STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Olkakarolka
Kiedy masz wizytę? I daj znać jak kupisz ten zastrzyk na konflikt, boje się że to moze nie być takie łatwe, podobno ciężko o niego w aptekach,hurtowniach.
A jak u was że skurczami? Często występują? Mocne? Bolesne ?
Ja zauważyłam że leżąc mam częściej. Dziś już wstałam z wyrka i zamierzam trochę poprasować. -
Seli wrote:Tylko synkowi nie nakupię tyle kiczu co sobie hahaha
Mojego nie namawiam już, ale nie chcę kłótni. Za to jak go traktowała... Niech siedzi sama z teściem, a on niech ją znosi jak mu tak wygodnieale od synka mi wara.
My idziemy do kina na "Kler"
Też chcę ten film obejrzeć ale stwierdziłam ,że w zaciszu domowym to sobie przeklinam i podyskutuję z mężem bez oporów a film kontrowersyjny więc ciężko będzie opanować emocje:) -
Kendy wrote:Też chcę ten film obejrzeć ale stwierdziłam ,że w zaciszu domowym to sobie przeklinam i podyskutuję z mężem bez oporów a film kontrowersyjny więc ciężko będzie opanować emocje:)
Czy ja wiem czy kontrowersyjny? Przesmiewczynabijaja sie z policjantow, z nauczycieli a jak z ksiezy to od razu kontrowersja ;p co ludzie nie widza jak jest? Ja po samym zwiastunie przypomnialam sobie o ksiedzu spod rodzinnej miejscowosci ;p na wiosce jest ksiedzem a jak przyjezdzal do miasta to z kobieta i dzieckiem jako nie ksiadz ;p a male miasto i wiocha, na pewno nikt nie rozpoznawal ;p hahaha
Ja nie mam zadnych skurczy... za to mlody jak sie ulozy mi pod zebrami... albo wypchnie mi cos to mam wrazenie jakbym miala cos tam "zawiniete" ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2018, 12:35
-
Seli wrote:Czy ja wiem czy kontrowersyjny? Przesmiewczy
nabijaja sie z policjantow, z nauczycieli a jak z ksiezy to od razu kontrowersja ;p co ludzie nie widza jak jest? Ja po samym zwiastunie przypomnialam sobie o ksiedzu spod rodzinnej miejscowosci ;p na wiosce jest ksiedzem a jak przyjezdzal do miasta to z kobieta i dzieckiem jako nie ksiadz ;p a male miasto i wiocha, na pewno nikt nie rozpoznawal ;p hahaha
Ja nie mam zadnych skurczy... za to mlody jak sie ulozy mi pod zebrami... albo wypchnie mi cos to mam wrazenie jakbym miala cos tam "zawiniete" ;p
Mi młoda chyba jeszcze nigdy w żebra nie kopła na razie pływa nisko albo w poprzek pępka
11.2017 - aniołek 8tc
-
spaceangel wrote:My też chcemy iść na kler mąż jest bardzo za kościołem ja niezbyt zobaczymy jak będzie
Mi młoda chyba jeszcze nigdy w żebra nie kopła na razie pływa nisko albo w poprzek pępka
No to nie kopanie, a spokojne lezenie i upychanie sie tam, gdzie ma najciasniej... -
Seli ja też tak zapowiadałam
że nie chce nikogo, ale byłam sama od 9 do 22 plus nocki bo maz tak pracowal, w dzien odsypial, młody krzykacz wiec pomoc mamy okazała się niezbędna jednak. Co innego jak partner moze wziac wolne na ten pierwszy okres po porodzie. Teraz chce jednak być sama, rodzice moga mi jedynie synka z przedszkola odebrać i podrzucić, ale zobaczymy czy wypali tym razem hahaha.
Moi rodzice wyjezdzają często chociazby do moich dziadkow w gory, ale nie mialabym tez za zle jakby pojechali od tak sobie. Pierwszy wnuk/wnuczka czy nie, to przecież ich zycie a dziecko jest nasze, przeciez nie beda ukladac planow pod moj porod.
U mnie tesciowie nigdy nie bylinie chca zostawic gospodarstwa na pastwe losu a tesciowa nie lubi.jezdzic taki kawal(ponad 700km)
Ja tylko raz mialam takie skurcze ze bolaly i dosc dlugo trzymaly. Teraz to pojedynczo mi się na chwile kamien zrobi, odpusci i jest ok
Ja czekam az na necie bedzie ten kler, koniecznie chce go obejrzec. I Seli ma racje co za kontrowersja??? Toż to komedia.
Agnuka ale mały brzunio
Agnuka lubi tę wiadomość
-
Widzę że nie tylko ja narzekam na swoich teściów:-) chociaż nam na temat płci nic na szczęście nie mówili...
Ja dalej leżę i odpoczywam w szpitalu. Czekam do jutra na wynik moczu i krwi. Mam nadzieję że coś się wyjaśni bo po innych badaniach to wszystko w porządku. W ogóle dziwię się ich podejścia bo dają mi nospe na ból chociaż zgłaszałam że ona nie pomaga bo już brałam. Niestety ból nie ustępuje... -
A to mój brzuch. Od 19 tygodnia uniósł się trochę do góry i nieco urósł ale nie za dużo pewnie dopiero mi wystrzeli
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b85f1ac59745.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2018, 14:43
Agnuka, olkakarolka lubią tę wiadomość
11.2017 - aniołek 8tc
-
Marta a co mają Ci dać innego? :p
Rania suwak pewnie pokazuje średnią wagę a każdy maluch idzie swoim torem. Moja wazyla w 21+2 okolo 430 takze napewno teraz nie wazy pol kilo tylko o wiele wiecej :pWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2018, 14:57
Rania lubi tę wiadomość
-
Agnuka wrote:A ja witam się dzisiaj z Wami w przededniu "studniówki unboxing"
z tej okazji wrzucam najświeższe fotki brzuszkoweMisia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d6a9484ada46.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9b92cc86c84d.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f15e0b70558a.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2018, 14:46
Agnuka lubi tę wiadomość
11.2017 - aniołek 8tc