STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Mega
powiedz coś więcej o sobie
Mega lubi tę wiadomość
-
Seli wrote:Hej Mega
powiedz coś więcej o sobie
, na stanie starsza córka, teraz ma byc synek
. Pojawił sie po 4,5 latach intensywnych starań, jak odpuściłam i wyczyściłem głowę i juz nie myślałam, ze moge jeszcze zajść w ciąże. No i zaszłam
test zrobiłam dopiero chyba w 39 dc - w poniedziałek, w czwartek byłam u gina to juz było piekne serce
Magdoczka, Seli, Reni, Marin lubią tę wiadomość
-
A macie imię wybrane?
u mnie też synuś
Mega lubi tę wiadomość
-
905 gram
jest progres
wszystko ok. Ale zlosnik okropny. Przed sama wizyta sie wykrecil i uspokoil ;p a jak juz go ustawilismy to strzelal miny :p
Magdoczka lubi tę wiadomość
-
U mnie ostatnio gdy weszłam na wagę (w ubiegłym tygodniu) było +9kg. Teraz się z wagą pogniewałyśmy na siebie i kolejne ważenie będzie w najbliższy czwartek na wizycie
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Trochę podgonił
za kare, ze bylo usg to mi sciska zoladek i czuje jak po napiciu sie wody nie moze mi nizej splynac i mam w gardle prawie:( charakterek ma po mnie...
bedzie ciezkim dzieckiem.
-
Hej, u mnie ciężki dziś dzień...i fizycznie i psychicznie ,padam.
U mnie w brzuchu 112cm w piersiach ok 105cm. W rankingu wagowym pewnie prowadzę :)ale w pierwszej ciąży przytyłam 30 kg więc jeśli w tej będzie mniej będę się cieszyc. Naszczescie szybko wróciłam do swojej wagi.
Seli
Super wieści. Waga synka jak najbardziej ok. Odetchnęłaś z ulgą?
To te burgerki
Anka82
Cześć! Wpadaj częściej ,trochę odżyło to forum ,bo był czas że przymierało:)
Lisa24
3mam kciuki za wizytę.
Spaceangel
Oby wszystko się jakoś ułożyło,u mnie też dzień do bani ale oby gorzej nie było a bywało więc trzeba się mimo wszystko cieszyć że jest jak jest
Mega
Hej,miło poznać
Reni
Nie mam takich dolegliwości naszczescie ale ręka mi drętwieje w nocy, nieraz jak się przebudze to czuje i nie wiem czemu bo drętwieje nie ta na której leże aktualnie.I przy smarkaniu zdarza mi się smuga krwi i dziasla przy szczotkowaniu krwawiły ale czytałam że to normalne objawy ciąży błony śluzowej i dziąsła są rozpulchnione i wrażliwe.
Czarnaiwi
To spokoju życzę na L4 i dużo odpoczynku.
Spokojnej nocki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 23:02
Lisa24, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny
ja już nie śpie bo niestety teraz już co godzinę wstaje na siku i jak wstałam godzinę temu to młoda tak zaczęła kopać jakby mi dziurę chciała zrobić. Jak pozostanie taka energiczna do końca to pewnie wyjdzie 2 tygodnie wcześniej czyli na święta hehe. Swędzi was skóra na brzuchu? bo mnie najbardziej w okolicach pępka jakby tam najbardziej się skóra rozciągała
11.2017 - aniołek 8tc
-
Hej, hej
Ja witam się o kawce
Mierzę ciśnienie bo mam na czerwono zaznaczone w książeczce 150/100nowy lekarz chyba tak na mnie działa a normalnie w domu jest 120/76
Muszę zanieść papierki do pracy - niech podwyżkę dająno i mam wymaz do zostawienia w diagnostyce.
A i dziś III trymestr zaczęłami 28 tydzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 07:15
Marin, Mega lubią tę wiadomość
-
Czekam właśnie na wypicie wspaniałej glukozy:) ale tu jakoś dziwnie bo krew pobierają na czczo i później po dwóch godzinach... specjalnie badanie robię w szpitalu bo lekarz twierdził że u nas w mieście tu są najlepiej robione:) po godzinie nie robią pobrania. Mam nadzieję że nie będę musiała powtarzać bo z drugi raz to z głodu napewno umrę...
-
Mammamia11 wrote:Czekam właśnie na wypicie wspaniałej glukozy:) ale tu jakoś dziwnie bo krew pobierają na czczo i później po dwóch godzinach... specjalnie badanie robię w szpitalu bo lekarz twierdził że u nas w mieście tu są najlepiej robione:) po godzinie nie robią pobrania. Mam nadzieję że nie będę musiała powtarzać bo z drugi raz to z głodu napewno umrę...
musisz mieć i po godzinie!! Zaznacz to ;/ Krzywa polega na tym, że jest 3 punktowa, a nie dwu... może babka w okienku jest walnięta i powiedz, że lekarz Ci kazał po godzinie i po dwóch.Mega lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry;)
Mnie maleństwo tak kopie co noc o 1 w nocy ze spać się nie da, ze tez nie mogła wybrać jakieś bardziej ludzkiej pory
Mammamia faktycznie dziwnedaj znad jak wyszedł wynik
Ja dzisiaj jadę ze skierowaniem do endokrynologa w końcu bo prywatny mnie już bankrutuje, każe przychodzić co miesiąc po to żeby stwierdzić ze wynik jest ok i zostajemy przy tej dawcę +czasami wypisać receptę.. jestem u niej 5 min i kasuje 130zl -
Lisa24 wrote:Dzień dobry;)
Mnie maleństwo tak kopie co noc o 1 w nocy ze spać się nie da, ze tez nie mogła wybrać jakieś bardziej ludzkiej pory
Mammamia faktycznie dziwnedaj znad jak wyszedł wynik
Ja dzisiaj jadę ze skierowaniem do endokrynologa w końcu bo prywatny mnie już bankrutuje, każe przychodzić co miesiąc po to żeby stwierdzić ze wynik jest ok i zostajemy przy tej dawcę +czasami wypisać receptę.. jestem u niej 5 min i kasuje 130zl
za konsultacje wyniku nie powinna nie brać nic?... Bo tak za powiedzenie 'jest ok' i receptę u nas nikt nie bierze nic, nawet można mailem podesłać wynik