie małe ufko
Czarek wczoraj też wieczorem się rozkopał, nawet tatuś był zdziwiony, że tak mocno kopie i o dziwo kilka kopniaków poczuł pod rząd, a normalnie Czarek przestaje kopac gdy M przylozy rekeMega lubi tę wiadomość
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Wczoraj zabrałam się za malowanie łóżeczka
Przeżyło moją siostrę, mnie, mojego brata i nadal świetnie się trzyma, trochę odswiezenia i wygląda jak nie to łóżeczko
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1834967cd37d.jpgolkakarolka, Mega lubią tę wiadomość
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
Zośkaaa wrote:Czarek wczoraj też wieczorem się rozkopał, nawet tatuś był zdziwiony, że tak mocno kopie i o dziwo kilka kopniaków poczuł pod rząd, a normalnie Czarek przestaje kopac gdy M przylozy reke
Widzę, że Czarek też będzie miał wielopokoleniowe łóżeczkoNasza też będzie spała w łóżeczku po mojej siostrze, po mnie i po moich siostrzenicach
olkakarolka lubi tę wiadomość
-
Paulina_2603 wrote:U nas jest to samo! Jak tylko mąż przełoży rękę, to Mała się nie rusza
Widzę, że Czarek też będzie miał wielopokoleniowe łóżeczkoNasza też będzie spała w łóżeczku po mojej siostrze, po mnie i po moich siostrzenicach
Macie już imię?
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
Tak w ogóle gdyby brać pod uwage mój wstepny grudniowy termin porodu pod uwage to zostaje nam 100 dni dziś
Lisa24 lubi tę wiadomość
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
Zośkaaa wrote:Macie już imię?
Na liście jest 6 imion, które nam się powtórzyły.
My za dwa dni mamy studniówkęA jeśli potwierdzi się, że będę miała indukowamy wcześniej poród przez cukrzycę ciążową, to pewnie pierwsza się tu rozpakuje
-
Hej Lili
Chłopiec? a pierwszy synek czy już masz maleństwo?czymś się zajmujesz? Jesteś na l4? w pracy?
rozgaduj się i rozgość
Ja studniówkę mam we wtorekakurat jak będę bronić mgr
(mam nadzieję).
-
Lili88 wrote:Dziewczyny czemu ucina mi posty? Pisze z tel. Macie moze aplikacje belly? Jest wogole taka?
Nie ma, ale może dodajesz emotki z telefonu i ucina? -
Lili88 wrote:Dziewczyny czemu ucina mi posty? Pisze z tel. Macie moze aplikacje belly? Jest wogole taka?
Gratulacje!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2018, 13:40