STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też spodziewam się trzeciego dziecka, cóż wiedziałam jakie wydatki mnie czekają mając już dwójkę jedna prawie 13 lat druga 6 lat.
My wciąż przeglądamy wózki, szukamy używanego w super stanie, a że kupujemy mieszkanie i czeka nas remont to na razie nic nie kupuje bo nie będę tego miała gdzie przechowywać.
Ja wczoraj przez 2h miałam bóle okresowo krzyżowe, aż się przestraszyłam ale minęło, mały się rusza A w czwartek wizyta. Mój gin. Bierze 130zl za wizytę ale na każdej jest usg , i dostaje kompletny opis włącznie z siatkami centylowymi. -
Sylwunis wrote:Ja też spodziewam się trzeciego dziecka, cóż wiedziałam jakie wydatki mnie czekają mając już dwójkę jedna prawie 13 lat druga 6 lat.
My wciąż przeglądamy wózki, szukamy używanego w super stanie, a że kupujemy mieszkanie i czeka nas remont to na razie nic nie kupuje bo nie będę tego miała gdzie przechowywać.
Ja wczoraj przez 2h miałam bóle okresowo krzyżowe, aż się przestraszyłam ale minęło, mały się rusza A w czwartek wizyta. Mój gin. Bierze 130zl za wizytę ale na każdej jest usg , i dostaje kompletny opis włącznie z siatkami centylowymi.
11.2017 - aniołek 8tc
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f8c92ce09268.jpg
Wypchalo mi moje ostatnie miesnie, które jeszcze miesiąc temu były widoczne...Magdoczka, MaryAnn lubią tę wiadomość
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Magdoczka wrote:Jaki duży brzuszek
Śliczny.
Ja mam trochę mniejszy.
Każdy brzuszek jest innyNo i dzieli nas dobry tydzień
Brzuszek duzy, ale uwielbiam goSeli lubi tę wiadomość
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Ja swój kocham
ale wieczorami ostatnio mi ciężko, nawet woda zatrzymuje się mi gdzieś w gardle
Ale i tak dziś synuś łaskawy bo tak nie szaleje, może spacerem go wymęczyłam dziś
-
Kendy wrote:https://mamotoja.pl/immunoglobulina-anty-d-wreszcie-za-darmo,badania-w-ciazy-artykul,24936,r1p1.html
Czy któraś z mam z konfliktem serologicznym jest zorientowana w temacie? Słyszałyście coś o tym?
Mi gin dzisiaj mówiła na wizycie ze mam się zapisać w szpitalu najlepiej na zastrzyk bo jest właśnie za darmo a tak jak da mi receptę to będę musiała płacić ok 300 zł. Bo myślałam ze sobie sama zrobię po prostu albo poproszę któraś koleżankę z pracyale tak to się wgl nie opłaca..
Na wizycie dzisiaj wszystko okej:) dzidzius już ma 600g
Ja mam cały czas ból mięśni ud a czasami całych nóg, tak jakbym miała jakieś zakwasy. Najgorzej w nocy i rano, ale to pewnie elektrolitySeli lubi tę wiadomość
-
Lisa24 wrote:Mi gin dzisiaj mówiła na wizycie ze mam się zapisać w szpitalu najlepiej na zastrzyk bo jest właśnie za darmo a tak jak da mi receptę to będę musiała płacić ok 300 zł. Bo myślałam ze sobie sama zrobię po prostu albo poproszę któraś koleżankę z pracy
ale tak to się wgl nie opłaca..
Ja mam cały czas ból mięśni ud a czasami całych nóg, tak jakbym miała jakieś zakwasy. Najgorzej w nocy i rano, ale to pewnie elektrolity
11.2017 - aniołek 8tc
-
Lisa24 wrote:Mi gin dzisiaj mówiła na wizycie ze mam się zapisać w szpitalu najlepiej na zastrzyk bo jest właśnie za darmo a tak jak da mi receptę to będę musiała płacić ok 300 zł. Bo myślałam ze sobie sama zrobię po prostu albo poproszę któraś koleżankę z pracy
ale tak to się wgl nie opłaca..
Ja mam cały czas ból mięśni ud a czasami całych nóg, tak jakbym miała jakieś zakwasy. Najgorzej w nocy i rano, ale to pewnie elektrolity
Ja mam kupić w aptece, i przyjść do ginki na zastrzyk ,recepty nie dostałam w aptece zastrzyku nie było..i zaczynam się tym martwić . A skoro należy się za darmo to może też popytam w szpitalu. Albo zadzwonię do ginki dopytać. Bo do szpitala tak bez skierowania nie wiem czy można. -
Spaceangel to mnie boli przy poruszaniu się: jak sie przewracam, siadam, wstaje
Kendy pytałam o skierowanie dzisiaj i powiedziała mi ze nie trzeba.. wystarczy karta ciąży i ze zreszta widać brzuszek.. jutro będę dzwonić po szpitalach to dam znać jak się czegoś dowiem -
spaceangel wrote:Też mnie nogi bolą ale mam wrażenie że to jest od leżenia na boku dlatego że zawsze boli ta noga na której leżę i jak się przekręce na drugi bok to czuję ulgę
-
Kendy wrote:Lisa24
Super będę ci bardzo wdzięczna.
Też mialam taki plan by zadzwonić. Trochę dziwnie że tak z marszu wejść po zastrzyk jakiś dokument skierowanie czy coś potwierdzające konflikt..
Wystarczy pewnie grupa krwi, bo to się należy każdej kobiecie z Rh -, partnera z góry ustalają jako Rh+ tak w razie „w”, pisała o tym kiedyś mamaginekolog w jakims artykule