STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina to super wiadomości !
Ja byłam dzisiaj u kardiologa. Akurat jak siedziałam w poczekalni to miałam kołatanie serca, wyszło mi tętno 120 i ciśnienie 140/90 gdzie zawsze mam ok 90/60 czasami nawet 80/60.. ale powiedziała ze przy ataku kołatania i skoku tętna lepiej ze mi ciśnienie rośnie niż jakby spadało akurat.. zleciła mi echo i holter do zrobienia i dała lek (bloker), który mam brać przy tętnie powyżej 100. Do tego unikać dużego wysiłku fizycznego, sporo leżeć, unikać stresu i mierzyć ciśnienie 2 razy dziennie. Stwierdziła, ze to pewnie skutek uboczny euthyroxu, ale z niego nie mozemy zrezygnować i żeby się tym nie stresować bo nie ma potrzeby -
Paulina dobre wiadomości
Witam się i jadziś idę na warsztaty z chustowania "noszeniaki". Mąż mnie kawą dobudza i jakaś aura taka deszczowa. Jutro za to mam wieczorny wypad z koleżankami
a w weekend z mezem kino zachaczymy.
-
czarnaiwi wrote:udało mi się wylicytować kombinezon z HM
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/74be63a3f02b.png
bardzo fajnyczarnaiwi lubi tę wiadomość
-
I ja witam się z rana
Kombinezon świetny, bardzo lubie dziecięce rzeczy z h&m dobra jakość.
Ja też zamierzam dziś prać ciuszki dziecięce, miało być dziś 19 stopni ale puki co jest pochmurno a chciałam suszyć na dworze bo jest tego multum I na suszarce mi sie nie zmieści. Mąż twierdzi że za wcześnie na pranie ale zanim poprasuje to wszystko to zejdzie mi troche.Lili88 -
ja też jeszcze nie piorę, w zasadzie to ciuchy po synku są jeszcze w piwnicy a to co mam dostać po siostrzenicy jeszcze do mnie nie dotrało..
robicie już ostateczne pranie czy będziecie jeszcze raz prać??
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
ja codzienie od 6,00 na nogach moja mala chodzi do 4 kl i caly czas siedzimy nad lekcjami to jest jakas przesad nie mam czsu na nichttps://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
Ja wreszcie po wizycie. Bez usg niestety bo uznał że nie trzeba
Ruchami młodej mam się absolutnie nie przejmować jeżeli nie zdarzy mi się w ciągu dnia wyczuć chociaż raz 10ruchów/2h to mam przyjść ale generalnie nawet jak się ruszy 10 razy w ciągu dnia to też jest ok. Pobrał mi próbkę na cytologię i kazał powtórzyć wszystkie badania ale dopiero za 3 tygodnie jak mniej więcej mam wizytę. Wspomniałam o upławach to powiedział że jeżeli nie towarzyszy mi ból swędzenie albo inna dolegliwość to mam się nie przejmować bo w ciąży zdarzają się infekcje i nie ma sensu ich od razu leczyć bo powracają. Trochę pobolewa mnie pęcherz więc mam dużo ciepłego pić i się ubierać jak będzie bardzo bolało to mam przyjść. Następna wizyta za 3 tygodnie i będziemy się już umawiać na usg w okolicach 30 tygodnia. To na tyle idę sobie zrobić herbatę
11.2017 - aniołek 8tc
-
Lisa24 wrote:Jakiego używacie proszku do prania ubranek dla noworodków?
)
Lisa24 lubi tę wiadomość
-
Lisa, ja kupiłam Lovela w biedronce w promocji byla:) pranie zrobię pewnie koło Bożego Narodzenia, wiem trochę późno ale ja tak strasznie nie lubię prac:) A że suszę w suszarce elektrycznej to nie będzie to problem jakiś, wieszać ściągać nie trzeba A pasować też nie będę, wyparza się dodatkowo w suszarce i to wystarczy:)
Lisa24 lubi tę wiadomość