STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tak do 23 tc mialam 3 kg na plusie a dzis juz dobilam do 7 ;p juz idzie szybko. Choc tylek mi prawie zniknal, uda takie same... brzuch wywalilo, cycki dzis tez... no i czuje wode zebrana w ramionach, na boczkach ;(
Ciężko się ogólnie czuje. Taka ociężala i napięta skóra...
Dziś wizyta, zobaczę ile młody przybrał w dwa tygodnie, co z infekcją itp. -
Marin wrote:Coś mi się wydaje że w rankingu na kilogramy będę prowadziła.
Na fb dziewczyny pisały, ze i 12 i 15 kg mają ;p także nie przodujesz ;p a ja chyba nadgonie szybko wszystkie -
Mammamia11 wrote:Hejka:) brak mocy dzisiaj
miałam iść robić dzisiaj krzywą cukrowa ale zaspalam... pojadę jutro, w czwartek wizyta:)
Ja do tej pory 3kg przytylam A brzuch mam jakbym już z 10 na plusie miała:) no ale już wcześniej miałam sporo dodatkowych kg:)- 27.12.2020 CB
- 02.02.2021 beta HCG 128
- 05.02.2021 beta HCG 379 -
Seli daj znać jak po wizycie!
U mnie +8 kg ale to bardziej w brzuch poszło:-) Świerzno po obchodzie jestem, wszystkie badania wyszły dobrze, nie wiedzą dalej co to za bole. Zostaje jeszcze w szpitalu tylko nie wiem po co skoro żadnych badań już mieć nie będę -
Wizyta dopiero 16.40
Jade do sklepu z wozkami zobaczyć czy jest to co chcemy i w koncu bysmy zamkneli rozdzial.
U mnie tez na brzuch musialo pojsc... bo gumka jako tako trzyma spodnie ale w biodrach i tylku czuje na nich luz. -
Witam sie w pierwszym dniu L4 i jednoczesnie 100 dniu do porodu..
Ogladam wlasnie outlandera a Mała fika:)
Poleccie jakies fajne seriale-najlepiej na netflix.
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
Vew wrote:Ja też przed ciążą miałam za dużo kg,ale tak się właśnie zastanawiam jak to jest, w którym okresie ciąży tyje się najwięcej, moja siostra np najwięcej przytyla w 1 trymestrze
Seli lubi tę wiadomość
-
czarnaiwi wrote:Witam sie w pierwszym dniu L4 i jednoczesnie 100 dniu do porodu..
Ogladam wlasnie outlandera a Mała fika:)
Poleccie jakies fajne seriale-najlepiej na netflix.
Atypowy, safe a takie glupkowate to santa clarita diet, happy i hmmm co ja jeszcze ostatnio fajnego ogladalam... -
czarnaiwi wrote:Ja skonczylam "Bates motel"- rewelacja. Riverdale tez ujdzie..
podpaczam
-
bry
1,6 kgna plusie
Nadal trzyma mnie tryb Pacmana. Dobrze, że muszę uważać na to co jem. Miałabym pewnie wagę na plusie, ale bez tego przecinka czyli 16 kg
Od kilku dni rano leci mi krew z nosa.
Od jakiegoś tygodnia wieczorami pobolewa wątroba, tzn. rozsadza mi ją mega i jest to nieprzyjemne.
I gazy. Booooże. Broń biologiczna przy tym to amatorka. Mąż wyprowadził się do salonu spaćPies też nie koniecznie chce pod kołdrę. Miałyście tak?
Czy tylko ja się w skunksa zamieniam? Strach wyjść do ludzi.
od jakiegoś czasu nie mogę spać na lewym boku, bo mi drętwieje ręka lub noga.
I czasami pojawia mi się ból głowy. Jakby przez oczodół ktoś wbił mi śrubokręt i wiercił pod kością nosową. Wczoraj musiałam łyknąć tabletkę i uciskać to miejsce, bo nie dało się wytrzymać.
Macie podobne objawy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 13:13
Mega lubi tę wiadomość
-
Magdoczka wrote:Haha, zmierzyłam się - w cyckach mam 100 cm, a w brzuchu 95 cm
Ja w brzuchu 98 a w cyckach 115 :oMagdoczka lubi tę wiadomość
-
Reni, ja tak miałam, z gazami. Ale jakoś samo przeszło, to chyba sporo zależy od tego co jesz. A co do spania N lewym boku to i ja już kilka razy to zauważyłam, nawet dziś w nocy noga mi drętwiała. Jak nie zapomnę to zapytam o to lekarza, jak nie zapomnę...
Reni lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:bry
1,6 kgna plusie
Nadal trzyma mnie tryb Pacmana. Dobrze, że muszę uważać na to co jem. Miałabym pewnie wagę na plusie, ale bez tego przecinka czyli 16 kg
Od kilku dni rano leci mi krew z nosa.
Od jakiegoś tygodnia wieczorami pobolewa wątroba, tzn. rozsadza mi ją mega i jest to nieprzyjemne.
I gazy. Booooże. Broń biologiczna przy tym to amatorka. Mąż wyprowadził się do salonu spaćPies też nie koniecznie chce pod kołdrę. Miałyście tak?
Czy tylko ja się w skunksa zamieniam? Strach wyjść do ludzi.
od jakiegoś czasu nie mogę spać na lewym boku, bo mi drętwieje ręka lub noga.
I czasami pojawia mi się ból głowy. Jakby przez oczodół ktoś wbił mi śrubokręt i wiercił pod kością nosową. Wczoraj musiałam łyknąć tabletkę i uciskać to miejsce, bo nie dało się wytrzymać.
Macie podobne objawy?
Reni z ta bronią biologiczna to masz racje. Mam dokładnie to samo
Co do wagi to aktualnie mam +11,4 kg, masakra, a jem mało, bo cokolwiek zjem to mam taka zgagę, ze az z kiblem gadam.
Dziewczyny wy juz wyprawki pierzecie, prasujecie, a my dopiero remont zaczynamy
Na razie mam dosłownie pare sztuk ciuszków, rożek i dla siebie koszule do karmienia
Reni lubi tę wiadomość